Sum 41
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:
Humusi, kdyby si hrál někde v zaflusaným klubu jako správnej punkáč a po koncertě by za tebou přišel borec v kvádru a řekl: Kámo seš fakt třída, tady je smlouva na album. Příští tejden zajdem do musicshopu, vybereš si co chceš, prachy neřeš a natoč album. Nasadíme tě do hitparád budeš vyprodávat stadiony po celém světě. Když napišu tvoje jměno do Googlu vyjede mi 3 mil odkazů. Nebo si zůstaň u své ideologie pravého punku a budeš mít prd. Co si vybereš?
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
mno kdyby to byla dobra smlouva tak bych si nechal koupit to vybaveni a pak bych tu smlouvu vypovedelbanana bonus píše:Humusi, kdyby si hrál někde v zaflusaným klubu jako správnej punkáč a po koncertě by za tebou přišel borec v kvádru a řekl: Kámo seš fakt třída, tady je smlouva na album. Příští tejden zajdem do musicshopu, vybereš si co chceš, prachy neřeš a natoč album. Nasadíme tě do hitparád budeš vyprodávat stadiony po celém světě. Když napišu tvoje jměno do Googlu vyjede mi 3 mil odkazů. Nebo si zůstaň u své ideologie pravého punku a budeš mít prd. Co si vybereš?
jak to mam k***a vedet? nepejslim nad tim "co kdyby" atd.... a hlavne na rovinu - dneska to takhle fakt nechodi...
No jo ale co by jsi dělal byt takhle ne jejich místě?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
jak to mam vedet? neumim a nechci se rozhodovat co bych udelal kdyby se mi v budoucnu neco takovyho stalo...tohle fakt nemuzu rict bez toho abych si nebyl jiste ze nekecam, to je jako kdybys mi vnucoval "predstav si jak by ti bylo kdyby ti zhebla matka"..predstavit si to dokazu, ale ten skutecnej pocit to proste neni.KIWI píše:No jo ale co by jsi dělal byt takhle ne jejich místě?
- spidershit
- Kontaktovat uživatele:
The sums
tahle kapela me fakt dostala. Dave je uzasnej kytarista a stevo je hovado. Nez odesel dave tak meli svuj specifisticky zvuk co melo málo kapel. Jejich poslední album je pro me spise zklamanim nez uzasem. Vsechny pisnicky vypadaji stejne. Mastering alba nic moc. Podle mne bylo vrcholem Chuck ale nejradsi mam Does this look infected. Jen tajne doufam ze dalsi album sumiku bude lepsi nez Underclass hero.
- spidershit
- Kontaktovat uživatele:
?
Udivuje vzdy kdyz nejaky clovek kritizuje neco co vlastne ani neznáhumus píše:mno uprimne hlas zpevaka sum 41 je taky sladkej jak lizatko....KIWI píše:Sum 41 jsou především o kytarách, sola dobrý, tvrdý riffy. Doprovázený skvělýma bicíma....nedá se to hodit do jedné škatule se SP kteří jedou na sladkém hlasu zpěváka.Dark Axel píše:přesně, se Simple plan a "Welcome to my life" např se to nedá srovnávat
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
Ted jsem dostal jejich celou diksografii a je to mazec...nevjíc Does this look infected...hlvaně Over My head...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak se to cedo menuje ale je tam pisnicka bitter end se mi zda - nevim jesi su sam ale kazda pisnicka co tam je je kopirka stylu jine skupiny - je tam slyset SOAD, linkin park, blink, a ja nevim co jeste fakt, jo taky coldplay, uz sem to strasne slouho neslysel.. ale tohle si z toho pamatuju, ze to bylo az do usi bijici jak to kopirovalo jiny kapely. tim to nijak neshazuju, ty nektery pisnicky nejsou spatny, je jen otazka jak zni nazivo a jesi je psali oni
ale neresme komerce nekomerce ..pokud se mi hudba libi, neco mi rika tak je mi jedno jesi to udelal producent, nebo undergroundova smecka opilcu a bezdaku.. 
Pochybuju že Sum41 kopíruje Blinkypigdestroyer píše:nevim jak se to cedo menuje ale je tam pisnicka bitter end se mi zda - nevim jesi su sam ale kazda pisnicka co tam je je kopirka stylu jine skupiny - je tam slyset SOAD, linkin park, blink, a ja nevim co jeste fakt, jo taky coldplay, uz sem to strasne slouho neslysel.. ale tohle si z toho pamatuju, ze to bylo az do usi bijici jak to kopirovalo jiny kapely. tim to nijak neshazuju, ty nektery pisnicky nejsou spatny, je jen otazka jak zni nazivo a jesi je psali oniale neresme komerce nekomerce ..pokud se mi hudba libi, neco mi rika tak je mi jedno jesi to udelal producent, nebo undergroundova smecka opilcu a bezdaku..
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
bavíme so Blink 182? navíc jsem myslel že mluvíš o tom cedu Chuck...pigdestroyer píše:hej ja si to snad sezenu a napisu co ktera pisnicka jeja je neshazuju, jen rikam jak mi to zni. a ze nekopiruje blink???? doprcic bratr sehnal to posledni cedo a to je uplnej blink
Jinak jako nevim, podle mě Blink 182 jsou staršně jedoduchá primitvní hudba...sum 41 ne.
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Zpěv sum41 se podobá zpěvu blinků..dovol abych se poblilpigdestroyer píše:ne, to mi nevymluvis, i ten sound je uplne stejnej .. .ted to tady mam pusteny.. zpev se taky podoba .. neuveritelne
fakt .. to je moc..
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, my se přece nehádáme...pigdestroyer píše:fakt si za tim stojim. muzem se tady hadat do nekonecna. neustoupim![]()
poslouchal sem tady ty popy dost dlouho abych to mel v usich..
Poslouchal js ito dost dlouho? Nemšá to teda všehcno pomíchaný a nesplývá ti to v jedno?
opravdu si ymslíš že cd Chuck od Sum 41 je podobný Blinkum?
takovej joke.. Underclass Hero možná, no spíš určitě, ale Chuck i Does This Look Infected? jsou tvrdší.. a co se kytarové techniky týče, jsou sum41 o hodně napřed před blink-182... jako blink ti zní to poslední album (UH), protože je to zase ten klasickej "kalifornskej punkrock", kterej tam hraje snad každá druhá kapela... to mužeš řict o všech nynejších kapelách.. new found glory, fall out boy, i nejaký green day třeba se mužou podobat na blink...
It's only fuckin' rock'n'roll
tak hlavně oboje poslouchám blink i sum41
sum41 maj jednotlivý alba dost odlišný třeba chuck a underclass hero.trochu i souhlasim , že někdy kopírovali trochu blink jenže vy se bavíte o dvou skoro jinejch věcech v jedný kapele
jeden mluví o chuck a druhej o hero
jinak kdo řeší sum 41 vs blink 182 tam bude hlavně rozdíl , že blink maj jednodušší kytary - ne že by byli lamy ale je tam jen jeden kytarista a to dělá hodně
jinak blink nemaj jen super jednoduchý písničky koukněte třeba na http://youtube.com/watch?v=g8JI8ENbWtI
sum41 maj jednotlivý alba dost odlišný třeba chuck a underclass hero.trochu i souhlasim , že někdy kopírovali trochu blink jenže vy se bavíte o dvou skoro jinejch věcech v jedný kapele
jinak kdo řeší sum 41 vs blink 182 tam bude hlavně rozdíl , že blink maj jednodušší kytary - ne že by byli lamy ale je tam jen jeden kytarista a to dělá hodně
jinak blink nemaj jen super jednoduchý písničky koukněte třeba na http://youtube.com/watch?v=g8JI8ENbWtI
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pokuds dobre cetl co sem napsal vys, tak z toho chuck je prave kazda pisnicka jakoby zkopirovana od jinyho interpreta - neco od SOAD, neco o linkin park.. coldplay.. to posledni cedo je totalni kopirka blinku, ale to se shodnem. stejnej sound, velice podobny vokaly..kECuP píše:opravdu si ymslíš že cd Chuck od Sum 41 je podobný Blinkum?takovej joke.. Underclass Hero možná, no spíš určitě, ale Chuck i Does This Look Infected? jsou tvrdší.. a co se kytarové techniky týče, jsou sum41 o hodně napřed před blink-182... jako blink ti zní to poslední album (UH), protože je to zase ten klasickej "kalifornskej punkrock", kterej tam hraje snad každá druhá kapela... to mužeš řict o všech nynejších kapelách.. new found glory, fall out boy, i nejaký green day třeba se mužou podobat na blink...