Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Taková improvizace podzimního večera z pokojových podmínek:
http://soundcloud.com/kucernakjan/melo-impro/s-FEn8o
http://soundcloud.com/kucernakjan/melo-impro/s-FEn8o
Pěkné, inspirace v Electric Tears? 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Neznámmtmccox píše:Pěkné, inspirace v Electric Tears?
Arcanu: Docela fajn dokud se tam nezačlo to blití, působilo to docela komicky. A ta solová kytara co hraje vyhrávky zní mizerně. Chce to na tom tónu zapracovat, přepnout třeba na krkáč, trochu si s tím pohrát, takhle to zní jak z pokaženého rádia. Ale na začátky myslím docela fajn.
Někdo přede mnou už to tu postoval, ale mě to sólo prostě chytlo...
-
real_dead_one
mě se to líbilo
ikdyž takle nudny sola mě většinou neberou
lol.real_dead_one píše:takle nudny sola mě většinou neberou
tele.kom - já si rejpnu
-
woro90-1
Pěkné, pěkné - ale strejda má pravdu, že zbytečně usekáváš konce tónů, buď to nech doznít o trochu déle nebo si to víc nahalluj
Jinak výborně provedené.
- frajerik
- last.fm: http://www.last.fm/user/nerbo
telekom: Môj obľúbený song, pekné. Ten zvuk je jak z originálu úplne.
edit: Tak aj ja po dlhom čase tiež niečo hodím nech je sranda: Okolo 1:00 je huge preklep
.
edit: Tak aj ja po dlhom čase tiež niečo hodím nech je sranda: Okolo 1:00 je huge preklep
tele.kom-Skvělý a Bravo,to je jediný co k tomu můžu napsat-zahrál si to naprosto skvěle! 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
no twe to je nudnej song natoz se to ucit na kejtru :D
Nejsem schopen nahrát vůbec nic doma, takže jedinou nahrávku, kterou jsem schopen dát je od kapelky...
Po 3 letech jsme se jako kapela opět sešli, v jiné sestavě, hrajeme 2 měsíce, a tak jsme tedy zkusili pouze cover. Budu rád za každý názor. (Kytarově zde samozřejmně nepředvádím prakticky žádné umění, někdy se však možná dokopu a dám sem nějakej blues, jazz či metal:D)
Po 3 letech jsme se jako kapela opět sešli, v jiné sestavě, hrajeme 2 měsíce, a tak jsme tedy zkusili pouze cover. Budu rád za každý názor. (Kytarově zde samozřejmně nepředvádím prakticky žádné umění, někdy se však možná dokopu a dám sem nějakej blues, jazz či metal:D)
Naposledy upravil(a) gravis22 dne 21.12.2010 0:06, celkem upraveno 1 x.
Vintage-Les paul,
Marshall-Vintage,Marshall box- MC412B
Cry baby,
Line 6 M13
Marshall-Vintage,Marshall box- MC412B
Cry baby,
Line 6 M13
-
real_dead_one
čemu se jako směješ.. mě tohle solo hrát fakt nebavilo.Uncle píše:lol.real_dead_one píše:takle nudny sola mě většinou neberou
tele.kom - já si rejpnuProč tak krájíš ty noty? Nenechávač je doznít zní to utrženě... ty bendy jsou ne dobré hlavně v místech, kde končí ti to většínou nevyzní správně .. jinak docela dobře zahrané
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
rikat o epic solu ze je nudne
me sola nebavi vubec, ale todle se chci naucit
me sola nebavi vubec, ale todle se chci naucit
-
real_dead_one
a te´d dostanu přednášku jak pár tonů nahodně vybraných ze stupnice je dokonalé mistrovksé dílo
Každý má právo na svůj názor a rozhodně to není důvod aby se mu za to někdo smál, tak se prosím přestaňte chovat jako děti K?thxdienow 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ty smajliky to asi neodlehcily jak jsem myslel...no nic.. 
Zdravim, prvni cover s novou kytarou.. doufam ze se bude aspon trochu libit.. (:
ESP-LTD EC-1000, Peavey 6505+, Harley Benton 2x12
SIGHTS: http://facebook.com/sightsofficial
SIGHTS: http://facebook.com/sightsofficial
Ty jo, tolik reakcí..
Tak každýmu se líbí něco jinýho, já bych zase řekl o nějakejch ultra rychlejch metalovejch sólech, že jsou nudný. Každej máme v oblibě něco jinýho, to je jasný
K těm useknutejm tónům. Já se snažil tak nějak napodobit ten styl, jakým to Gilmour hraje a tím teda nechci říct, že to sólo je takhle usekávaný, ale je to asi důvod, proč sem některý ty tóny nenechával doznít, protože mi přišlo, že je to tak hraný v originále i když třeba asi není
A s bendama se peru pořád. Tady v tom sólu jsou teda obzvlášť komplikovaný, ale budu na tom pracovat.
Dík za konstruktivní kritiku i za pochvaly
Tak každýmu se líbí něco jinýho, já bych zase řekl o nějakejch ultra rychlejch metalovejch sólech, že jsou nudný. Každej máme v oblibě něco jinýho, to je jasný
K těm useknutejm tónům. Já se snažil tak nějak napodobit ten styl, jakým to Gilmour hraje a tím teda nechci říct, že to sólo je takhle usekávaný, ale je to asi důvod, proč sem některý ty tóny nenechával doznít, protože mi přišlo, že je to tak hraný v originále i když třeba asi není
A s bendama se peru pořád. Tady v tom sólu jsou teda obzvlášť komplikovaný, ale budu na tom pracovat.
Dík za konstruktivní kritiku i za pochvaly
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
conex: kolem 0:50 jak mas vyjezdy na vyssi polohu a ten trylek nebo co to, potom to tam jeste parkrat hrajes tak vtom si nejsi moc jisty nebo se pletu? prislo zes to odrncal pokazde jinac..a votm solu tez byly nejake chybky..snad ti to v necem pomuze
(btw pekna kytara...a patka
)
-
woro90-1
Ono možná je, ale má to šíleně nahallované, to je prostě ten mohutný floydí zvuk. Nicméně hraješ to fakt výborně (i zvuk sedí jak p***l na hrnec), koukej někdy zapadnout do Baronky s akustikoutele.kom píše:K těm useknutejm tónům. Já se snažil tak nějak napodobit ten styl, jakým to Gilmour hraje a tím teda nechci říct, že to sólo je takhle usekávaný, ale je to asi důvod, proč sem některý ty tóny nenechával doznít, protože mi přišlo, že je to tak hraný v originále i když třeba asi není