Nejoblíbenější česká kapela
-
David Kolibáč
Čechomor! A taky...
Ehm, Čechomor a taky Fleret a Lucie a občas Etc...
Jinak jenom lidi: Hladík, Pavlíček,...
Nejlepší (ne)česká píseň: Slečna Závist
Re: Čechomor! A taky...
Jooo slečna závist!! Arakain borciDavid Kolibáč píše:Ehm, Čechomor a taky Fleret a Lucie a občas Etc...
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Behringer GM 108
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Ano Slečna závist je perfektní písnička a líbí se mi víc než originál od Uriah Heep-Lady in black. . !!!Ale celkově Arakain sou supr,ale podlě mě jen do doby než odešel Brichta,poté to stálo za **** a nebyli a nejsou pravý Arakain. . !!!!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Mě se líbí Arakaini jak s Brichtou, tak s Kolářem a i teď s Toužimským, ael je pravda, že za Brichty to byl ten klasický starý dobrý Arakain.Metallistic píše:Ano Slečna závist je perfektní písnička a líbí se mi víc než originál od Uriah Heep-Lady in black. . !!!Ale celkově Arakain sou supr,ale podlě mě jen do doby než odešel Brichta,poté to stálo za **** a nebyli a nejsou pravý Arakain. . !!!!!
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Behringer GM 108
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- insipid666
Mám na arakain přesně opačný názor brichtův hlas mi absolutně nesedl jsem rád že odešel bez něj mi to příjde o 80% lepší
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Je to tvůj názor,ale já s tímhle TĚŽCE nesouhlasím. . .Podle mně je to pan Zpěvák s velkým Z. . !!!!Já si myslím,že díky němu je hodně taky známý Arakain. . . .!Mastr píše:Mám na arakain přesně opačný názor brichtův hlas mi absolutně nesedl jsem rád že odešel bez něj mi to příjde o 80% lepší
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

-
ondrapasmeister
Přesně a ty jeho texty taky nemají chybuMetallistic píše:Je to tvůj názor,ale já s tímhle TĚŽCE nesouhlasím. . .Podle mně je to pan Zpěvák s velkým Z. . !!!!Já si myslím,že díky němu je hodně taky známý Arakain. . . .!Mastr píše:Mám na arakain přesně opačný názor brichtův hlas mi absolutně nesedl jsem rád že odešel bez něj mi to příjde o 80% lepší
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Behringer GM 108
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, já z českejch známech skupin jedu asi nejvíc Tata Bojs... Dost taky poslouchám Lucii. Jinak si spíš poslechnu nějaký neznámý kapelky, na kterejch jsem narazil po klubech a tak...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
indierock.cz
IndieRock.cz Night 21.9.2007
V pátek 21.9. od 19:00 se v pražské Retro Music Hall rozjede jedna z pravidelných IndieRock.cz Nights(www.myspace.com/indierockcz ) (www.indierock.cz) kde se potkávají nejlepší české indie kapely, které jsou doplňovány zahraničními hosty z celé Evropy. V pátek 21.9. je Iniderock.cz Night pojmuta jako minifest 5ti výtečných kapel. Představí se americko-česká formace The Sads (www.myspace.com/thesads) , kapela On Air (www.onairsite.cz), která v roce 2005 zabodovala v souteži Coca-Cola Popstar, dále kapela The Fake Tapes (dříve Big Cheese), která je velmi mladá, ale zároveň velice zajímavá (www.myspace.com/thefaketapes). Jako hlavní performer večera vystoupí švýcarská hvězda The Bianca Story (www.thebiancastory.com) a večer uzavře stále více se prosazující česká kapela Road Side Mary (www.roadsidemary.cz).
Tento minifest bude skutečný hudební zážitek, určitě si ho nenechte ujít!
Tento minifest bude skutečný hudební zážitek, určitě si ho nenechte ujít!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Taky jsem se na to díval...pěknej opruzNero píše:Proč tim spamuješ každej druhej thread?![]()
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...