Chtěl bych něco do 2 tisíc pro mého známého, tak bych byl rád za vaše názory, díky.
Jaký máte názor na tuto kytaru Tenson ? :)
Pravidla fóra
Jaký máte názor na tuto kytaru Tenson ? :)
http://kytary.cz/tenson-west-dreadnought/HN089551/
Chtěl bych něco do 2 tisíc pro mého známého, tak bych byl rád za vaše názory, díky.
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Re: Jaký máte názor na tuto kytaru Tenson ? :)
Za tu cenu to bude vsechno hodne podobny, chce to jit do hudebnin a tam ozkouset co jak hraje, tezko to posoudit podle znacky.
Cort Earth 70
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Jasně, dík. Musím vyrazit na Nový rok.
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
- ...EDGE...
Doporucuju nejlevnejsi Cort- rada AD 810 nebo 850. Na to uz se da hrat, zadna slava to samozrejme neni, ale ujde to.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Tenson je bohužel velká tryzna...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
člověk si musí uvědomit, že prostě nemá cenu kupovat kytaru za 2tisíce. A to dvojnásob platí u akustických kytar. Může se podařit najít lepší kousek, ale obecně tyhle nástroje moc nedoporučuji. Když už bych se díval po low endu tak bych se podíval na nejlevnější kytary LAG ty jsou velice chválené a hrají velice dobře. Ale i ta nejlevnější je za víc ja 4tis. A to je asi tak cenová hladina, kde se dá pomalu začínat s výběrem.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
V tehle cenove kategorii davam hlas znacce Washburn a Cort. Tenson bych si opravdu neporizoval.
R.I.P. Ronnie James Dio
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačně něco málo připlatit. Jsem hrdým vlastníkem Washburn WD6S a nemohu si stěžovat
Opravdu se kytaro do 2 tisíc nevyplatí, akorád tě to od hraní odradí.
- ...EDGE...
Ale jo, uz jsem videl i par stastnych kusu takhle levnych kytar. Napriklad jeden drahy kolega tady z fora (woro 90-1) ma kytaru Stamar myslim nejak za dva tacky a hraje dobre a hlavne se na ni hraje dobre a pusobi spolehlive.
-
woro90-1
Jojo, a dokonce jsem teď viděl v Kytarách jednu tensonku, která byla docela slušná, ale už tam není - nebyl jsem jediný, kdo si jí všimnul....EDGE... píše:Ale jo, uz jsem videl i par stastnych kusu takhle levnych kytar. Napriklad jeden drahy kolega tady z fora (woro 90-1) ma kytaru Stamar myslim nejak za dva tacky a hraje dobre a hlavne se na ni hraje dobre a pusobi spolehlive.
No, já osobně Tensona za 2 klacky mám, ale je to mizerie. Jen do špatného počasí k ohni a to musí být všichni na plech.
Taky jsem od ní nic víc nečekal. Neseřiditelný dohmat, neladí a dost rezonuje. Struny max. .011 a i tak se začíná prohýbat deska. Zpracování mizerné. Mám ji už několik let a tehdy to bylo nejlevnější D-čko. Dneska bych raději volil Cort nebo něco málo přihodil a koupil něco lepšího. Pro začatečníka naprosto nevhodná, spíše odradí lásku ke kytaře. Nedoporučuji. Určitě něco jiného.
taktéž doporučuji ten cort, kterej je jen asi o 300 Kč dražší. Viz moje recneze tady na fóru