MP3 přehrávač
Pravidla fóra
MP3 přehrávač
Nevím kam to dát, trochu to asi patří sem.
Rád bych koupil MP3 přehrávač. Požadavky:
Repro
Slot na microSD
podpora složek a playlistů
záznam v trochu použitelné kvalitě - pracovní nahrávky
hodil by se i konektor na ext. mikrofon není podmínkou
hodil by se i FM transmiter
Máte někdo s něčím zkušenost?
Nedá se použít nějaké nahrávadlo (ZOOM H4 apod.) ?
Rád bych koupil MP3 přehrávač. Požadavky:
Repro
Slot na microSD
podpora složek a playlistů
záznam v trochu použitelné kvalitě - pracovní nahrávky
hodil by se i konektor na ext. mikrofon není podmínkou
hodil by se i FM transmiter
Máte někdo s něčím zkušenost?
Nedá se použít nějaké nahrávadlo (ZOOM H4 apod.) ?
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: MP3 přehrávač
Tak jestli chceš mp3 přehrávač, tak si kup přehrávač, pokud chceš mp3 recorder, kup si recorder
Nečekej, že bude umět jedno oboje pořádně. Respektive - ne že by rekordér neuměl přehrávat, ale kdo by se s tím chtěl tahat a nosit to po kapsách
Pokud bys hledal rekordér, tak ten Zoom je jistě dobrou volbou. Pokud bys hledat přehrávač, tak by to asi chtělo vypustit nějaké požadavky - respektive počítat s tím, že to nebude úplně stoprocentní. Případné repro nebude žádný zázrak, mic tuplem ne, záznam použitelné kvality leda přes line-in.
A pokud bys fakt hledal ten mp3 player a byl ochotný něco málo oželet, můžu ti případně nabídnout svůj Stormblue, co leží na Tržišti
trziste/p-stormblue-a9-bs-2gb-mp4-prehr ... red%C3%A1m
Pokud bys hledal rekordér, tak ten Zoom je jistě dobrou volbou. Pokud bys hledat přehrávač, tak by to asi chtělo vypustit nějaké požadavky - respektive počítat s tím, že to nebude úplně stoprocentní. Případné repro nebude žádný zázrak, mic tuplem ne, záznam použitelné kvality leda přes line-in.
A pokud bys fakt hledal ten mp3 player a byl ochotný něco málo oželet, můžu ti případně nabídnout svůj Stormblue, co leží na Tržišti
trziste/p-stormblue-a9-bs-2gb-mp4-prehr ... red%C3%A1m
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To asi ne, jednak SDHC 16GB beru jako samozřejmost, a zadruhé po 4 letech je baterka v důchodu.Nero píše: A pokud bys fakt hledal ten mp3 player a byl ochotný něco málo oželet, můžu ti případně nabídnout svůj Stormblue, co leží na Tržišti![]()
Kvalita repra bude špatná, to vím také, ale pokud má něco slyšet 5 lidí, neznám jiné kapesní řešení.
Velikost nehraje roli, bude to hrát přes mix, odposlech, na stole apod., nehodlám s tím běhat.
Přehrávat to musí kvalitně - tady nejde slevit.
Nahrávat stačí asi jako lepší diktafon. Na to snad nepotřebuju recorder, ne?
Myslel jsem osobní zkušenost s nějakým Creativem ZEN, či tak něco.
http://www.alza.cz/creative-zen-8gb-x-fi2-d138518.htm
- Nero
- Rádce
Jestli baterka v důchodu vydrží přes 35 hodin přehrávání, tak fajn...
On nebyl moc používaný...
Každopádně to byl jen pokus, aby se neřeklo
No, jinak se v tom trochu ztrácím - pokud to bude hrát přes mix, odposlech, na stole, tak k čemu interní repro? To nahrávání není omezeno kvalitou samotného nahrávání, ale mikrofonem, kterej je většinou tragický. Zrovna u těch Zenů mi nepřišel moc dobrý.
Každopádně to byl jen pokus, aby se neřeklo
No, jinak se v tom trochu ztrácím - pokud to bude hrát přes mix, odposlech, na stole, tak k čemu interní repro? To nahrávání není omezeno kvalitou samotného nahrávání, ale mikrofonem, kterej je většinou tragický. Zrovna u těch Zenů mi nepřišel moc dobrý.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ta baterka stárne chemicky i když se nepoužívá, a jednou stářím umře. A umře o ty 4 roky dřívNero píše:Jestli baterka v důchodu vydrží přes 35 hodin přehrávání, tak fajn...On nebyl moc používaný...
Je pravda, že mi udivuje ta výdrž po těch letech. Ale výměna je trochu problém, takže by mi to vadilo.
Právě proto, že to bude hrát třeba na stole. Prostě jak jsem psal potřebuju něco pustit třeba 5ti lidem! Hrajem na akustické nástroje, a na zkouškách nemáme žádnou elektroniku.Nero píše:pokud to bude hrát přes mix, odposlech, na stole, tak k čemu interní repro?
A to je právě ono. Který MP3 má lepší mikrofon, nebo třeba mic in? PC mikrofon by asi stačil.Nero píše:To nahrávání není omezeno kvalitou samotného nahrávání, ale mikrofonem, kterej je většinou tragický. Zrovna u těch Zenů mi nepřišel moc dobrý.
Dá se použít diktafon? Jak umí přehrávat? Jak umí nahrávat? Má někdo vyzkoušeno?
A za druhé z toho potřebuju mít velké skladiště, a v něm se dobře orientovat.
Předpokládám ale, že složky a playlisty bude umět dneska všechno. Nebo ne?
neco z tohodle by ti nevyhovovalo?
http://kytary.cz/zvukova-technika/studi ... rekordery/
Mám zen nižší řady a s tím kdovíjak spokojen nejsem. Kromě toho, že je velmi křehký, a zničil jsem si displej (ještě že umím spustit random zpaměti, jinak bych byl v pytli), tak třeba empétrojky s vyšším bitratem nestíhá zchroustat a ony se pak trhají. Většinou pomůže zamčení (zhasnutí displeje), to pak se asi dá použít více prostředků pro přehrávání, ale někdy ani to nestačí. Zejména při vyšších hlasitostech. Co ale musím pochválit je výdrž, výrobce deklaruje 30h a musím uznat, že reál se tomu velmi blíží .. ještě se mi nestalo, že bych ho vybil tak, že třeba někde na cestě neměl co poslouchat. Stačí mi třeba jednou za tři tejdny to připojit k PC, když se v tom stejně hrabu a je to v pohodě.shoooter píše: Myslel jsem osobní zkušenost s nějakým Creativem ZEN, či tak něco.
http://www.alza.cz/creative-zen-8gb-x-fi2-d138518.htm
Kvalitu mikrofonu moc posoudit nemůžu, nahrával jsem jenom párkrát a rozumět tomu bylo, což mi stačí
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Nero
- Rádce
V tom případě bych fakt šel celou toho mp3 rekordéru. Přehrávat to bude stejně kvalitně jako player, repro a mic to bude mít lepší než player, s větší pravděpodobností bude mít mic-in / line-in, slot na karty je samozřejmost, téměř všechny pracují se složkami. Akorát budeš muset oželet to FM.
Každopádně bych se vykašlal na diktafony. Ty z hlediska kvality záznamu i přehrávání nelze s mp3 rekordéry srovnávat. Nebo alespoń já jsem nepotkal diktafon, co by v těchto ohledech splňoval moje požadavky - a to že jich už u mě pár bylo. A ta orientace v úložišti taky není zrovna optimální, i když asi budou existovat modely, co tohle mají vyřešené.
Každopádně než se ti tu kdokoli bude snažit poradit nějaký konkrétní mp3 rekordér, tak by to chtělo znát cenové limity
Každopádně bych se vykašlal na diktafony. Ty z hlediska kvality záznamu i přehrávání nelze s mp3 rekordéry srovnávat. Nebo alespoń já jsem nepotkal diktafon, co by v těchto ohledech splňoval moje požadavky - a to že jich už u mě pár bylo. A ta orientace v úložišti taky není zrovna optimální, i když asi budou existovat modely, co tohle mají vyřešené.
Každopádně než se ti tu kdokoli bude snažit poradit nějaký konkrétní mp3 rekordér, tak by to chtělo znát cenové limity
PetrPeter 1975 - 2008
Cenový limit nemám, mám slušný přístup k penězům.Nero píše:V tom případě bych fakt šel celou toho mp3 rekordéru. Přehrávat to bude stejně kvalitně jako player, repro a mic to bude mít lepší než player, s větší pravděpodobností bude mít mic-in / line-in, slot na karty je samozřejmost, téměř všechny pracují se složkami. Akorát budeš muset oželet to FM.
U těch rekordérů si nejsem jistý, jestli mají dostatečně komfortní správu souborů, listování , playlisty atd. Ale za ty peníze by asi měli co.
Vypadá to na ten Zoom H2 nebo H4.
To já právě nevím. Nikdy jsem to v ruce neměl, a na kvalitní nahrávání mám jinou techniku.Paris píše:neco z tohodle by ti nevyhovovalo?
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu si pomoct, ale prakticky všechny požadavky splňuje starý dobrý.... kazeťák 

Všechny asi ne, ale třeba repro to márain píše:Nemůžu si pomoct, ale prakticky všechny požadavky splňuje starý dobrý.... kazeťák
- Nero
- Rádce
Samozřejmě to nemají na úrovni playerů. Správu ještě budiž, ale s těmi playlisty bych si nebyl úplně jistý.shoooter píše: U těch rekordérů si nejsem jistý, jestli mají dostatečně komfortní správu souborů, listování , playlisty atd. Ale za ty peníze by asi měli co.
Vypadá to na ten Zoom H2 nebo H4.
Nicméně ty Zoomy tu určitě pár lidí vlastní (Jens Ludwig?) - zkus jim napsat a zeptat se.
PetrPeter 1975 - 2008