Epiphone Flying-V

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Epiphone Flying-V

Příspěvek od johnatán »

zdarec lidi hele přemejšlim že časem koupim novou kytaru....máte někdo zkušennosti s flájem od epi?? docela mě zaujal..zaprvý - klasika a za druhý ta cena je docela dost pohoda a epi neni špatná značka...dík

http://eshop.kytary.cz/epiphone-flying- ... iphone:1:0
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Já ho mám 67' Z muzikeru a je to supr kytara, akorát mi zlobí přepíanč, ale to spíš někdo nakurvil že to byl výstavní kousek.

Má dost parádní hutnej zvuk co se prosadí už v zákaldu a to zas mužu říct, že sníamče sou špatný (což je teda jediná vada co sem zatim našel) ale kámoš co je zapřísáhlej milovník Les Paulů byl taky docela nadšenej jakej má průraznej zvuk....

Přístup ke krku je taky ideální, prostě jestli se ti líbí, nebudeš zklamanej, akorát ty sníamče časem budou možná trošku štvát...
Luky

Příspěvek od Luky »

kup si korinu:) je jen o pár kaček dražší,ale stojí za to! já jí mám a je to prostě třída:D http://eshop.kytary.cz/epiphone-flying- ... 49:0:0:1:0
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Luky píše:kup si korinu:) je jen o pár kaček dražší,ale stojí za to! já jí mám a je to prostě třída:D http://eshop.kytary.cz/epiphone-flying- ... 49:0:0:1:0
Hle a je neakej rozdil ve zvuku mezi korinou Veckem a korinou explorerem..??
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ja bych řekl že určitě, už jen kvůli celkovému masivu toho těla ne?? Explorer je asi o dost mohutnější kousek dřeva a to zvuk ovlivňuje ne? :)
Třeba se ale pletu, tak?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Když se tady probíraji ty véčka...jakej máte názor na Jackson http://eshop.kytary.cz/jackson-king-v-j ... ackson:3:0

myslíte že se může vyrovnat tim Epi i když je to jiná cenová kategorie...všude čtu samou chválu tak nevim..
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No ten Jackson nemusí bejt špatnej ale četl sem že to sou nic moc snímače ale když je vyměníš tak je to prej hukot :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Red Bull píše:No ten Jackson nemusí bejt špatnej ale četl sem že to sou nic moc snímače ale když je vyměníš tak je to prej hukot :wink:
hrál jsem na ni chvíli a snímačům bych nic nevytkl, záleží jací ste experti a co čekáte ale byla to fakt soda :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Luky

Příspěvek od Luky »

Martin656 píše:
Luky píše:kup si korinu:) je jen o pár kaček dražší,ale stojí za to! já jí mám a je to prostě třída:D http://eshop.kytary.cz/epiphone-flying- ... 49:0:0:1:0
Hle a je neakej rozdil ve zvuku mezi korinou Veckem a korinou explorerem..??
podle mě žádnej..ten explorer jsem nedržel v ruce....ale bude to na chlup stejný asi :)
JOHNY Swamp Inc.

PRávě že ne, Explorer má takovej temnější zvuk je trošku blíž k basum ale zas ne ve stylu LP ta kytara je prsotě ideální na akordy a backingový Riffy, protože ten zvuk z toho je takovej masivní. Včke umí bejt právě průrazný hutný, ale furt dost čitelný...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

JOHNY Swamp Inc. píše:PRávě že ne, Explorer má takovej temnější zvuk je trošku blíž k basum ale zas ne ve stylu LP ta kytara je prsotě ideální na akordy a backingový Riffy, protože ten zvuk z toho je takovej masivní. Včke umí bejt právě průrazný hutný, ale furt dost čitelný...
Chjo ja hraju solovku a planoval sem si ji koupit... :( :(
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Rukama mi pár epi véček prošlo a myslím, že nehrajou !

Korina je na tom o něco líp, ale i stejně to není ono.

Vzhledem k tomu, že jde o nástroje s lepeným krkem, je dost těžké je rozehrát...
JOHNY Swamp Inc.

Taky jsem toho nevyzkoušel málo a troufnu si tvrdit opak.. Záleží taky na tom jak to bylo seřízený. To, že člopvěk trošku víc musí tlačit je dáno právě těma sníamčem co trochu váznou, ale určitě ne lepenym krkem...

Neřikám, že Explorer neni solice, je spousta solařů co na ni hráli/jou

Cantrell z AIC, Scorpions, Van Halen....

Je to o nastavení, jen jsem myslel, že na backing jsou svym zvukovym spektrem uplně ideální, ale nebrání jim ani v solování...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

JOHNY Swamp Inc. píše:Taky jsem toho nevyzkoušel málo a troufnu si tvrdit opak.. Záleží taky na tom jak to bylo seřízený. To, že člopvěk trošku víc musí tlačit je dáno právě těma sníamčem co trochu váznou, ale určitě ne lepenym krkem...

Neřikám, že Explorer neni solice, je spousta solařů co na ni hráli/jou

Cantrell z AIC, Scorpions, Van Halen....

Je to o nastavení, jen jsem myslel, že na backing jsou svym zvukovym spektrem uplně ideální, ale nebrání jim ani v solování...
Jo to jo ale jde oto jestli origos Gibson ma stejne zvuk jako ten Epiphone..nebo aspon jestli ma podobny charaker...?
JOHNY Swamp Inc.

Explroer ano, ten charakter je hodně podobnej, ale u toho Včka je větší rozdíl...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

a ste srovnavali explorera od bachu a a od Epi....?
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Ještě jednou: mluvím o epiphone V, ne o xploreru.

Véčko od gibsona je opravdu jiný, jinej sklon i uložení krku a hraje jinak.

Véčko od epiphonu je proti tomu tupý, malej sustain, ale netvrdím, že to někomu nemůže vyhovovat...
JOHNY Swamp Inc.

Nejsem natvrdlej, ale řikám, že třba moje má Sustainu opravdu dost. Hrál jsem i na kousek kterej hrál ejště o něco líp, ale ten mi pak prodali.

Kolik jsi jich ozkoušel, že tak usuzuješ?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“