Kombo z počítače

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
parmy

Kombo z počítače

Příspěvek od parmy »

Ahoj, mám mikrofon a chtěl bych, laicky řečeno, zpívat a v reálným čase se poslouchat. vím, že to nebude extra kvalitní, ale to mi nevadí. Mikrofon Takstar a OS Vista. díky
Paris
Rádce

Re: Kombo z počítače

Příspěvek od Paris »

a otazka zni jak?
parmy

Příspěvek od parmy »

uz jsem to psal asi po 100 tak se mi to spletlo, sry. Takze kdyz to pichnu do vstupu na mikrofon a zesilim vsecko na max tak se nic nedeje. potrebuju na to treba i nejaky specialni program?
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

asi staci ve vlastnostech zvuku u mikrofonu zatrhnout "poslouchat toto zarizeni" (nejak podobne to bude asi napsany). bohuzel tu nemam Vistu (vedle jo, ale stejne ne ceskou), takze presne to neopisu.
nebo upravit nastaveni ve prislusnem ovladacim panelu zvukove karty.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Pravé tlačítko na repráčku v liště -> zařízení pro záznam -> vybrat zařízení nebo vstup do kterého to vede -> vlastnosti -> záložka poslouchat -> zaškrtnout Poslouchat toto zařízení.
parmy

Příspěvek od parmy »

az po "vlastnosti" zarizeni-toho mikrofonu OK. pak tam ale nemam zalozku "poslouchat", ale jen OBECNE, UROVNE, UPRESNIT. Jsem tam spravne, ne?
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Já to tam zatím na všech zvukovkách měl. Jediné, co ještě můžu poradit, je nahrát jiné ovladače na zvukovku.

EDIT: jinak já to psal jak to mám ve Windows 7, nejsem si jistý jestli to ve Vistách nebylo trochu jinak.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Klikni dole na oranžovej reprák - nastavení zvukovky
vyber záložku mikrofon a tam by měly bejt dva jezdce - hlasitost nahrávání a hlasitost přehrávání. Tak tím druhým se ovlivňuje, jak hlasitě se to bude přehrávat
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“