Sum 41

Vše o kapelách a hudebnících ...
Alda22
Kontaktovat uživatele:

Sum 41

Příspěvek od Alda22 »

Chci se zeptat co na tuhle kapelu říkate a co si o ní myslíte
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Jsou fanoušci Iron Maiden takže pro mě + :lol: některý písničky jsou dobrý (Better off dead, Still Waiting, Hell Song) ...Dave Baksh je dobrej kytarista kterej tomu dal trochu jiný prvky než jen 4 akordová písnička.
Bohužel když odešel tak souščasný singl co jsem slyšel mi dost připomínal nějakou starší pisničku dokonce jsme s kamarádem našli shodu v refrenu jak v hudbě tak v textu..
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Můžou působit jako jedna z těch rádoby punkovejch kapel kterje je x. AAle není to pravda - borci jsou skvělý kytaristi a Stevo je skvělej bubeník - jejich písničky nejsou nějaký trojakordovky, ale někdy se při jejich učení člověk zapotí.
Některý z písniček jsou i tvrdší (Bitter End). Brownsound je skvlej kytrista, škoda že odešel.
Před nedávnem jsem je začal docela poslouchat - myslím že je to dobrá kapela.
BTW - začátek písničky Underclass Hero se podobá začátku písničky naší kapely - jenže ta naše písnička byla dřív :-D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

Myslim ,že asi nejlepší je od nich Pieces... ale jak de čas tak se i jejich hudba mění .. víc do popu.. škoda
rianonn

Příspěvek od rianonn »

KIWI píše:Můžou působit jako jedna z těch rádoby punkovejch kapel kterje je x. AAle není to pravda - borci jsou skvělý kytaristi a Stevo je skvělej bubeník - jejich písničky nejsou nějaký trojakordovky, ale někdy se při jejich učení člověk zapotí.
Některý z písniček jsou i tvrdší (Bitter End). Brownsound je skvlej kytrista, škoda že odešel.
Před nedávnem jsem je začal docela poslouchat - myslím že je to dobrá kapela.
BTW - začátek písničky Underclass Hero se podobá začátku písničky naší kapely - jenže ta naše písnička byla dřív :-D
Hehe, ty shody v písničkách... to už se nám taky párkrát stalo.:-D, je to ale mazec, vymyslet něco hoodně podobně něčemu, co už někdo vymyslel, aniž bys to slyšel...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Pieces píše:Myslim ,že asi nejlepší je od nich Pieces... ale jak de čas tak se i jejich hudba mění .. víc do popu.. škoda
Záleží jestli je poslooucháš kvůli tomu co hrajou za styl neo jestli se ti písničky líbí. POchybuju že si se slovníkem překládáš texty a dumáš nad nimi...
Jina nej písniček mám hodně: Pieces, Hel Song, In too Deep, Bitter End, What were all about, Fat lip, Hooch...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Já jjako takovej,dá se říct i metloš,mám sum 41 rád mně se jejich písničky líbí. . !!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

KIWI: na týhle kapele sem začínal ... takže znám bez problému nazpaměť všechny jejich písničky (krom toho novýho cd).. akorát mě od nich nejvíc dojala pieces.. hlavně ta verze s klavírem...
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

perfektní kapela.. poslouchám už cca 7 let.. momentálně se mi strašně začli líbit ty tvrdší songy.. hlavně jako Mr. Amsterdam, Hooch, Billy Spleen, The Bitter End, .. moc jich je.. jo a miluju jejich dvd Live in Tokyo.. a nová deska je perfektní podle mě.. třeba songy jako The Jester, Pull The Curtain, Speak Of The Devil - nemá chybu.. Viděli sjte už novej klip k Walking Disaster? pěknej.. podle mě zvolili ten první singl možná špatně.. ti co tu desku neslyší celou - tak neuvidijou že se zas trochu posunuli.. songy co jsem zminil se myslim zase trošku liší a ty ostatní tam taky.. a Underclass Hero je stejnej refren záměrně jako u Subject To Change - bonusu z alba Chuck... tu psiničku totiž nikdy nedodělali přesně tak nějak jak chtěli (proto Subject To Change) a ten bonus bylo jakože jenom demo..
It's only fuckin' rock'n'roll
humus

Příspěvek od humus »

nesnasim je jeste vic nez green day. tyhle sladke kapely opravdu nemuzu vystat :evil:
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

humus píše:nesnasim je jeste vic nez green day. tyhle sladke kapely opravdu nemuzu vystat :evil:
Právě že oni zase tak sladká kapela nejsou...sladcí jsou Simple Plan apod.
A navíc tohle jsou skara dobří kytaristi a bubeník..a texty taky rozhodně nemaj špatný.

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

přesně, se Simple plan a "Welcome to my life" např se to nedá srovnávat :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dark Axel píše:přesně, se Simple plan a "Welcome to my life" např se to nedá srovnávat :D
Sum 41 jsou především o kytarách, sola dobrý, tvrdý riffy. Doprovázený skvělýma bicíma....nedá se to hodit do jedné škatule se SP kteří jedou na sladkém hlasu zpěváka.

humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:
Dark Axel píše:přesně, se Simple plan a "Welcome to my life" např se to nedá srovnávat :D
Sum 41 jsou především o kytarách, sola dobrý, tvrdý riffy. Doprovázený skvělýma bicíma....nedá se to hodit do jedné škatule se SP kteří jedou na sladkém hlasu zpěváka.
mno uprimne hlas zpevaka sum 41 je taky sladkej jak lizatko....
Marshall Valvestate 8080
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

humus píše:
KIWI píše:
mno uprimne hlas zpevaka sum 41 je taky sladkej jak lizatko....
Nechci tady moc nadávat ,ale vzhledem k tvejm odpovědim tady se mi jevíš jako malej kluk ,kterej je poblázněnej a neví co řiká.... IQ asi stejný jak věk...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

nech humuse. Má prsotě svejch pět punkáčovejch kapel a ostatní nesnáší a uvádí že jsou to srašky bez udání důvody.
Deryckův hasl je sladkej? :roll: Slyel jsi ho něco zpívat? Když pomin uto, že naživo čsitě snad neumí, tak určitě nezpívá sladce...

kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

náhodou.. ted už zpívá docela čistě... :) FAKT! a humusu.. ty jsi asi neslyšel album Does This Look Infected? - tam opravdu většinou jemnej hlas nemá... jestli si ale slyšel třeba jen all killer no filler a underclass hero.. taxe tvemu názoru nedivim..ae zkus Chuck a nebo DTLI? !!!
It's only fuckin' rock'n'roll
banana bonus
Kontaktovat uživatele:

SUM41

Příspěvek od banana bonus »

Už asi měsíc na nich ulítávám a učím se jejich riffy je to mazec.
BTW: humusi co posloucháš za kapely? To by mě zajímalo, soudě podle tvého nicku..
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

KIWI píše:nech humuse. Má prsotě svejch pět punkáčovejch kapel a ostatní nesnáší a uvádí že jsou to srašky bez udání důvody.
Deryckův hasl je sladkej? :roll: Slyel jsi ho něco zpívat? Když pomin uto, že naživo čsitě snad neumí, tak určitě nezpívá sladce...
asi tak.... 8)
humus

Příspěvek od humus »

:lol:
nevim, kazdej si asi predstavuje sladkej hlas trochu jinde...ale ten jeho hlas mi pride proste az moc nezkazenej. nemam rad tenhle amrecikej styl, v tom bude asi zasadni problem proc se tady nemuzem shodnout :lol:
Marshall Valvestate 8080
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“