Ahoj,
mám Fender hot rod deluxe a najednou mi přestalo svítit to červený světýlko co signalizuje zapnutí komba, nevíte co se s tím mohlo stát? dik
Fender HT deluxe - nesviti "kontrolka"
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
hot rod??
je to ten apec co pouzival mieszko talarczyk?
ehm??
fender hot rod deluxe používá uplně hrozně moc nejvíc kytaristů...vidám ho téměř na každým 2-3 podiu
je pravda, že je to dobrý aparát, jsou i lepší za stejnou cenu a ve stejné kategorii, ale ty zase nikdo nezná (Ampeg R-12R)...ale hot rod je kombo, který poskytuje vynikající čistej zvuk a tedy základ pro všechny škatulky a efekty...
fender hot rod deluxe používá uplně hrozně moc nejvíc kytaristů...vidám ho téměř na každým 2-3 podiu
je pravda, že je to dobrý aparát, jsou i lepší za stejnou cenu a ve stejné kategorii, ale ty zase nikdo nezná (Ampeg R-12R)...ale hot rod je kombo, který poskytuje vynikající čistej zvuk a tedy základ pro všechny škatulky a efekty...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
všem lidem, co uvažujou o hot rodovi doslova vnutím Ampega, protože je to kombo, co je zvukem o třídu dál.)rider8 píše:Tos mohl říct dřív s tím Ampegem, hned bych to zkusil, jinak ten čistej zvuk je fakt pěknej, ale zkreslenej je docela hnus teda....jinak tu žárovečku jsem už vyměnil a po hodině hraní zase praskla, tak nevím no, asi na to kašlu....
mě se taky šíleně nelíbilo zkreslení na hot rodovi, když jsem na něj hrál, proto jsem si koupil V-twina. ted má Ampega kamarád a závidim mu ho, i dyž mám Mesu, protože to zkreslení je naprostá paráda, skvělej ostrej classic rock, ale gainu má tak 2x tolik, co hot rod
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10