Fender CD60CE nehraje
Pravidla fóra
Fender CD60CE nehraje
zdravim lidi vlastnim nove tuto elektroakustiku a mam problem chtel sem ji zapojit do komba roland cube 40XL a nehraje. zkousel sem i do multiefektu a taky zadna reakce. jo as kde ma elektroakustika vubec nejaky snimac? diky
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fender CD60CE nehraje
Sice jsi "speedy" ale pěkně "slowly" si pročti zdejší fórum, dozvíš se nejen kde má kytara snímač
ale také, kde může být problém, že to nehraje...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
äsi mas pravdu. asi budu slowly.... nejak to nemuzu najit nikde.... 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je tam baterka? Není špatný kabel?speedy12 píše:äsi mas pravdu. asi budu slowly.... nejak to nemuzu najit nikde....
Hraju na kytary a mašinky
jj baterka tam je a kabel je v pohode. u el. kytary jede bez problemu.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkontrolovat, jestli je baterka v pořádku. Potom jestli není na kytaře zeslabené volume, nebo zapnutá ladička (můj Fishman to má tak, že pokud je ladička zapnutá, tak nehraje).
Hraju na kytary a mašinky
baterka je kupovana nova a i sem ji poremeroval. je v pohode. ladicka normalne funguje ale kytara nehraje ani kdyz je zapnuta ani kdyz je vypnuta. volume mam na max. proc se sakra akustika neda rozdelat jako elektrika 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A co bys tam chtěl proboha rozebírat? 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Při hraní musí být ladička vyplá, jinak to nehraje.
napadá mě snad jen už, nemáš povolenou samici v e-akustice ?
napadá mě snad jen už, nemáš povolenou samici v e-akustice ?
tak nevim furt nic nejde. co se tyce elektroniky tak vypada vse v pohode. asi holku ceka reklamace
-
charliealpha
Zkus povytáhnout jack z kytary. Moje elektrika hraje jen v případě, že je samec vytaženej asi o 3mm ze ždířky.
Co máš za kabel? značka, typ, lomený/rovný
charliealpha : diky to me nenapadlo. funguje to kdyz to mam povytazeny. melo by to alůe jit nejak udelat ne aby to slo uplne zastrcit. treba kdyz si pohraju trochu se samici.
JohnyWM: kabel mam cort nejakej ale daval sem si tzam novby samce jeden je rovnxy a druhy lomeny.
JohnyWM: kabel mam cort nejakej ale daval sem si tzam novby samce jeden je rovnxy a druhy lomeny.
a zapojujes to lomenym do kytary a rovnym do konba ?speedy12 píše:charliealpha : diky to me nenapadlo. funguje to kdyz to mam povytazeny. melo by to alůe jit nejak udelat ne aby to slo uplne zastrcit. treba kdyz si pohraju trochu se samici.
zkus to otocit....
JohnyWM: a je vyreseno. ten lomeny samec je mono a ten rovny je stereo a prez ten to de jen povysunuty. divny aleje ze u el. kytary to bezi normalne. to bude asi jen vnitrkem samice v kytare jak je udelana ta kontaktni pacicka. no tak vyreseno kytara funguje
diky moc lidi
měl sem stejnej problém, bratr si koupil pololubovku, a můj lomenej kabel, co mám na akustiku mu pořád vyskakoval, je to tím, že je trošku kratší než ostatní (je to ten vypínací planet waves. Tak mě napadlo že bys mohl mít podobnej problém, že prostě ten lomenej jack do té kytary nezarazíš dost "hluboko"speedy12 píše:JohnyWM: a je vyreseno. ten lomeny samec je mono a ten rovny je stereo a prez ten to de jen povysunuty. divny aleje ze u el. kytary to bezi normalne. to bude asi jen vnitrkem samice v kytare jak je udelana ta kontaktni pacicka. no tak vyreseno kytara fungujediky moc lidi
a sem rád , že se to vyřešilo, představ si, jak bys byl za blba, kdybys to poslal na reklamačku oni to zapojili a normál to hrálo