asi si na to nehral ze? neni to trandak je to pololampa. a v svojeje cenovej kategorii 100% naj na trhu. Mam doma cube aj toho voxa a cube sa mu nevyrovna:)JohnyWM píše:do toho voxe bych teda rozhodně nešel... Vox má dobrý celololampy, ale trandáky sou predrazeny a nehrajou zrovna spickovepajdos1 píše:Jak to tu tak pročítám...Rolanda taky doporočuju, ten Marshall je (prý) jenom uskřékaná bedna nářadí...
Nicméně, jestli máš možnost, tak bych si malinko došetřil a dokoupil todleto dělo http://www.audiotek.cz/product-35029-vox-vt15
Sám se chystám na Valvetronix Plus, ale 120W
Výhody a nevýhody Epiphone? Plus otázka ohledně comba
Pravidla fóra
-
alice_is_chained
Re: Výhody a nevýhody Epiphone? Plus otázka ohledně comba
Ale hrál, pololampa, tranďák, jeto jedno, obojí to má trnazistorovej konec.alice_is_chained píše:asi si na to nehral ze? neni to trandak je to pololampa. a v svojeje cenovej kategorii 100% naj na trhu. Mam doma cube aj toho voxa a cube sa mu nevyrovna:)JohnyWM píše:do toho voxe bych teda rozhodně nešel... Vox má dobrý celololampy, ale trandáky sou predrazeny a nehrajou zrovna spickovepajdos1 píše:Jak to tu tak pročítám...Rolanda taky doporočuju, ten Marshall je (prý) jenom uskřékaná bedna nářadí...
Nicméně, jestli máš možnost, tak bych si malinko došetřil a dokoupil todleto dělo http://www.audiotek.cz/product-35029-vox-vt15
Sám se chystám na Valvetronix Plus, ale 120W
Ve svojí cenové kategorii to rozhodne neni nejlepsi co je na trhu .
Neříkám že to hraje špatně, jasně, někomu se to může líbit. Mě ten zvuk prostě neoslovil, ale to je subjektivní záležitost.
Navíc je tam silně omezující 8" repro...
zato VT50 tak to je jiná, to se mi líbilo, 12" reprák už za něco stojí (ale cenově je to úplně mimo)
Dobrý, fajn, dal jsem jenom návrh. Na tento slabší VOX jsem nehrál - jenom jsem si říkal, že v sérii VT je nějaká 15W, tak že bych mohl dát tip. Nicméně souhlasím s tím, že Roland oproti Voxu vévodí. Abych pravdu řekl, VT15 bych si nekoupil, ale mám chuť na VT80 Plus 
Furch S20-CM
BaCH Les Paul
Pandora PX-4D multiefekt
BaCH Les Paul
Pandora PX-4D multiefekt
VT 80 je už jiný kafepajdos1 píše:Dobrý, fajn, dal jsem jenom návrh. Na tento slabší VOX jsem nehrál - jenom jsem si říkal, že v sérii VT je nějaká 15W, tak že bych mohl dát tip. Nicméně souhlasím s tím, že Roland oproti Voxu vévodí. Abych pravdu řekl, VT15 bych si nekoupil, ale mám chuť na VT80 Plus
...to doufámJohnyWM píše:VT 80 je už jiný kafepajdos1 píše:Dobrý, fajn, dal jsem jenom návrh. Na tento slabší VOX jsem nehrál - jenom jsem si říkal, že v sérii VT je nějaká 15W, tak že bych mohl dát tip. Nicméně souhlasím s tím, že Roland oproti Voxu vévodí. Abych pravdu řekl, VT15 bych si nekoupil, ale mám chuť na VT80 Plus
Furch S20-CM
BaCH Les Paul
Pandora PX-4D multiefekt
BaCH Les Paul
Pandora PX-4D multiefekt
Nemeli ho drive nikde v Evrope. Hlidal jsem si to. Pouze v USA a jeste jen za 200 dolacu, ale postovny by to dost prodrazilo a jeste kompklikace s napajenim...JohnyWM píše:treba si nekdou koupi a nebude to nic pro nej, veci se na bazaru muzou a nemusi objevit, a od 3.12 se prodává u nás, u thomanna ho měli zajisté dříve ...koko píše:Vzhledem k tomu ze se prodava od 3.12 tak na bazaru bude tezko.
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
hm, to sem netušil... dík za infokoko píše:Nemeli ho drive nikde v Evrope. Hlidal jsem si to. Pouze v USA a jeste jen za 200 dolacu, ale postovny by to dost prodrazilo a jeste kompklikace s napajenim...JohnyWM píše:treba si nekdou koupi a nebude to nic pro nej, veci se na bazaru muzou a nemusi objevit, a od 3.12 se prodává u nás, u thomanna ho měli zajisté dříve ...koko píše:Vzhledem k tomu ze se prodava od 3.12 tak na bazaru bude tezko.
nechápu proč do těch rolandů cpou furt 10ky repráky....
SQUIER Affintity Fat Strat HSS
Crate FW15R
40 let stará akustika bez značky .... prodam za 15 k - má historickou cenu
Signature trsátko
Crate FW15R
40 let stará akustika bez značky .... prodam za 15 k - má historickou cenu
Signature trsátko
A co 80xl ...?
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
Tuhle odpověd doufám nemyslíš vážněkoko píše:A co 80xl ...?
Myslím, že těm jedincům se tu dříve doporučil Bach případně Vintage SG... Sám je nemám ozkoušené, ale Epi G400 ano. Špatná kytara to není, ale myslím, že koupit např. toho Bacha a za výsledny cenový rozdíl s nějakým přišetřením pořídit lepší snímače bude vhodnější kauf.
http://www.bachmusik.com/bach-bsg-trd-tkn_p982
Chce to zvážit a sáhnout si na obě dvě.
Co se týče komba za tyto peníze, tak jsem také pro malýho Rolanda. Je to sympatický cvičítko. Osobně jej nemám, ale týden jsem s ním bydlel v Londýně a dalo se na něj dobře řádit
...
Tady se mrkni na Micro verzi: http://www.youtube.com/watch?v=Ekhm5gau ... re=related
EDIT: ještě k tomu MG... je to fkat bída... uplně vyloženě špatný to není, něco se nakroutit dá, ale proti tomu, co za stejný money nabízí konkurence je to směšné...
Chce to zvážit a sáhnout si na obě dvě.
Co se týče komba za tyto peníze, tak jsem také pro malýho Rolanda. Je to sympatický cvičítko. Osobně jej nemám, ale týden jsem s ním bydlel v Londýně a dalo se na něj dobře řádit
Tady se mrkni na Micro verzi: http://www.youtube.com/watch?v=Ekhm5gau ... re=related
EDIT: ještě k tomu MG... je to fkat bída... uplně vyloženě špatný to není, něco se nakroutit dá, ale proti tomu, co za stejný money nabízí konkurence je to směšné...