Blackhearta bych nebral na metal a hard rock vůbec, je to hlava na krásný rock a podle mě nějákou hi-gain krabičkou akorát zmrší celkový zvuk toho aparátu.Flajtr píše:Proto jsem psal, že to potřenuje krabici a co si budem povídat, i trandy nemají vždy 12 repro...je to tak nastejno, a kdyby sehnal malého blackhearta + zkreslení k tomu tak mu to doma hraje moc dobře a 12 repro to má taky...i s Laney Cub 10 a 10" reprem se dá doma vyžít, 8 a 6,5" to je vážně bída.Nero píše: To je sice hezké, ale autor chce hrát hardrock a metal. Na to mu ty malé levné lampičky stačit nebudou, pokud si k nim nedokoupí nějakou krabičku. Navíc s malým reprem to nebude na hi-gain optimální tak jako tak.
Ibanez nebo Cort?
Pravidla fóra
Re: Ibanez nebo Cort?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
To si ale jen myslíštadeasp píše:Blackhearta bych nebral na metal a hard rock vůbec, je to hlava na krásný rock a podle mě nějákou hi-gain krabičkou akorát zmrší celkový zvuk toho aparátu.Flajtr píše:Proto jsem psal, že to potřenuje krabici a co si budem povídat, i trandy nemají vždy 12 repro...je to tak nastejno, a kdyby sehnal malého blackhearta + zkreslení k tomu tak mu to doma hraje moc dobře a 12 repro to má taky...i s Laney Cub 10 a 10" reprem se dá doma vyžít, 8 a 6,5" to je vážně bída.Nero píše: To je sice hezké, ale autor chce hrát hardrock a metal. Na to mu ty malé levné lampičky stačit nebudou, pokud si k nim nedokoupí nějakou krabičku. Navíc s malým reprem to nebude na hi-gain optimální tak jako tak.
Blackhearta bych nebral na metal a hard rock vůbec, je to hlava na krásný rock a podle mě nějákou hi-gain krabičkou akorát zmrší celkový zvuk toho aparátu.[/quote]
To si ale jen myslíš
[/quote]
Prostě z těch lamp co tam jsou nenakroutí pořádný metalový zvuk. Bude to takové nijaké.
To si ale jen myslíš
Prostě z těch lamp co tam jsou nenakroutí pořádný metalový zvuk. Bude to takové nijaké.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Malé blackhearty mají předzes a konec úplně normální marshallovský, skus se podívat na JCM800, osazení je stejný a JCM je sakra pojem v rocku a metalu, prostě jednokanál je nejlepší volba na zkreslení z krabičky, proto nevím co je na těch lampách špatného.
Tím samozřejmě nedělám z blackherta jcm
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dobrý, jen není tohle sekce Elektrické kytary a thread se jménem Ibanez nebo Cort? Možná by stálo za to přesunout se s debatou o aparátech do příslušné kategorie.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
coze?!Flajtr píše:Malé blackhearty mají předzes a konec úplně normální marshallovský, skus se podívat na JCM800, osazení je stejný a JCM je sakra pojem v rocku a metalu, prostě jednokanál je nejlepší volba na zkreslení z krabičky, proto nevím co je na těch lampách špatného.
marshall ma konec EL34, blackheart EL84,coz je kuuuuuuuuu.va rozdil a to higian zkresleni tam zni docela marne oproti marshalu....tak si zkus nejdrive aspon precist cim to je osazene
Sorry, tohle bude poslední příspěvek, ale musím...EL34 se používá v aparátech většího výkonu, bývají to dvojčinné v AB, EL84 v malých aparátech třídy A, nic to ale nemění na tom, že to jsou elektronky ryze marshallovského zvuku a jsou si zvukově dost podobné, neříkám, že stejné ! A jasný, že nějakej hi-gain vytáhlej z nějaký krabky nebude na malým blackheartu to samý jak na velkým a dospělým marshallu, nehrají jenom lampy, ale i obvody atd atd. To je důležitý si uvědomit, to jsem neřekl. Ale prostě tyhle prcci jsou krabičkám otevřené a na doma to stačí, kdo chce higain ala Kerry king, tak prostě má smůlu ať si koupí jeho stack !
Zas tak mimo jsem snad nic nenapsal si myslím.
EDIT: a že jsem napsal JCM je taky fuk, marshally to mají na jedno brdo
Zas tak mimo jsem snad nic nenapsal si myslím.
EDIT: a že jsem napsal JCM je taky fuk, marshally to mají na jedno brdo