Neznámá řada Marshallu
Pravidla fóra
Neznámá řada Marshallu
Cus hele dneska jsem byl u kamoše ktery hraje na 30 let starou tranzistorovou hlavu Marshall chtěl bych se zeptat co to je za seriii atd když jsem si na to zahrál tak mě to dost mile překvapilo protože se z toho dá vytáhnout krasnej vintage hardrockovej sound ..... 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Re: Neznámá řada Marshallu
No že bys napsal co to bylo za řadu co ? Marshall dělal JCM800 transistor serie 3000 Split heads a 5000 split combo asi 10 modelů toho bylo jedno malé kombo Mosfet Keyboard sem měl na akustiku. Myslim stejná doba byl Twin Mosfet Reverb. V Německu sem to viděl po bazarech často.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Asi by to chtělo udělat pár fotek...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ok skusim něco sehnat kouknu i jestli na tom nebudou napsanejch par udajů jinak vypadá to přesně ja JCM 900 s dvouma kanálama....
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
helůe tak jsem to zčeknul a je to řada Marshall Mosfet nikdy jsem o tom neslyšel ale hraje to dost slušně na to že je to trandak .....
To prodávali v Německu dost lacino. Tady se draho začly prodávat Valvestate a za míň peněz si měl v německým bazáči Marshall Mosfet.