Mohu si dovolit kytarku v ceně kolem 15 tisích a hodně se mi líbí tento model : http://kytary.cz/esp-ltd-ax-360/HN113599/
Uvědomuji si , že za tu cenu bych si mohl pořídit nějakou osvědčenou Ibanezku , ovšem ja si poněkud potrpím na vzhled Nemáte někdo s touto značkou , popřípadě přímo s tímto modelem , nějaké zkušenosti ? Hrozně nerad bych provedl špatnou koupi
Naposledy upravil(a) Adio dne 25.12.2010 18:19, celkem upraveno 2 x.
Jednu kytaru už mám , ovšem tu jsem kupoval poněkud naslepo a nerad bych takto chyboval podruhé ... navíc moc dlouho se ve světě kytar nepohybuju takže se moc nevyznám.
Jednu kytaru už mám , ovšem tu jsem kupoval poněkud naslepo a nerad bych takto chyboval podruhé ... navíc moc dlouho se ve světě kytar nepohybuju takže se moc nevyznám.
Mysli na to, že je to poměrně velká investice a až přestaneš mít klasickejch tvarů plný zuby (jakože ta chvíle přijde, až se v tom světě budeš pohybovat dýl), bude při případným prodeji ten tvar silně limitující
Kapišto
No právě toho se nebojím - já mám hodně přátel metalistů a nejeden z nich se věnuje hudbě. Případný prodej mi starosti opravdu nedělá, spíš se bojím , aby to neskončilo tak jako u mé první kytary , kdy jsem byl ze záčátku spokojený, ale jakmile jsem změnil názor, bylo už pozdě.