toho jsem si vědom. když jsem to slyšel, myslel jsem že to snad neni možný. ale řekl bych, že celou písničku jsem tak nějak mimo. sakra chlapi, snad mě nechcete ukolíbat že s tim, jak na to kašlu, se s váma po roce můžu srovnat?Roman píše:U Nothing Else Matters se hlavně v intru ztrácíš z rytmu, ale o tom asi víšJinak pěkný, řek bych že po roce jsme na tom cca stejně.
zhodnotíte moje hraní?
Pravidla fóra
Ne to si nemyslím. 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
No tak ja bych rekl ze po roce by si na tom mohl byt lip
... kdyby si vic cvicil tak urcite ... nerikam, ze to je spatny to ne... sam vim jak tady bylo receno, ze kdyz se nahrava tak je to neco jineho... reknu to, ze mi to prijde jako takovej zacatecnickej standart... a poznamka: podle me je jedno jak kdo dlouho hraje. Hlavni je jak casto cvicis. Muzes hrat rok a cvicit kazdej den peclive. A nebo muzes hrat deset let a cvicit jednou za mesic a budes na tom stejne. Takze ja nejak to souzeni jak kdo dlouho hraje podle roku neuznavam...
... Navic taky nekdo ma vlohy a nekdo zas proste ne ...
Přesně. něchci být za černou ovci tématu a za kovanýho profíka, ale prostě jako pořád že podotýkáš že hraješ rok a že tě lidi chválí...nevim proč
Myslím že může byt lepší...rozogdně bych ti nechtěl falešně kecat jak "jo v pohodě to je dobrý...hraješ jenom rok". Omyl. Za rok se toho dá naučit mnohem víc...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Furt mam z vás pocit že sem větší lama
- ale já nemam talent to sem zjistil hned jak sem začla hrát a taky mě všude chválej a to fakt nehraju dobře 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- zumBeispiel
Abych přibyl do kraje neskromných střelců...já hraju an tu basu mysim přes rok... a každej čumí jak teleRed Bull píše:Furt mam z vás pocit že sem větší lama- ale já nemam talent to sem zjistil hned jak sem začla hrát a taky mě všude chválej a to fakt nehraju dobře
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si vymýšlím až moc nějak opovrhuji prznění díla někoho tim že ho budu hrát já vymejšlim muziku po kapelu (metal) doam hraju svoje věci udělal sem si svoje cvičení abych trénoval co mi nejde 
co že si to nemyslíš?KIWI píše:Ne to si nemyslím.
Mylann: přesně. řekl bych, že na to docela kašlu, možná je to taky tím že jsem samouk, nevím. ale tohle je prostě to, co za rok mám
KIWI: NENÁVIDÍM TĚ! takhle mě shazovat..že se nestydíš
no tak nám sem taky něco šoupniRed Bull píše:Furt mam z vás pocit že sem větší lama- ale já nemam talent to sem zjistil hned jak sem začla hrát a taky mě všude chválej a to fakt nehraju dobře
tak se nám taky pochlubKIWI píše:Abych přibyl do kraje neskromných střelců...já hraju an tu basu mysim přes rok... a každej čumí jak teleAle je to v tom jak psal mylann. Loni na podzim halvně jsem v jednom ksue valil redhoty..to byl můj klíčový postup..tedka už nehraju moc písničky že yc hse je učil....spíš si vymýšlím.
taky nechápu.Popin píše:comá zanmenat 36?zumBeispiel píše:36?Popin píše:líbilo semi about a girl,to ostatní je nahovno
No ja KIWIHO videl na jeho koncerte se svou kapelou... tak nejak se zname zatim od videni... driv jsem v te kapele malem ucinkoval a jeste kdyz mela starou sestavu tak ja hral zase ve sve... a na koncertech jsme hravali spolu... no ale pak jsem odesel z kapely (to uz je jinej pribeh) ... a pa knejak ta kapela KIWIHO se rozpadavala a nabrala tam prave jeho... ze ctyr clenu jsou jen tri a puvodni dva + KIWI ... a to kdyz jsem se byl mrknout na koncik tak jsem vazne cumel... ucil se primo jeden val na podiu...no ne ze by hral jen jeden ton na basu v celym taktu (vetsinou to tak delaji nakoncertech lidi kdyz to nemel inacvicene dopredu, aby nic nepoprznili) ... ale KIWI si i zaslepoval a valil ty prsty celke mdobre
... ale abych zas neprechvalil tak to bylo dobry... asi mi to taky prikreslila unava a mala davka alkoholu...
... jinak to byla pekna improvizace
- zumBeispiel
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vkodrak: Já když nahrávám tak sem úplně nejvíc křečovitej
sem trémista mě uvolní jen když na mě někdo zírá s výrazem: "Ty vole válí" 
zumBeispiel píše:To Popin: Nevim, numerologie neni moje silna stranka - muze za to moje zvedavost. Nechtelo se mi totiz verit, ze by mohla existovat mene pochopitelna reakce, nez byla ta Tva.
Popinovi navrhuju, ať se taky pochlubí svým uměním.
já teda nevím, jak jsi na tom s místem na disku, ale- co kdybys prostě zapnul nahrávání a prostě hrál a hrál, tak dlouho až by ti to ani nepřišlo- a pak už bys to jenom prostříhal..co?Red Bull píše:Vkodrak: Já když nahrávám tak sem úplně nejvíc křečovitejsem trémista mě uvolní jen když na mě někdo zírá s výrazem: "Ty vole válí"
taky jsem to zamýšlel že to takhle bude. leč, zapomněl jsem to zmínitPrince píše:Založíme společnej topic na zhodnocování hraní ostatních. Půjde tam o to, že kdo bude chtít, tak tam šoupne odkaz na svoje písničky a ostatní mu na to něco řeknou.
Já ho založím a rovnou tam hodím svůj příspěvek![]()
Jenom doufám, že už tady někde podobný topic není.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj ale zase teď nemam free ware na nahrávání měl sem dobrej prográmek ale už nemam nic

pěkné akorát začátek nemu je dost mimo a to solo... ale neboj to nacvičíš solo je dost lehké byla to první věc co jsem se v Nemu naučil
protože se mi neuvěřitelně líbilo. Hraju cca 11 měsíců z toho 5 na elektriku ale stejně mi připadá že nic neumím
teď se už týden snažím o solo z I dont wanna stop od ozzyho a bezůspěšně...
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
divné, já si myslel že jsem mimo celou písničku, nečekal bych že skoro každej bude zmiňovat ten začátekMastr píše:pěkné akorát začátek nemu je dost mimo a to solo... ale neboj to nacvičíš solo je dost lehké byla to první věc co jsem se v Nemu naučilprotože se mi neuvěřitelně líbilo. Hraju cca 11 měsíců z toho 5 na elektriku ale stejně mi připadá že nic neumím
teď se už týden snažím o solo z I dont wanna stop od ozzyho a bezůspěšně...
ja ten konec sola taky hraju divne........... vetsinou si zapamatuju prazce a enom tak poskakuju tak to zni jinak. ale aspon nekopirujem 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25