Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Paris
Rádce

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Paris »

Me to prijde jako Vysaci s jezibabou a silenym bubenikem:) Ja myslim, ze je to hlavne velkej punk!
me to prislo taky tak. neco podobnyho se hralo pred 25 lety na chmelu. akorat to melo jinej text....
Amorph

Příspěvek od Amorph »

Dave3R píše:Hele, to mám brat jako urážku? :-D Visáči...to sem fakt nečekal :-D A punk taky ne...já mám za punk zafixovaný lidi co hrajou na neladěný kytary stagg a do toho řvou :-D
jako urazku to neber. Myslel jsem to jako realisticky zhodnoceni situace. A cim driv si to priznate, tim lip pro vas;)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Dave3R píše:...já mám za punk zafixovaný lidi co hrajou na neladěný kytary stagg a do toho řvou :-D
sak to taky hrajete ne?
hej metalcore? no...nevim..a black uz vubec...myslim ze zpevak(ci) by meli hodne zamakat na "zpevu" je to fakt slabe..a jestli chcete hrat MC tak mozna i slozitejsi veci nez 4-powerovky..
neber to jako vysmech, ale todle je (aspon pro me) docela smutne..
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

McKozias píše:
Dave3R píše:...já mám za punk zafixovaný lidi co hrajou na neladěný kytary stagg a do toho řvou :-D
sak to taky hrajete ne?
hej metalcore? no...nevim..a black uz vubec...myslim ze zpevak(ci) by meli hodne zamakat na "zpevu" je to fakt slabe..a jestli chcete hrat MC tak mozna i slozitejsi veci nez 4-powerovky..
neber to jako vysmech, ale todle je (aspon pro me) docela smutne..
Lidi dneska fakt nemají soudnost...
Dave3R: Nechci být za hajzla, ale je to odpad... Tak si to aspoň nalaďte a zpěváci ať nezpívají... Že je to i hráčsky na nic skousnu. Přeci jen každý začínal. Chce to ale máknout chlapi. Amorph má pravdu.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

neni to tak spatny, kdyz se to cely shiftne dolu o 3 tony a prozene slusnym overdrivem. pak to ma docela jinou atmosferu ;)
Varach

Příspěvek od Varach »

Dave- Můžu se zeptat jak dlouho všichni v průměru hrajete?Nemyslim jako kapela,ale každej na nějakej nástroj
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Fade píše:
cerfotoc píše:
kousek 7 Words od Deftones v našem podání...kdo zná, tak ví, kdo nezná, tak mu to asi přijde divná písnička :D

jenom škoda že chybí začátek a není to do konce...
Ty vole, ty tam vypadáš takové nezkažené mládě oproti třeba zpěvákovi :D Nemyslím to zle. Jinak tam nejde moc slyšet bohužel :( Byl jsem zvědavý na tvůj zvuk toho racku.
Jinak zpěvák by si mohl dát pozor na rytmus :D
nooo s tou zkazenosti, ja zkazenej byl, akorát jsem dostal rozum už - na svuj vek uz sem toho vseho zazil hooodne moc :) někdy mi přijde, že se všichni v mym veku v tuhle chvili kazej a ja uz to mam vsechno nejak zasebou, ze je kazdej udelanej ze vseho a me uz to pomalu ani moc nebere...

nejakou nahravku toho racku s mikrakem pres zvukovku uz planuju dyl, ale furt ne a ne si na to udělat čas...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Varach

Příspěvek od Varach »

Varach píše:Dave- Můžu se zeptat jak dlouho všichni v průměru hrajete?Nemyslim jako kapela,ale každej na nějakej nástroj
Dík
lada.zastera

Příspěvek od lada.zastera »

Tak něco pro pamětníky.Je to můj první pokus "na živo",tak mně moc nemlaťte.Jinak je to nahraný na Cortu M600 přes M Audio Jamlab a Amlitube3.http://www.uloz.to/6812841/runaway-train-cort-m600-mp3
Čus Lada.
Kytary:Stratocaster NBE Guitars,akustika za dva.
Kombo:Fender Super Champ XD.
Efekty:TS 808 Smrčka,kabely Smrčka.

"Dobrý muzikant nemůže být špatný člověk"
filo01

Příspěvek od filo01 »

lada.zastera: Fade tady nedávno v reakci psal, že by si měli dotyční naladit nástroje. Tady to napíšu pro změnu já, navíc první dva takty mi trvalo se zorientovat, že nejde o barové klávesy, ale kytaru ;)
Jinak co k tomu říct, furt jsem čekal na nějakou vyhrávku, náznak sóla, ale nic nepřišlo ...
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Dave3R píše:Hele, to mám brat jako urážku? :-D Visáči...to sem fakt nečekal :-D A punk taky ne...já mám za punk zafixovaný lidi co hrajou na neladěný kytary stagg a do toho řvou :-D
Ne tohle by měla být urážka pro Visáče, Visáči jsou česká legenda. Hrají sice jednoduchou muziku (ikdyž složitější než tu vaši), ale jsou to chytlavé texty často s velmi vtipnými a povedenými texty.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Zas jednou ja a muj repertoar- "Pytel plný obecně nepovedených kradených riffů- skrze žánry"
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

posun kameru niz. na kytaru. kdyz teda k tomu nemas nacviceny i dobry ksichty ;)
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

Varach:
Hrajem ne zrovna dlouho, s tím že sem nečekal, že to bude až tak hrozný :lol: ...De o první song tady té kapely, dělali sme to když sme se sehrávali, proto je to tak jednoduchý...No, aspoň víme že máme ještě co dělat, aby to za něco stálo...

Fade: Abych řekl pravdu, ladil sem to dycky pokaždé, když sem začínal nahrávat, takže to že je to rozladěný podle mě není možný...možná oktávy neseřízený...

McKozias: S tím zpěvěm je to jasný, není to úplně ono, neříkám že sme mistři světa...

a jenom by mě zajímalo, poslechl si to vůbec někdo do konce?
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Jo, myslim ze sem to do konce pretrpel...to ze mas naladeno ty, neznamena ze musis nutne ladit se zbytkem kapely, na to bacha :wink:
me jen proste zarazili ze pises metalcor a nahravka smeruje k jednomu ztech hodne stupidnich punku :)
snad chapes jak to myslim
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

Jo jo chápu....prostě první song, hodím sem pak ještě něco dalšího, až budem mít čas něco nahrát... Snad se to už bude líbit víc. Jinak, já si pod pojmem metalcore představím něco jak Avenged sevengold, nebo tak něco, ono to možná dost záleží i na tomhle...tím nechcu říct že tak zníme, ale jendou by sme chtěli...Ale jinak dík za kritiku.
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

sak jo..makejte a urcite se to zlepsi..i k obrazu vasemu :)
panedge

Příspěvek od panedge »

Edge-tak nějak nevím co si o tom mám myslet.Jsi hezký,mladý muž a na video sis natočil jak si hraješ na kytaru :mrgreen: .Nehraješ to špatně,ale není tam ani nic co by se mi vyloženě líbilo-a to už se ti povedlo.PROstě normální rozehrávka,řekl bych?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
filo01

Příspěvek od filo01 »

Paris píše:posun kameru niz. na kytaru. kdyz teda k tomu nemas nacviceny i dobry ksichty ;)
Názorný příklad, jak by to mělo vypadat :-)
http://www.youtube.com/watch?v=uZM0EGBdHOw
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

panedge píše:Edge-tak nějak nevím co si o tom mám myslet.Jsi hezký,mladý muž a na video sis natočil jak si hraješ na kytaru :mrgreen: .Nehraješ to špatně,ale není tam ani nic co by se mi vyloženě líbilo-a to už se ti povedlo.PROstě normální rozehrávka,řekl bych?
V podstate- podle toho taky nazev :D
Je to snuska ruznych vecicek, ktere jsem odposlouchal z netu, a nejak upravil..
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“