JudasPriest (Jidášovi Kněži)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

jj IM v Ostravě to byla paráda :) slintal jsem nad výkonem "dědků" neuvěřitelný co muzikanti dokážou, můžete někdo napsat setlist JP? a nějaký zajímavosti z koncertu?
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Tirmano Wolf

Judas

Příspěvek od Tirmano Wolf »

Na Judas pojedu do Liberce, mám to přece jenom blíž :) Nový album jsem slyšel (mám originál CD - dárek předem za výzo :D ) a mě osobně se líbí daleko víc než Angel of Retribution - pár kvalitních skladeb se tam určitě najde, ale jako celek značně pokulhává.

Nostradamus je úplně jiná záležitost. Zatím ho nemám moc naposlouchaný, ale vím jistě, že to je políček do tváře těm, kteří už je posílají do věčných hudebních lovišť!!! Judas jsou v plné síle a doufám, že i nadále budou.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Judas Priest jsou moje oblíbená skupina... Chytlavé songy jako je Living after midnight, Breaking the law; pak ostatní pestřejší songy jako je The Helion/Electric eye [můj oblíbený song, intro a úvod do první sloky, sólo jsou geniální! ], The Rage, Rock Hard Ride Free [moc dobrej song, krásný sólíčka, sólo vod KK Downinga je mé oblíbené :) ]; popovější album Turbo, taky skvělé; tvrdý Painkiller [to je zase moje oblíbené album, když jsem si pustil Painkillera - song, tak jsem z něj nestíhal... Z tvrdých songů vod Priestíků mám nejradši A touch of Evil... Geniální!] ... Angel of Retribution je taky hodně dobrej... Ty alba, kde nezpíval Rob mne moc nezaujaly- ale uznávám Tima... hodně dobrej zpěvák...

Co říkáte na Robovu sólovou tvorbu? Song s Dickinsonem-The One you love to hate je bezkonkurenční :)

Jinak nechcu být vulgární, ale vy anti-priest provokatéři jděte někam! :)
Rob je sice buzík, ale stále je nejlepší... Mercury z Queenu byl bisexuál a taky byl nenahraditelný... Osobně mám raději Halforda než Dickinsona... Dickinson je taky třída, škoda, že se na Robově hlase podepisuje jeho věk....

PS: Living after midnight
Rockin to the dawn!
Lovin´ till the morning
Then i´m gone, i´m gone! :)
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Halfordova sólová tvorba je skvělá. Ta píseň s Dickinsonem je bomba.
Nejradši mám alba Resurrection/Insurrectin. Ty techno/progresivnější věci už ztrávím hůř, ale aspoň to rozšíří obzory.
Silent Screams, In The Morning jsou úžasné balady. Into The Pit je zase dobrá vypalovačka, která se dá snadno zahrát.
Nejradši mám písně, kde zpívá hlubokým hutným nezkresleným hlasem, a ve finále ječí.

A co sólová tvorba Glenna Tiptona? Na koncertě JP jsem si říkal, že by mohl GT zpívat i sám, třeba některé písně. Ale jeho sólové desky mně nepřesvědčily, moc se krotí, šeptá jak Karel Plíhal. Oba by to uměli mnohem víc rozbalit.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

kmensik píše:Halfordova sólová tvorba je skvělá. Ta píseň s Dickinsonem je bomba.
Nejradši mám alba Resurrection/Insurrectin. Ty techno/progresivnější věci už ztrávím hůř, ale aspoň to rozšíří obzory.
Silent Screams, In The Morning jsou úžasné balady. Into The Pit je zase dobrá vypalovačka, která se dá snadno zahrát.
Nejradši mám písně, kde zpívá hlubokým hutným nezkresleným hlasem, a ve finále ječí.

A co sólová tvorba Glenna Tiptona? Na koncertě JP jsem si říkal, že by mohl GT zpívat i sám, třeba některé písně. Ale jeho sólové desky mně nepřesvědčily, moc se krotí, šeptá jak Karel Plíhal. Oba by to uměli mnohem víc rozbalit.
Hodlám si kupovat Baptizm of Fire :) [To sólíčko od BoF jsem slyšel, nářez, Glenn je hodně dobrej kytarista], osobně podle mého JP stojí na třech osobách - KK Downing, Glenn Tipton, ... zvládli to i bez Roba- Tim Owens, ale bez Roba to není ončo :) ,

Který je váš oblíbenej song od JP ? :)

U mě vede bezkonkurenčně The Hellion/Electric Eye :)
- ten song je takovej skvěle energickej, melodickej a to sólíčko je mňamka :)
seblble
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seblble »

Prejdák píše:
Který je váš oblíbenej song od JP ? :)

U mě vede bezkonkurenčně The Hellion/Electric Eye :)
- ten song je takovej skvěle energickej, melodickej a to sólíčko je mňamka :)
U mě taky,ale nyní veden song Nostradamus
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

tak u me asi Painkiller , a jinak z novyho alba me nejvic zaujala Pestillence and Plague
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

No JP jsou pro mě number one. V Liberci jsem se dostal do 2. řady uprostřed, prostě bomba. Doufám, že sem dorazí i s Priest Feast.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

dlouhovlasac píše:No JP jsou pro mě number one. V Liberci jsem se dostal do 2. řady uprostřed, prostě bomba. Doufám, že sem dorazí i s Priest Feast.
Závidím moc :)
Já byl v Ostravě 18.6 :(, jsem to věděl tak dlouho do předu a pak okno...
[ale co no, byl to první den, kdy jsem si zahrál na lampovou hlavu a box 4*12 :D ]

Snad je ještě někdy budu moct vidět...
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Prejdák píše:
dlouhovlasac píše:No JP jsou pro mě number one. V Liberci jsem se dostal do 2. řady uprostřed, prostě bomba. Doufám, že sem dorazí i s Priest Feast.
Závidím moc :)
Já byl v Ostravě 18.6 :(, jsem to věděl tak dlouho do předu a pak okno...
[ale co no, byl to první den, kdy jsem si zahrál na lampovou hlavu a box 4*12 :D ]

Snad je ještě někdy budu moct vidět...
urřo tu budou... a musim říct,. že se mi líbili víc než třeba IM naživo. a ta,m jsem byl přímo v 1. lajně...
ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Lepší než IM?Naživo?Teda vlastně i jakkkoliv jinak rozhodně ne.Judas Priest jsou takové to typické metalové klišé,(to co mně se hnusí),což o IM se říct nedá. zpěv se mi zdá taky čím dal slabší,a to co má občas Rob na sobě....no JP mě prostě vubec nechytli a ani asi už nikdy nechytnou.
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

Jen tak pro zajímavost,koho to zajímá: http://www.kkdowning.net/FrameSet.htm
VratikSlayer

Re: JudasPriest (Jidášovi Kněži)

Příspěvek od VratikSlayer »

Judas Priest jsou nepřekonaní mistři melodií. Jak vokálních, tak kytarovejch!
Howgh!
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

Priesti oznámili na příští rok svoje poslední turné (Epitaf) a tím vpodstatě ukončí svoji fenomenální karieru
http://judaspriest.com/home/default.asp
doufám že přijedou i knám (byl jsem na nich již 2x) a poslední turné si určitě nenechám ujít !

bojím se dne kdy toto oznámí Iron Maiden
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Četl jsem to na stránkách sparku, je to škoda :cry: Hold musíme se smířit, že zakladatelé už jsou přeci jen staří, jen mám strach aby se našlo něco tak kvalitního co v jejich stopách bude pokračovat.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Wocass píše:Četl jsem to na stránkách sparku, je to škoda :cry: Hold musíme se smířit, že zakladatelé už jsou přeci jen staří, jen mám strach aby se našlo něco tak kvalitního co v jejich stopách bude pokračovat.
Zrovna nedávno jsem si říkal, že bych třeba je mohl vidět naživo vzhledem k tomu, že většina mých oblíbených interpretů je po smrti, nebo nekoncertují, nebo nekoncertují u nás. A ono toto... No doufejme, že budou i u nás.
Smůla je, že poslouchám ty, co je v nové době už prostě mimo a řekl bych, že s tím, co slyším v rádiu a s technickým experimental čímvětšírychlosttímlíp speed metalem to bude prostě naprd...
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

No už je nějakou dobu ohlášený že tu budou mít Priesti koncert,bude to 28.6.2011 v Praze v O2 Areně,přivezou sebou jako hosta Whitesnake.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Trey píše:No už je nějakou dobu ohlášený že tu budou mít Priesti koncert,bude to 28.6.2011 v Praze v O2 Areně,přivezou sebou jako hosta Whitesnake.
Tak teď už je doufat, že lístky nebudou za x tisíc. :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
hokop

Příspěvek od hokop »

Ibanez RG 350, Laney LX20
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

HM, 900 za poslední tour není špatný.... wocassi, jedem? :D

A jinak:
sazkaticket píše:JUDAS PRIEST dorazí ve své nejsilnější sestavě, kterou tvoří kytaristé GLENN LIPTON a K.K. DOWNING, basista IAN HILL, bubeník SCOT TRAVIS a zpěvák ROB HALFORD. Judas Priest, pocházející z anglického Birminghamu, se dali dohromady v roce 1970. Ovšem až v roce 1974 přišel do kapely zpěvák Rob Halford a nahradil Alana Atkinse.
... blbci :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“