hm... velice zajimava otazka, pokročilý hráč už zhruba ví co očekávat od kytary apce, uz umi zahrat treba i nake pomalejsi solo, zatimco lepší začátecnik neumi tak dobre hrat, neni s na hmatniku jistej a celkove je jeste dost ve vyvinuTrey píše:OT-No a když už je tu o tom ta řeč,jak se podle vás pozná pokročilej hráč od lepšího začátečníka?
Na co hrajete?
Pravidla fóra
Re: Na co hrajete?
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
Podle mě je to rozškatulkování docela jednoduché -
Začátečník je člověk, který se s kytarou jako takovou a s techniky hraní na ni teprve seznamuje, kdežto pokročilý hráč je obeznámený s kytarou a se základními techniky hraní, které zdokonaluje..
Začátečník je člověk, který se s kytarou jako takovou a s techniky hraní na ni teprve seznamuje, kdežto pokročilý hráč je obeznámený s kytarou a se základními techniky hraní, které zdokonaluje..
- Radek Kysely
- Kontaktovat uživatele:
Tak se omlouvám, ale nijak to nejsem schopen nahrát. Přes interní mic v ntb to je fakt na......Prejdák píše:Hoď sem někdy demíčko toho svého gearu.
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
Tak tohle je můj nový Top Gear
Ty věci dole jsou
A barva taky a nálepky taky!
- DL
- Kontaktovat uživatele:
A neměl jsi Ibanezku? Nebo se pletu?speed8 píše:Ty věci dole jsouA barva taky a nálepky taky!
V tom případě downgrade ne?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Měl, před 4 měsícama? 
Ty jsi blázen, tahle mi přijde dost použitá, pokud mně zrak nešálí tak jsou ty pražce orezlé ? Ty samolepky tomu taky moc nepomohli.
Ty poťáky, to je schválně žlutý nebo to je opotřebované ? Ibanezku bych za tohle nevyměnil snad nikdy.
Nevím jaký má zvuk, mně to přijde v cenový relaci do cca 7 tisíc vše stejné jelikož tomu nerozumím ale tohle bych fakt nečenžnul. 
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Škoda, že ty pražce fakt nejsou zrezlé, nad tím sem ani nepřemýšlel.
Kde jsem psal, že jsem ji vyměnil? Koupil jsem ji za pětikilo, tak proč ne?
Kde jsem psal, že jsem ji vyměnil? Koupil jsem ji za pětikilo, tak proč ne?
Mě docela rozesmál ten amplug vtom kreslítku
))
-
woro90-1
To pak jo, to chválímspeed8 píše:Koupil jsem ji za pětikilo, tak proč ne?
no hlavně když jsem napsal já, že jsem koupil stagg za 500,- tak jsem byl obviněn, že vyhazuju penízeworo90-1 píše:To pak jo, to chválímspeed8 píše:Koupil jsem ji za pětikilo, tak proč ne?
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo to náhodou v tom smyslu, že jsi kupoval ZASE Stagga? Pak cena nehraje roli 
"Lots of people talk and few of them know..."
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, že sám píšeš do topicu Stagg, jaké to nejsou trestuhodné šmejdySpaceHans píše:no hlavně když jsem napsal já, že jsem koupil stagg za 500,- tak jsem byl obviněn, že vyhazuju penízeworo90-1 píše:To pak jo, to chválímspeed8 píše:Koupil jsem ji za pětikilo, tak proč ne?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- bazmekgrat
dnes som trochu cistil nastroje tak som ich odfotil 
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
fullstack doma..masochisto :DD:
Pěkná výbavička taky by se mi celkem líbila až na ty ibanezybazmekgrat píše:dnes som trochu cistil nastroje tak som ich odfotil
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
bazmekgrat: Super zbierka, hlavne to PRS (tusim McCarty to je) 
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
- pAdám
- Bandzone: http://bandzone.cz/sorryholka
- Kontaktovat uživatele: