SSL-5 Custom Staggered Model vs. Virtual Vintage Blues
hledam silny singl, vintage zvuk, brum nevadi
krk a stred
-custom ssl-5 je pry ale doporucen na poradne drevo.
Ja mam Olši /krk javor/palisandr
-Virtual Vintage Blues mam zas pocit ze nebude tak silny.
Taky jsem narazil na Virtual Vintage Heavy Blues, ale bojim se, ze bude az moc jako humbucker, bez jiskry, uhuhlany. Navic se asi nehodi ke krku.
mate nekdo zkusenosti s nejakymi z tehle snimacu ? uz se v tom hrabu min. tyden, na netu moc info neni, hlavne skoro zadny samply.
volam help, uz potrebuju rozhodnuti, dik moc
/r
Duncan vs. Dimarzio, prosim trochu informaci !
Pravidla fóra
Duncan vs. Dimarzio, prosim trochu informaci !
Naposledy upravil(a) raio dne 15.09.2007 8:54, celkem upraveno 1 x.
nejde mi tolik zkresleni, jako o vypaleny lampy, chci tahat snimace a ne dist.termyx píše:já mam zlatý fender lace sensor-ty zlatý by měly bejt nejsilnější a vintage... zkreslení zvládaj jaký chci..ale je možný že ty to tavíš víc no nevim..s uvedenejma sem do styku nepřišel..
pokud se ty tvy lace sensor na Clean chovaj fakt jiskerne, a maj silny, t l u s t y output, tak je to co hledam.
jsem spis na heavy rock, blues, jazz.. ale nikterak klasicky
hledam proste hendrixe, ikdyz mozna jen tou silou zvuku, ne barvou
/r
sice nemam čistokrevnou lampu, jen voxe ad60vt ale kreslí mi to bombově..taky nehraju na nějaký hrozný skreslení a se stratem kde mam tyhle snímače si spíš vychutnávam ten čistej jak hezky gainuje sám..bez efektů
ale radši si ještě počkej na názory ostatních 
edit: jo jsou tlustý i jiskrný..prej na ně hraje eric clapton..tak nevim jestli ti to pomůže přiblížit ten zvuk..mě osobně se moc líbí
edit: jo jsou tlustý i jiskrný..prej na ně hraje eric clapton..tak nevim jestli ti to pomůže přiblížit ten zvuk..mě osobně se moc líbí
to a to a za chvíli zas tohle
- lada.relax
termix
Lace sensor Gold je nejslabší,pak je white,blue a nejsilnější red na konec
Re: termix
siln signal ale bude ovlivnovat zvuk, neni tak ?lada.relax píše:Lace sensor Gold je nejslabší,pak je white,blue a nejsilnější red na konec
nebudou ostrejsi ty slabsi ?
dik
/r