Stava se to jen obcas zazil sem to asi 3x
Pochodující snímač :-?
Pravidla fóra
Pochodující snímač :-?
Zdravím...
ted sem si vsiml takove kravniky. Někdy se mi stane ze kdyz hraju tak se mi potopi stredovy snimac on uz je od novoty takovy volnejsi no a nastavim si ho na urcitou vysku a obcas kdyz hraju a pak po hrani se na nej podivam tak je utopenej takze ho musim zase zvednout je to nejake divne 
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Pochodující snímač :-?
Asi máš natolik povolené šrouby, co ho drží, že se z něj vyvlékly.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nejspíš už je stržený závit v tom plastu snímače (předpokládám singl). To se dá spravit kapkou vteřinového lepidla (do volné dírky, nechat uschnout a pak vrátit šroubek), v horším případě do vymleté díry vlepit plastovou trubičku, třeba od lízátka. Bacha na moc silné pružinky, to může být důvod stržení závitu.
Tohle mi dělaly snímače na Yamaze RGX 121ZL FS - snímače upevněné šroubkem v rámečku. Při hraní se šroub povoloval - otřesy i samotná hmotnost snímače,... a snímač tím klesal dolů. Stržené závity nebyly, kytara byla nová, šroubky originální,.. nejspíš jen nekvalitní, nebo od výroby špatně zvolené. Nakonec jsem to vyřešil podložením snímačů kouskem dřeva a kartonu - a drží fest
kytara tím ale může přijít o část své přirozené rezonance a hrát "tupěji", ale vhodnější šroubky či jiné řešení se mi nepodařilo najít.
kytara tím ale může přijít o část své přirozené rezonance a hrát "tupěji", ale vhodnější šroubky či jiné řešení se mi nepodařilo najít.
gear:
Duesenberg Starplayer Special Black - fucking awesome!!!
+ kopie Gibson Les Paul Goldtop '57, kopie Fender Stratocaster all black body, maple neck
-> Marshall JCM 2000 DSL 100 + Marshall 1960 AV
Duesenberg Starplayer Special Black - fucking awesome!!!
+ kopie Gibson Les Paul Goldtop '57, kopie Fender Stratocaster all black body, maple neck
-> Marshall JCM 2000 DSL 100 + Marshall 1960 AV
To jsem ještě neviděl, že by se šroubky vytřepávaly. Nejsou moc slabé pružinky? Pomohlo by něco lepivého, jako kapička chemoprénu do závitu. Jen to celé nedoprasit.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Asi pružinky, mě to dělá krkový HB. Ať si zasportuje 
pri hrani na PRS mi vzdycky vyleze po case levy sroubek co drzy krkovy HB - pak je to fakt sranda snazit se netrefit pravackou na rozjetym koncerte ten vyskoceny sroub abych ho nahodou nezlomil
nedavno mi na koncerte nejakym zpusobem vyskocily oba a pak se mi HB zaclo prisavat na struny, fakt lahudka. zajimavy je ze u lespaulu takovej problem nemam, u SG jsem to taky neresil. jen u toho PRSa...
nekolik lidi mi radilo at sroubek zakapnu kalafunou, momentalne to mam vyresene tak ze jsem snimac prilepil izolepou a nejsou na nem srouby
takhle ho mam niz nez by sel dat normalne coz mi momentalne celkem vyhovuje co se tyce zvuku...
nekolik lidi mi radilo at sroubek zakapnu kalafunou, momentalne to mam vyresene tak ze jsem snimac prilepil izolepou a nejsou na nem srouby
A co pružinky, ty nemáš vůbec, co? Zdá se mi, že čím dražší nástroj, tím menší vědomosti o něm.
Jasně, umět hrát je nejdůležitější, ale kam by Jágr dojel, kdyby si na bruslích neuměl zavázat tkaničky.
Jasně, umět hrát je nejdůležitější, ale kam by Jágr dojel, kdyby si na bruslích neuměl zavázat tkaničky.
ty vzdy vleti nekam do prostoru mezi sachtu a snimac. Nastesti v aleximu prodavaji shodne s originalem, jednu jsem uz nekde na podiu pri koncerte vyklepal.
lepidlo na závit LOCTITE a je po problému
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
-
woro90-1
Nebo sehnat silnější pružinky, aby to jejich tah trochu přidržel.
podle me by neuskodily ani delsi srouby, je to zpusobene hodne i tim ze to mam vysroubovane nadoraz (co nejdal od strun). To vyrobce moc nevychytal.