Zdravim,
mám problém. Použivam Fretted Synth Audio a když jsem jej teď při nahrávání použil na všechny 4 nahrané stopy a dal pokyn k exportu, celé Cubase se seklo a vyplo se to. Zkoušel jsem všechno - seskládat znovu stopy bez použití jakéhokoliv pluginu - šlo to, když jsem na to dal jakékoliv jiné pluginy, také to šlo. Jenže pak jsem zkusil dát ten plugin jen na dvě stopy a šlo to taky.. Tak jsem to zkusil dát (úplně ten samí, defaultně nastavený) i na ty dvě zbývající stopy a už se to zase seklo a vyplo.. Nevím v čem je chyba, určitě to nebude notebookem, který mam chvíli a je velmi výkonný. Vůbec nevím v čem je chyba.. Nevíte co s tím? Nebo jaký plugin případně použít jako náhradu a s kterým máte dlouhodobé zkušenosti?
Díky
P.S.: přikládám screen
http://www.box.net/shared/n3kidvphpo
Problém s pluginy
Pravidla fóra
-
John M. William
Problém s pluginy

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s pluginy
Já používám pluginy od Lepou, přijdou mi lepší, než FreeAmp od Fretted Synth: http://www.svetkytar.cz/vst-aparaty-zda ... e-od-lepouJohn M. William píše:Nebo jaký plugin případně použít jako náhradu a s kterým máte dlouhodobé zkušenosti?
Hraju na kytary a mašinky
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
a jaké plug iny bys potřeboval?
on můžeš mít výkonný počítač jak chceš, ale pokud jsou ty pluginy ne-dobře napsané, může jejich použití na několik stop i tak zatížit systém. Jinak klasika, u windows.. stačí prkotina a de to dolu
může to bejt pluginem a taky to může být něčím na tvém systému. mě třeba takhle padal reaper, a když sem odstranil štenice skrz spybot search and destroy, přestalo mi to padat. vliv na to může mít cokoliv no...
Co máš za windows? zkus to spustit v jiné kompatibilitě (cubase) jeslti máš visty nebo sedmičky. rozepiš víc jak to máš, a jaké plug iny bys chtěl jako náhradu. určitě existujou jiné plug iny které udělají stejnou práci a nebudou způsobovat pády.
on můžeš mít výkonný počítač jak chceš, ale pokud jsou ty pluginy ne-dobře napsané, může jejich použití na několik stop i tak zatížit systém. Jinak klasika, u windows.. stačí prkotina a de to dolu
Co máš za windows? zkus to spustit v jiné kompatibilitě (cubase) jeslti máš visty nebo sedmičky. rozepiš víc jak to máš, a jaké plug iny bys chtěl jako náhradu. určitě existujou jiné plug iny které udělají stejnou práci a nebudou způsobovat pády.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
John M. William
Mam Windows 7. Zkusim tam dát Cubase 5, možná se něco změní, ikdyž pochybuju, chyba bude v pluginu. Já vím, že určitě existují - je jich na internetu mraky, ale já nevím jak je najít.. Nebo jinak - nenašel jsem zatim žádný podobný. Měly by to být efekty typu delay, reverb, chorus, flanger v jednom.. Prostě multiefekt.pupack píše:a jaké plug iny bys potřeboval?
on můžeš mít výkonný počítač jak chceš, ale pokud jsou ty pluginy ne-dobře napsané, může jejich použití na několik stop i tak zatížit systém. Jinak klasika, u windows.. stačí prkotina a de to dolumůže to bejt pluginem a taky to může být něčím na tvém systému. mě třeba takhle padal reaper, a když sem odstranil štenice skrz spybot search and destroy, přestalo mi to padat. vliv na to může mít cokoliv no...
P.S.: Ještě zkusím Amplitube, doporučil mi ho známý.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.