Vaše kapely

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše kapely

Příspěvek od Wohma »

Nesst: Tak predevsim ta nahravka ukazuje, ze vas zpevak ma dost rezervy v anglictine :) Ale jsem presvedcenej, ze kdyby se trochu snazil a pripadne nekde konzultoval, tak bude dobrej. Myslim, ze nekterym pisnickam by prospely vicehlasy (i kdyz chapu potencialni namitku, ze nazivo byste je stejne asi nemeli).
Mile me prekvapil Gladiator (neupravovali jste to nekdy v posledni dobe? pamatuju si tu pisnicku trochu jinak) a The Day She Came - tam jste alespon pro me vykrocili ze svyho stinu a ta pisnicka je podle me fakt super.

Naopak me teda zklamalo solo bud ve Firebug nebo Sunny Road, takovy to tapovany pidlikani oktavy :lol: Zvlaste kdyz vim, jak schopny mate kytaristy, tak mi to prijde trosku jako joke 8)
A jedna technicka - na BZ to ukazuje nesmyslny delky pisnicek, ale to asi vite a neni to vase chyba.
Zvukove je to dle ocekavani zdarile, i kdyz treba zvuk kytar bych cekal o neco hutnejsi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
MarťACE

Příspěvek od MarťACE »

Fokus Les Paul LP2 + Dimarzio Super Distortion Bridge + DiMarzio Evolution Neck, Fokus Les Paul LP4, Ibanez GRX-70, Ibanez AF-75, Ibanez Talman TCY20072-NT, Hughes & Kettner Statesmal Dual EL 34 Head + Custom made 1x12'' box with Vintage Celestion (2x), AKG WMS40PRO Instrument Set Flexx, Intelli IMT 600, Ernie Ball Hybrid Slinky, Jim Dunlop Tortex 1.0 mm, Cubase SX, Finale 2009, Garritan Personal Orchestra
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Wohma: Angličtina - no jo :-). Vécehlasy jsou přesně o tom, co píšeš. Radši jsme zvolili cestu "uhratelnosti" na živo, než kudrlinky a okrasy na nahrávce... Gladiátor není zas skoro vůbec upravenej, spíš je tam konečně slyšet, to co slyšet má být. Ohledně toho tappingu v Sunny road se můžeš zeptat Kothella a dostaneš přednášku :-). Aneb nástroj kterej hraje dobře na živo, nemusí znít výborně při nahrávání :-). Zvuk kytar je vzhledem k tomu, co z toho lezlo skoro zázrak... Jinak dík moc.
Pigdestroyer: No klidně mi svůj názor sdělit můžeš... Ocením jakoukoliv konstruktivní kritiku...
EDIT: Délky písniček jsou obecný fail bz u nově přidaných skladeb, respektive nejsme jediní, kdo to tak mají.
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

http://bandzone.cz/samanovozbozi

konečně máme slušné nahrávky, čili můžu prezentovat :) je to vskutku zvláštní koktejl, ale baví nás to :)

v lednu se blíží i kocnerty - semifinále Boomcupu a koncert v Hudebním Bazaru - kdyžtak vás budu informovat v Kulturních akcích

(hraju většinu kytar)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pro me to naprosto zabiji zpevak, jinak jako hudba rozhodne zajimave. Nahravky se obcas lehoucce rytmicky rozpadaji, ale vzhledem k tomu, ze jste to asi tocili ve zkusebne jako demac, tak je to naprosto OK :wink:

Puvodne jsem chtel napsat, ze pisnicka V suknich je naprosto mimo, ale kdyz jsem poslechl ten text, tak mi doslo, ze je to zamer :lol:
Na zacatku balisticke krivky trakare je skvelej riff :wink: A dal je to pak cim dal divnejsi :lol:
Vojak John se mi naopak nelibi vubec.

BTW, v Druky lásky, druky pro tebe je schvalne hudebni odkaz na Deliverance, nebo o tom nevis? Je tam jedna pasaz naprosto identicka s tim hlavnim riffem v Deliverance. A uz v balisticke krivce mi nektery riffy prisly jako vystrizeny z Opeth a PT.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Wohma píše:Pro me to naprosto zabiji zpevak, jinak jako hudba rozhodne zajimave. Nahravky se obcas lehoucce rytmicky rozpadaji, ale vzhledem k tomu, ze jste to asi tocili ve zkusebne jako demac, tak je to naprosto OK :wink:

Puvodne jsem chtel napsat, ze pisnicka V suknich je naprosto mimo, ale kdyz jsem poslechl ten text, tak mi doslo, ze je to zamer :lol:
Na zacatku balisticke krivky trakare je skvelej riff :wink: A dal je to pak cim dal divnejsi :lol:
Vojak John se mi naopak nelibi vubec.

BTW, v Druky lásky, druky pro tebe je schvalne hudebni odkaz na Deliverance, nebo o tom nevis? Je tam jedna pasaz naprosto identicka s tim hlavnim riffem v Deliverance. A uz v balisticke krivce mi nektery riffy prisly jako vystrizeny z Opeth a PT.
dík za názor :) Zpěvák má za vzor Bártu, takže se ti to samozřejmě líbit nemůže :-D

Jo, nahrávalo se to ve zkušebně, rytmických nepřesností jsem si bohužel vědom. Snažil jsem se nahrát svoje party co nejpřesněji, ale když je rozhozený základ, vyjde to vždycky blbě

Voják John je bohužel jako z repertoáru jiné kapely :lol: ale baví nás a lidem se líbí :)

Co se týče Druků, tak to už sjem od lidí slyšel... sranda je, že hudbu (i v trakaři jak na to narážíš) skládal člověk, který Opeth ani PT neposlouchá a skoro nikdy ani neslyšel :D Jde o náhodu, věř mi (ikdyž vím, že je těžké tomu věřit)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

na zivo to mate lepsi, ale na to jak ste to nahravali tka dost dobre:)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

McKozias píše:na zivo to mate lepsi, ale na to jak ste to nahravali tka dost dobre:)
to víš... live zážitek nenahradíš :) díky!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Oujé, konečně nahrávky kvality dostatečné k denní konzumaci :-)
Trakař je absolutně nejdivnější a nejlepší song, plejáda mozek-rozmělňujících zvuků od mistra efektů :D Naživo je ještě lepší. Má prostě takovou tu správnou undergroundovou drzost ale i um :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Demilich píše:Oujé, konečně nahrávky kvality dostatečné k denní konzumaci :-)
Trakař je absolutně nejdivnější a nejlepší song, plejáda mozek-rozmělňujících zvuků od mistra efektů :D Naživo je ještě lepší. Má prostě takovou tu správnou undergroundovou drzost ale i um :)
hehe, za mozek rozmělňující plejádu zvuků bych označil jiné skladby :-D což mi připomíná - ještě přibude jeden kousek, oblíbený bůh s lehce noisovým sólem uprostřed :lol: dám vědět :wink:

každopádně dík za názor... podmínky nahrávání byly silně bojové, ale zvládlo se to snad co nejlépe :)
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Proč se taky nepochlubit :)

http://bandzone.cz/zlatyvoci
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Lachim píše:Proč se taky nepochlubit :)

Výborná muzika :-). Ale chvála je asi nošení dříví do lesa :-D
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Lachim píše:Proč se taky nepochlubit :)

moc mi nesedí vokální projev, ale jinak je to dobrý! :) na nic si to nehraje, nástroje se pěkně doplňujou
Lachim

Příspěvek od Lachim »

To jsem ani nečekal, že tady na spíše Rock-Metalovém kolbišti s popíkem nějak zabodujeme :-)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jestli se dobře pamatuju, hráli Zlatý Voči jednou v Templu na Stodolní, kde je o pár kilometrů přechcali poté vyhrajivší Love Gangsters. Nevím jestli jsi tam tehda už hrál, ale bylo to komické. Přijeli nějací Pražáci, pořád říkali jak to nemají daleko, pak zahráli popík prokládaný sladkýma řečma a nakonec byla perla - prý "A teď nějakej metáálek dámé heléé" a zahráli něco, co byl sotva lehčí punk a odešli :lol:
(no offense, tak nám to přišlo, sorry) :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Nevim, jsem tam lehce přez rok. No a metal to fakt neni :lol:
- krabiček a efektů kýbl
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

tak se taky pochlubím :)

http://bandzone.cz/nevers

P.S.: nevíte o někom, kdo by s námi chtěl hrát na basu?
tady hraju teď KOSMONOPOL
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Eizor píše:tak se taky pochlubím :)

http://bandzone.cz/nevers

P.S.: nevíte o někom, kdo by s námi chtěl hrát na basu?
eizore, je to krasny.. hlavne ten prvni val, druhej je prilis standartni. hlas te holky je super. nevim jesi tady z fora vubec nekdy nekdo postnul neco tak peknyho. za me skvely! diky!
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Akorát IMHO teda si ty vály hoďte aspoˇo tón níž, pač slečna to "občas" tahá dost falešně...
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

pigdestroyer píše: eizore, je to krasny.. hlavne ten prvni val, druhej je prilis standartni. hlas te holky je super. nevim jesi tady z fora vubec nekdy nekdo postnul neco tak peknyho. za me skvely! diky!
Díky moc :) to zahřeje :)

Nesst píše:korát IMHO teda si ty vály hoďte aspoˇo tón níž, pač slečna to "občas" tahá dost falešně...
Tak my jsme to nejdřív měli na "zpěvákův hlas", ale zpěvačka tu první písničku nahrála na první nebo druhou dobrou :), ale hrávat to asi budeme níž
tady hraju teď KOSMONOPOL
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“