A protože jsem slyšel poměrně slušný hodnocení značky vintage přemýšlím, že si ji asi koupím... S elektrikou pravda ještě moc zkušeností nemám, ale tahle mě opravdu zaujala... Chěl bych hrát něco na styl RHCP, později asi i nějaký čochovky ..
můžete prosím někdo napsat nějaký pocity z této kejtry?
Nevím sice jak to má se stratama Vintage, ale pro strat bych volil spíš firmu Cort. Je to kvalita za slušný peníz. Dokonce je těch variant stratů a superstratů mnoho. Mě osobně se třeba líbí černá s bílým pickguardem a černýma snimačema. Při vybírání mi padla do ruky padla dobře, dobře se na ni hrálo...Vypadá famózně...ale jestli chceš strat, tak to ti tady poradí jiní. Já jsem zaměřesný spíš na eLPíčka
Furch S20-CM BaCH Les Paul Pandora PX-4D multiefekt
Chtěl bych spíš strata no... vím, že by to asi nemělo rozhodovat, ale tahle kytara se mi líbí právě i dost vzhledově... nevíte jak si stojí třeba oproti Squieru Standard? http://www.audiotek.cz/product-26201-sq ... t-rosewood
Kamarád má toho squiera a teda.. za ty peníze bych ho nekoupil. Sám mám squier bullet strat a zdá se mi lepší než ten standart, ale ten můj bullet strat byl dlouho vybíranej, kdežto ten kamarádův byl prostě jen koupenej skoro až "na slepo". Bullet strat stojí tak okolo 3000kč a ten standart kolem 6000kč... ono je to dost o štěstí asi v téhle cenové kategorii..
Affinity stojí 4500,- Kč, takže bych nepřeháněl. A v průměru jsou Affinity znatelně lepší než Bullet. Samozřejmě ale lze najít jeden konkrétní Bullet, který bude lepší než jeden konkrétní Affinity. Ale je to spíš výjimka.
Za měl palec nahoru pro Affinity Strat. Sám jsem na něm začínal a když si člověk trochu probere pár kusů, není problém si vybrat dost kvalitní kytaru (vzhledem k ceně).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Affinity stojí 4500,- Kč, takže bych nepřeháněl. A v průměru jsou Affinity znatelně lepší než Bullet. Samozřejmě ale lze najít jeden konkrétní Bullet, který bude lepší než jeden konkrétní Affinity. Ale je to spíš výjimka.
se omlouvám.. jsem se spletl.. nemá affinity ale toho standarta, na kterýho tady byl odkaz ale beru, že jsem měl štěstí
Ono se dají najít i povedené Bullety, ale není jich zas tolik, jako povedených Affinit nebo Standardů. I když zase spíš než Standard bych uvažoval o Classic Vibe, které se jim hodně povedly.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
tuto kytaru mám a za ty peníze je to rozhodně dobrá volba. Kytara je zpracovana velice kvalitne a i ty snimače co se tam davají z výrobny patří také spíše k těm lepším oproti tomu co se davá na jiné kytary v této cenové kategorii. Za mě jí určitě ber. když časem vyměníš snímače, tak z toho bude plnohodnotná kytara post362935.html?hilit=kytary%20zna%C4%8 ... ge#p362935
doufám, že sis tu někde přečet ať to hlavně nekupuješ po netu, ale osobně Kdyby ses přecejen rozhodl pro net tak ti neporadim
jinka bych zašel vyzkoušet...Vintage jsou super a Squier taky (u bou najdeš dobrý i špatný kusy)...u toho squiera bych kdyžtak šel do těch vintage modified nebo classic vibe verzí, ale ty jsou dražší. s Affinity chybu taky neuděláš. Ale já mám vřelej vztah k Vintage
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Chtel bych to koupit v hudebnim raji v Brne, ale jeste se muzim zeptat, jestli ji tam vubec maji, pripadne bych jel do velkoskladu ve Velkym Mezirici, coz by pro me bylo min pohodlny a vic narocny na cestovani
Pajdak18 píše:Chtel bych to koupit v hudebnim raji v Brne, ale jeste se muzim zeptat, jestli ji tam vubec maji, pripadne bych jel do velkoskladu ve Velkym Mezirici, coz by pro me bylo min pohodlny a vic narocny na cestovani
ale věř, že užitečný...
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Pajdak18 píše:Chtel bych to koupit v hudebnim raji v Brne, ale jeste se muzim zeptat, jestli ji tam vubec maji, pripadne bych jel do velkoskladu ve Velkym Mezirici, coz by pro me bylo min pohodlny a vic narocny na cestovani
Co jsem tam byl před vánoci tak jich tam pár měli. Těch Vintage kytar tam měli možná ze všech nejvíc.
Jinak kytara to není špatná ale já osobně bych šel do Squieru Classic Vibe. Jediná nevýhoda u něj je ta cena. Za ty peníze už člověk občas sežene i mexického Fendera na bazaru.
Na ten Vintage jsem hrál a jediná věc co mě osobně trochu neseděla je tloušťka krku. Zdál se mi trochu tlustší ale to je o osobním pocitu. Snímače na ní nejsou špatné ale zdály se mi trochu sterilní. Zase nemůžeme za ty peníze čekat zázraky.
Koupil jsem si DVD Beth Hart - Live at Royal Albert Hall a její kytarista Jon Nicholls hraje stratovské party zrovna na Vintage V6. Zní mu to parádně a já neslyším znatelný rozdíl, mezi originál vintage straty Joe Bonamassy z původní studiovky (Close to my fire) a tímto nástrojem.
Ten přeci neslyší nikdo. Najdi si na netu komparace Fender vs. zbytek světa. samozřejmě, nejde jen o Vintage.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Demilich píše: 4.12.2018 9:57
A to je voda na mlýn pořadatelstva další akce jménem "Poznej svého Fendra"...
Bach je (temer) pripraven, prazce vylesteny, hmatnik naolejovan, nove potaky. Zbyva vymenit struny....
Ale terminove to moc nevidim, vikendy mam dost plny
Nic se neboj. To nebude jen tak, že bychom to jako upekli do konce roku
Coming soon, 2019.
Jinak jo, vintyče hrajou dobře. V minulosti jsem byl mega nalomen koupit nějaké Vintage tele co hrálo víc telekástrovsky než dvě pravé fendří telata na té prodejně. Ale byl jsem chudý student a nepotřeboval jsem, tak si peněženka oddychla. Stát se to teď... . . .
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem