mam male dilema a rekl jsem si, ze tady mi hlavy pomazane muzou trochu pichnout, takze k veci
s nasi kapelkou jsme od nejakych kytarovek pres hardcory a jine styly zustali u instrumentalniho post-rocku, tam jsem byl jako zpevak trochu useless a po vyhozeni naseho byvaleho basaka (kapela nepotrebovala tapping ani slapovani ani jine prezitky) jsem se ujal toho postu, bohuzel jsem kvuli financim nemohl poridit basu vlastni a hraju (jeste stale) s pujcenou ibanezkou, ted uz ale nejaky peniz v kapsicce najdu a proto jsem se rozhodl si nejakou tu basu poridit, a jelikoz jsem porad jeste asi vic solovy kytarista nez basak, chtel bych malou radu, nejsem si totiz jisty jestli muj vyber je zrovna ten spravny
z baskytar, ktere bych tak momentalne mohl poridit, jsem hodne koukal po tehle krasce a moc se mi libila, chcu se zeptat jestli to bude splnovat moje pozadavky
jsem si celkem jist ze nemam potrebu jit do aktivnich snimacu, i kdyz vim jak hezky se na to slapuje, to k nasemu stylu proste nepotrebuju, za to jestli zvolit humbuckery nebo singly bych ruku do ohne nedal, pripadne jestli ma nekdo zkusenosti s timhle instrumentem, budu jenom rad
diky za kazdy ontopic nazor
edit: zapomnel jsem na jeden dulezity fakt, je treba aby ta basa snesla trochu nizsi ladeni (drop C)