Tak abych reagoval postupně.
presonus bohužel žádnou ořezanější verzi nedělá. Tohle nejzákladnější.
Bicí budu brát určitě 8 mic, což je i maximum.

4mic-korpusy, 1-hihat, 3-overhead. Jinak možná budu experimentovat, že vypustím jeden mikrák na overheady a budu snímat blánu kopák zepředu, abych z toho dostal trochu našlápnutý zvuk.
Co se týče monitorů. Přemýšlel jsem. nic kupovat nebudu. Povalím přes ty teslácké.

Pak mám ještě doma dvě 5-ti pásmové a dvě 3-pásmové velké bedny, doma dělané, s kterýma zvučím zkušebnu, takže budu kombinovat asi tyto dvě. Dokonce jdou zapojit jako Quatro. Nejdříve se naučím trochu tvořit a orientovat, poté asi budu investovat teprve do lepších monitorů.

.
Jinak zesilovač pro teslácké bedy je teslácký, a pro ty druhé je SABA, což si myslím že je taky kvalitka.
Takže ted můžu akorát doufat, že mě nebude ovlivňovat ten EQ těch zesilovačů. Zkusím to nakroutit nějak podle hudby co poslouchám a poté teprve asi začnu tvořit.
Jinak podle mého názoru ty teslácké jsou super bedny. 15W nevím jestli je fakt skutečnost. Na štítku je napsáno 15 VA, tedy 15 W, což se mi zdá poměrně málo, jelikož při zesílení zesíku(konkrétně je to jen radio) na polovinu je to tak je to už dost záhul pro uši a zvuk je pořád celkem čistý a nezkreslený ani nědělá žádný bordel.