Fender HT deluxe - nesviti "kontrolka"

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
rider8
Kontaktovat uživatele:

Fender HT deluxe - nesviti "kontrolka"

Příspěvek od rider8 »

Ahoj,

mám Fender hot rod deluxe a najednou mi přestalo svítit to červený světýlko co signalizuje zapnutí komba, nevíte co se s tím mohlo stát? dik
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jestli je ten apec zapnutý a jen to nesvítí, tak je to v žárovce, řek bych...vyměnit :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No asi tak nejak... :wink:
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

hot rod??

Příspěvek od pigdestroyer »

je to ten apec co pouzival mieszko talarczyk?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

ehm?? :lol:
fender hot rod deluxe používá uplně hrozně moc nejvíc kytaristů...vidám ho téměř na každým 2-3 podiu 8)
je pravda, že je to dobrý aparát, jsou i lepší za stejnou cenu a ve stejné kategorii, ale ty zase nikdo nezná (Ampeg R-12R)...ale hot rod je kombo, který poskytuje vynikající čistej zvuk a tedy základ pro všechny škatulky a efekty...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
rider8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rider8 »

Tos mohl říct dřív s tím Ampegem, hned bych to zkusil, jinak ten čistej zvuk je fakt pěknej, ale zkreslenej je docela hnus teda....jinak tu žárovečku jsem už vyměnil a po hodině hraní zase praskla, tak nevím no, asi na to kašlu....
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

hele jestl kombo normálně hraje tak bych to asi neřešil...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

rider8 píše:Tos mohl říct dřív s tím Ampegem, hned bych to zkusil, jinak ten čistej zvuk je fakt pěknej, ale zkreslenej je docela hnus teda....jinak tu žárovečku jsem už vyměnil a po hodině hraní zase praskla, tak nevím no, asi na to kašlu....
všem lidem, co uvažujou o hot rodovi doslova vnutím Ampega, protože je to kombo, co je zvukem o třídu dál.)
mě se taky šíleně nelíbilo zkreslení na hot rodovi, když jsem na něj hrál, proto jsem si koupil V-twina. ted má Ampega kamarád a závidim mu ho, i dyž mám Mesu, protože to zkreslení je naprostá paráda, skvělej ostrej classic rock, ale gainu má tak 2x tolik, co hot rod :twisted:
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“