Fender Pro Junior
Pravidla fóra
Re: Fender Pro Junior
Jo jako ty prachy jsou veliký no.......ale spíš řikam že to hrálo moc hezky (při trochu vetší hlasitosti). Jako Pro Junior taky neni levná záležitost
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice hodně aktuální ale v musicdata mají teď Statesmana od H&K za 13000 a to asi nemá konkurenci z hlediska Pro Juniora nebo Class 5. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mě ten Marshall ve face-to-face porovnání přišel výrazně slabší než takový VHT Classic 6 nebo Vox AC4TV.rene píše:Jo jako ty prachy jsou veliký no.......ale spíš řikam že to hrálo moc hezky (při trochu vetší hlasitosti). Jako Pro Junior taky neni levná záležitost
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já třeba nechápu co mají všichni na té AC4. Na živo jsem to bohužel neslyšel ale na všech ukázkách to zní jako rozbitý. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
Tak ji zkus někde najít a ozkoušet ji 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To VHT ani Voxe jsem nezkoušel, takže nemůžu srovnávat, ale pokud někdo chce za každou cenu Marshall zvuk, tak proč by si kupoval Voxe? Jedině kvuli ceně. Tyhle kombíčka na doma jsou na stejný bázi s kvalitou zhruba na stejný úrovni. Kdybych chtěl Vox zvuk koupim si Voxe, kdybych chtěl Marshall koupim si Marshall. Ale jinak uznávam že každej na to nebude koukat takhle jako já a spíš se bude orientovat podle ceny 
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
- Nero
- Rádce
No, vzhledem k tomu, že název tohoto threadu je Fender Pro Junior, tak nepředpokádám, že se tu řeší aparáty pro lidi, co touží po marshall soundu a ničem jiném
Pokud pominu subjektivní pocitty o tom Class 5, tak bych ještě dodal, že pokud z nějc chce člověk dostat zkreslení, tak to určitě není aparát na doma. Pokud nežijete v ústavu pro hluché.
Pokud pominu subjektivní pocitty o tom Class 5, tak bych ještě dodal, že pokud z nějc chce člověk dostat zkreslení, tak to určitě není aparát na doma. Pokud nežijete v ústavu pro hluché.
PetrPeter 1975 - 2008
Nechcem tu začínať tému mimo témy, ale čo som na nete videl ukážky toho Class 5, tak ten zvuk sa mi páčil. Oproti Champ 600, ktorého crunch je dosť nežiadúci mi pri C5 prišiel pekný. Hľadám trochu taký neohrabaný zvuk kde je aj trošku bordelu. Inak utiahne to aj pri bicích?
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
-
arcilucifer
"zvuk bicich" je dost sirokej pojem, jestli mas predstavu nejakyho bluesu jako je J.l.Hooker,M.Waters tak to ten class5 uhraje.
na nejakej tvrdsi rock Sabbath atd....to neni.
na nejakej tvrdsi rock Sabbath atd....to neni.