Návod na Digitech RP155 v čestině
Pravidla fóra
Návod na Digitech RP155 v čestině
Zravim všechny kytaristy
Nedávno jsem dostal kytarový multiefekt Digitech RP155 jako dárek, ale jenom s originálním návodem v angličtině
Nemohl by na ten manuál sem někdo dát link a uploadnout ho??? Díky 
Re: Návod na Digitech RP155 v čestině
Pokud to do té doby neseženeš, a pokud se budu zítra hodně nudit, můžu naskenovat.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Tu: http://www.edisk.cz/stahni/54616/RP155.rar_9.65MB.html
Pokud si to budeš chtít dát do nějaké organizovanější podoby, doporučuju to něčím zOCéeRkovat, mně třeba vyhovuje ABBYY FineReader..
Pokud si to budeš chtít dát do nějaké organizovanější podoby, doporučuju to něčím zOCéeRkovat, mně třeba vyhovuje ABBYY FineReader..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Děkuju uživateli mtmccox za upnutí manuálu.
Doufám, že i ostatním návod příjde vhod a pomůže. 
zdarec, taky mi teďka přišel tenhle multiefekt, a tak bych se chtěl zeptat, jak udělat nějaký dobře znějící presety na melodic death metal nebo něco takovýho i na hc třeba...dále bych se chtěl zeptat jak je to s nahráváním...jak nastavit pc, přes jaký program nahrávat....já jsem zkoušel audacity, mám to propojený s pc přes usb, stáhnul jsem si a nainstaloval ten digitech software a audacity stejně nereágovalo...to je asi zatim všechno 
Problém s nahráváním jsem zrovna řešil:
co-se-nikam-jinam-neveslo/pocitacova-mi ... ml#p385353
Pokud tedy tvůj komp není retard, jako ten můj, tak by ti po nainstalování ovladačů mělo vše v pohodě běžet, nezapomeň si ho v ovládacích panelech nastavit jako zařízení pro záznam.
Co se týče presetů, nejlepší je nastudovat ten manuál a vytvořit si, co je tvému srdci milé, stejně téměř nikdy nebudeš spokojen s těmi předdefinovanými. Nějaké jsou i tady, ale většina z nich zní dost "chemicky", jak se to těmhle mulťákům občas vytýká: http://www.digitech.com/ToneLibrary/
Sám si podle mě sestavíš lepší...
co-se-nikam-jinam-neveslo/pocitacova-mi ... ml#p385353
Pokud tedy tvůj komp není retard, jako ten můj, tak by ti po nainstalování ovladačů mělo vše v pohodě běžet, nezapomeň si ho v ovládacích panelech nastavit jako zařízení pro záznam.
Co se týče presetů, nejlepší je nastudovat ten manuál a vytvořit si, co je tvému srdci milé, stejně téměř nikdy nebudeš spokojen s těmi předdefinovanými. Nějaké jsou i tady, ale většina z nich zní dost "chemicky", jak se to těmhle mulťákům občas vytýká: http://www.digitech.com/ToneLibrary/
Sám si podle mě sestavíš lepší...
jo dík
.... 3 hodiny jsem se snažil ladit zvuky v tom editoru X-edit 2 a nic...pak jsem to udělal manuálně na krabičce a už mám dva zvuky se kterýma jsem poměrně spokojenej na světě 
http://guitarpatches.haax.se/, tam je toho fůra, určitě si vybereš
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
díky...jak se s tim pracuje? to stáhnu a pak to pustim v tom programu X-edit a přes ten to nahraju do krabičky?symar píše:http://guitarpatches.haax.se/, tam je toho fůra, určitě si vybereš
Jo, přiřadíš číslo pozice, které chceš.. editovat jde první padesátka.
tvl na tom webu s těma presetama jsou na RP150 a když jsem ho stáhnul, tak mi nejde v to X-edit otevřít...nebo spíš ho nerozpozná...prostě v tom open okně nenaběhne, co s tim?
Nevím, jestli to bude fungovat u všech, ale - je to v podstatě jednoduchej XML soubor s hodnotama. Tohle jsem vyzkoušel:
Když si soubor pro 150 otevřeš v poznámkovém bloku a přepíšeš v něm hodnoty na 155, a následně přepíšeš i příponu v názvu souboru, mělo by to fungovat. Alespoň tedy u mě to u jednoho fungovalo, víc jsem nezkoušel, takže nic neslibuju..
//: Tak potvrzuju, že to funguje u tak 25 co jsem zkoušel, stačí přepsat řetězce RP150 na RP155.
Když si soubor pro 150 otevřeš v poznámkovém bloku a přepíšeš v něm hodnoty na 155, a následně přepíšeš i příponu v názvu souboru, mělo by to fungovat. Alespoň tedy u mě to u jednoho fungovalo, víc jsem nezkoušel, takže nic neslibuju..
//: Tak potvrzuju, že to funguje u tak 25 co jsem zkoušel, stačí přepsat řetězce RP150 na RP155.
Zdravím
Jsem nový vlastník RP155 a chtěl bych poprosit jestli by nešel ten návod v češtině hodit třeba na uložto, nebo někde jinde, nemám účet na edisku. I když jsem mulťák koupil u nás nedostal jsem kněmu cz manual.
Díky moc
Jsem nový vlastník RP155 a chtěl bych poprosit jestli by nešel ten návod v češtině hodit třeba na uložto, nebo někde jinde, nemám účet na edisku. I když jsem mulťák koupil u nás nedostal jsem kněmu cz manual.
Díky moc
Člověče - máš tam čudl "stáhnout pomalu", na to bys neměl potřebovat účet. Aspoň to tak odjakživa bývalo.
Tak to sorry, vůbec njesem si nevšiml. Díky, už to mám.
Zdravím,
mám prosbu, jestli by byl někdo tak hodný a obnovil link na stažení cz návodu pro Digitech rp 155. Ten co je na eDisku už je smazaný.
Děkuji
M.
mám prosbu, jestli by byl někdo tak hodný a obnovil link na stažení cz návodu pro Digitech rp 155. Ten co je na eDisku už je smazaný.
Děkuji
M.
Ahoj
protože link na E-disku je neaktivní, nově uploadovaný návod naleznete zde: http://www.uloz.to/xquXk7X/digitech-rp- ... manual-pdf
protože link na E-disku je neaktivní, nově uploadovaný návod naleznete zde: http://www.uloz.to/xquXk7X/digitech-rp- ... manual-pdf
já mám tak trochu jiný dotaz ohledně tohoto zařízení. Jelikož tam jsou přednastaveny defaultně efekty, tak se chci zeptat, jestli existuje nějaká stránka, podle které se dají nastavit efekty podle slavných hráčů,sólistů atd...
Tedy prostě si na č.1 navolím třeba něco co používal Hendrix,atd...
Díky
Díky
no zas tak moc od toho nečekejloquito píše:já mám tak trochu jiný dotaz ohledně tohoto zařízení. Jelikož tam jsou přednastaveny defaultně efekty, tak se chci zeptat, jestli existuje nějaká stránka, podle které se dají nastavit efekty podle slavných hráčů,sólistů atd...
Díky
MejlaSN píše:no zas tak moc od toho nečekejloquito píše:já mám tak trochu jiný dotaz ohledně tohoto zařízení. Jelikož tam jsou přednastaveny defaultně efekty, tak se chci zeptat, jestli existuje nějaká stránka, podle které se dají nastavit efekty podle slavných hráčů,sólistů atd...
Díkyna netu se daj stáhnout hotové presety, některé poměrně slušně znějící, stačí jen hledat no
to nečekám, ale prostě když se mi to dostalo pod ruku tak to chci nějak využít, když nejsou "krabičky" nebo ten typ amp...takže říkáš hotové presety...to se pak vlastně instaluje přes ten xeditor, řekl bych...ještě s tím nemám vůbec zkušenosti, mám to prvně v ruce tuto srandu...ještě že jsem ji dostal, asi bych si to nepořídil...ale říkám si jak můžou být teda lidi šílený když si koupí RP1000 atd...to prostě nejde nahradit originál ne?