El.kytara na heavy metal do 17 000. Poradíte mi?
Pravidla fóra
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
Re: El.kytara na heavy metal do 17 000. Poradíte mi?
Tak myslim ze kdyby nejakej amater zalepoval krk tak by to videt bylo
Jinak ani netuším jestli se lepenej krk může vůbec rozlepit? (neví někdo?)
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Covece to by me taky zajimaloJoe DiMaggio píše:Tak myslim ze kdyby nejakej amater zalepoval krk tak by to videt byloJinak ani netuším jestli se lepenej krk může vůbec rozlepit? (neví někdo?)
No ale praveze u tech novych tam je moznost reklamace, a nebo se clovek podiva kde se to vyrobilo - doufam ze uz ta doba jeste neni tak skazena ze tam napisou USA kdyz vyrobily to cinske deti
A rikam, jasne, je tam hodne dobrych kousku a poctivych lidi, ale ty si rikas jestli zrovna na tebe nepadne zakon schvalnosti a zrovna nenatrefis na toho 1 spatneho ze 100 slusnych :/
A zase pokud mas nejakeho kamarada co se vyzna tak kamuflovat neni problem (samozrejme jak co) 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zastánce toho, že když si tu kytaru sám pořádně ošaháš a prohlédneš, tak na všechny vady, které by nějak ovlivňovali zvuk a tak, příjdeš. Jasně, že pokud budou špatné břity na FR nebo se bude vyšroubovávat snímač, tak to poznáš až doma po nějakým hraní, ale určitě to nebudou vady co by nešly relativně levně odstranit. Prostě bych se bazaru určitě nebál
Když si předem zjistíš co všechno by se dalo na té kytaře pokazit, pak není těžké si to zkontrolovat.
Když si předem zjistíš co všechno by se dalo na té kytaře pokazit, pak není těžké si to zkontrolovat.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Někdo tu psal o Dean. Dnes jsem jen tak projížděl bazar a docela výhodný kup:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =50&order=
Jo to jo, rozhodně slušná kytara a má i dobrý snímadla, ale je dost specifická...prostě je to Dimovka. Navíc tady byla řeč o superstratoviWocass píše:Někdo tu psal o Dean. Dnes jsem jen tak projížděl bazar a docela výhodný kup:
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ono popravdě řečeno, já kdybych si kupoval Deana, tak leda takový patvar. Superstrata raději klasiku: Ibanez, Schecter, ESP, Jackson.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
V reálném světě? Ne...Joe DiMaggio píše:Tak myslim ze kdyby nejakej amater zalepoval krk tak by to videt byloJinak ani netuším jestli se lepenej krk může vůbec rozlepit? (neví někdo?)
(Ani u low-end kytar jsem se nikdy nesetkal s tím, že by se krk rozlepil, ani jsem neslyšel, že by se něco takového někdy stalo. Samozřejmě to teoreticky možné je, ale jak říkám, nikdy jsem se s tím nesetkal. A u kytary za tyhle prachy? Ee...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No co do tvaru, takhle; ja se prave tesim ze pujdu do muzikanta a skusim vecko nebo nejaky patvar ktery tam najdu
ja mel do ted v ruce jen stratu,tele,LP a SG, a ty superstraty sem nahodil protoze se mi libi vzhledove i na takovouhle muziku mi proste pripadaji jako ty prave
ale pokud vyzkousim vecko a sedne mi.... no kazdopadne zrovna u tech kytar se mi nelibi to za v sede se to asi blbe drzi... Ted mam LP no a u ni me nejvice stve krom vahy (5,5 kg) taky hodne to ze vlastne 99% LP maji 22 prazcu a to jeste na ten 21,22.je blby pristup... a ja hraju docela casto do vysek a tohle me hodne stve... a jeste jedna vec, ten prepinac snimacu jak je nahore, o ten taky nekdy zavadim a prepnu nechtene
a to mam tu kytaru uz pres rok a pul a furt do toho nekdy stouchnu 
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Jak komu helewawelin píše:v sede se to asi blbe drzi
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Tak včera jsem si zahrál na DK2 a LTD MH 350 a musim říct že mi víc sedala ta 350 takže to vypadá že si koupim tu mh 327 a zjistil jsem že má rozepínací snímače takže super. 
Pánové ted jsem našel toto http://kytary.cz/fender-standard-strat- ... /HN112958/ má te stím někdo zkušenosti?
Pánové ted jsem našel toto http://kytary.cz/fender-standard-strat- ... /HN112958/ má te stím někdo zkušenosti?
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212