Sum 41

Vše o kapelách a hudebnících ...
humus

Příspěvek od humus »

venca.k píše:Humus: ty asi nechapes, ze ať Sum 41 nebo Green day na tom byli stejne jako ty skupiny co poslouchas, taky byli neznami, ale holt byli tak dobry, ze se dostali az tam, kde jsou ted, a to ty tvy skupiny asi postradaj( bejt tak dobry)
To bych se skoro vsadil, ze kdyby nebyli znami, tak jsou to tvoje oblibeny skupiny.
JE TĚŽKÉ POCHOPIT ŽE HUDEBNĚ SE MI TO OPRAVDU ALE OPRAVDU NELIBI???
a jestli veris ze se takhle nahoru dostali jen diky tomu jak jsou dobry tak je mi te lito...
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
venca.k

Příspěvek od venca.k »

humus píše:
venca.k píše:Humus: ty asi nechapes, ze ať Sum 41 nebo Green day na tom byli stejne jako ty skupiny co poslouchas, taky byli neznami, ale holt byli tak dobry, ze se dostali az tam, kde jsou ted, a to ty tvy skupiny asi postradaj( bejt tak dobry)
To bych se skoro vsadil, ze kdyby nebyli znami, tak jsou to tvoje oblibeny skupiny.
JE TĚŽKÉ POCHOPIT ŽE HUDEBNĚ SE MI TO OPRAVDU ALE OPRAVDU NELIBI???
a jestli veris ze se takhle nahoru dostali jen diky tomu jak jsou dobry tak je mi te lito...
No je jasny, ze jsou v tom taky naky prachy, ale ty jsou ve vsem. A jestli si myslis ze jsou v tom jenom prachy, tak je mi naopak lito tebe.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jenže ty nikdy nenapíšeš proč...prošel jsem si to a napsal jsi jen že "nesnáším víc než GD, tyhle sladké kapely nemožu vystát". To s tím sladkým jsem nemohl vzit jako duvod, když Sum41 nejsou sladká kapela.
To už jsme řešili v topicu nejhorší české kapely. Proč kurna nenapíšete "Tahle kapela je pro mě s****a, páč texty jsou na můj vkus moc popoví, bubeník zjevně neumí nic než bum bác a zpěv nezpívá čistě". nebo tak něco? Napište hnedka důvod a nemusí se nic řešit.
My humuse víme že jsme se chytli užv GD, jenže já bych si s tebou nic nezačal kdybys tam napsal takhle důvody...napsat je to s****a umí každej...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 9.09.2007 16:32, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
humus

Příspěvek od humus »

venca.k píše:No je jasny, ze jsou v tom taky naky prachy, ale ty jsou ve vsem. A jestli si myslis ze jsou v tom jenom prachy, tak je mi naopak lito tebe.
nic takovyho jsem nepsal. uz drive jsem se k necemu podobnymu vyjadroval (u green day), znova psat to nebudu...
Marshall Valvestate 8080
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

proc se hadate??? ja to ctu znova a neni to proste nic ale vubec nic proc se MUSITE hadat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Caggan píše:proc se hadate??? ja to ctu znova a neni to proste nic ale vubec nic proc se MUSITE hadat
My se prakticky nehádáme...jen si vyměnujeme názory.
Mně akorát vadí že holt někdo (nejen tady) napíše na něco s****a a nedá k tomu žádný důvod..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

:lol: My se prakticky nehádáme...jen si vyměnujeme názory. :lol:
a jaky je v tom rozdíl? :lol:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
humus

Příspěvek od humus »

Tom49 píše::lol: My se prakticky nehádáme...jen si vyměnujeme názory. :lol:
a jaky je v tom rozdíl? :lol:
a k cemu jinymu tady ta diskuze je? mame si rikat jen "znate tuhle kapelu? je skvela ze" "jo je skvela"...

a k tem duvodum... mozna jsem nevyjasnil, ze to ze jsem to nazval sračkou neberu Z HUDEBNIHO HLEDISKA.
Marshall Valvestate 8080
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Přesně, možná se občas hádáme, nepohodnem se, alespon poznáme proč se někom uta kapela líbí a někomu jo....teda pokud ty důvody někdo napíše (nedám si pokoj) :-D :lol:

humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:Přesně, možná se občas hádáme, nepohodnem se, alespon poznáme proč se někom uta kapela líbí a někomu jo....teda pokud ty důvody někdo napíše (nedám si pokoj) :-D :lol:
uz jsem neco podobnyho psal u GD.

nelibi se mi pristup tech lidi k ty hudbe, prijde mi to od nich strasne neuprimny, jakoby delali tu hudbu jen a jen pro to aby se zalibili lidem a velkym firmam ktery je udelaj bohatyma a slavnyma...

a pak taky, nerad tyhle veci resim, to jak jsou obcas tyhle kapely prezentovany jako ty spravnacky punkarny..
Marshall Valvestate 8080
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nevim no, do duše jim nevidí ma nemůžu s čistým svědomím říct proč to dělají....ale to o nikom.
Můžeš o těch svých kapelách říct že nedělají z těch důvodů který se ti nelíbí? Nevim, občas by mě zajímalo jak to u těch všech kapel, nejen těchhle...ze začátk uto podle každej dělá se zápalem (proto jsou porvní alba obvykle nejlepší)..pozdějí když už není tak o čem psát, tak už se tím prostě jen živí. Ale pokud řeknou "tuhle desku jsme udělalí jen a jen pro prachy" a mě se přesto bdue líbit, nevidím důvod proč ji neposlouchat...proto mi tak nevadí komerce.

Popin

Příspěvek od Popin »

zajmalo by mě jestli se náký bili talent nebo sum41 budou poslouchat za 30 let
humus

Příspěvek od humus »

KIWI píše:Nevim no, do duše jim nevidí ma nemůžu s čistým svědomím říct proč to dělají....ale to o nikom.
samozrejme ze ne, ale o to prece nejde, jde jen a jen o muj pocit.
Marshall Valvestate 8080
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Popin píše:zajmalo by mě jestli se náký bili talent nebo sum41 budou poslouchat za 30 let
Která stará kapela v té době věděla že se bdue poslouchat ze třicet let? Možná ta která řišla s něčím novým...ale dneska přijít s něčím novým...každá kapela jde do poppunku a je to všechno na jedno brdo...

Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

1. na billy talent mně nesahej
2. rekni me kolik kapel hralo 30 let....... bude jich hrozne malo (v poměru ku součesnym kapelam)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Popin

Příspěvek od Popin »

KIWI píše:
Popin píše:zajmalo by mě jestli se náký bili talent nebo sum41 budou poslouchat za 30 let
Která stará kapela v té době věděla že se bdue poslouchat ze třicet let? Možná ta která řišla s něčím novým...ale dneska přijít s něčím novým...každá kapela jde do poppunku a je to všechno na jedno brdo...
Kiwi:jo jeto najedno brdo akaždá kapela taky nepřišla zněčim novim aje dobrá

humus:nejde jen votvuj pocit,nemam ty kapely rád a nikdy je mít rád nebudu a nikdo mi tu hudbu nevnutí
Popin

Příspěvek od Popin »

Caggan píše:1. na billy talent mně nesahej
2. rekni me kolik kapel hralo 30 let....... bude jich hrozne malo (v poměru ku součesnym kapelam)
na bili talent ti sahat budu,,,možná nehráli třicet let ale takový ramones sou nesmrtelný
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nikdo nikomu hudbu vnucovat nebude myslím....
A jsem taky zvědav jak dlouhose bude poslouchat hudba některých kapel (včetně těch mých oblíbených)

gazosh

Příspěvek od gazosh »

Mě se líbí (ale znám jenom starou tvorbu) , ale souhlasím spíš s HUMUSEM a taky jsem se tu už hádal o podobný věci, je to docela bezvýchodný, jelikož HUMUS a POPIN jsou zastánci punku a zbytek neví snad ani co to punk je.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

gazosh píše:Mě se líbí (ale znám jenom starou tvorbu) , ale souhlasím spíš s HUMUSEM a taky jsem se tu už hádal o podobný věci, je to docela bezvýchodný, jelikož HUMUS a POPIN jsou zastánci punku a zbytek neví snad ani co to punk je.
bohužel ale to jestli někdo ví nebo neví co je pounk nemělo nci společnýho s tou hádkou co tu byla...

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“