poškrábaný matný lak
Pravidla fóra
poškrábaný matný lak
Zdravim nemá někdo zkušenosti se škrábanci na matným laku?Konkrétně matný lak vintage black. Nebo jakým způsobemjej čistíte a leštíte. Díky
Re: poškrábaný matný lak
Taky jsem to řešil na mim cortovi, ale nenašel jsem způsob jak to udělat. Ono se stejně zachvilku stane z matnýho lesklej:D
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Matný lak mám a poškrábání bych vůbec neřešil. Právě ten matný slejzá sám osobě docela zajimavě a mě konkrétně se to i líbí.
Vypadá to divně jedno lesklé místo a zbytek matný
Jinak pokud to chceš nějak řešit, tak asi obrousit a přelakovat.
To je jediná věc co mě na něm štvemlíko píše:Taky jsem to řešil na mim cortovi, ale nenašel jsem způsob jak to udělat. Ono se stejně zachvilku stane z matnýho lesklej:D
Jinak pokud to chceš nějak řešit, tak asi obrousit a přelakovat.
Spíš jestli by ty škrábance šly nějak jako by rozleštit....jsou to jenom škrábance ze zadní strany kytary od pásku kalhot nebo od zipu...
když to rozleštíš tak už nebudeš mít matnej lak
kapiš to? 
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
jasný jasný takže s tim valstně nic neudělám krom novýho laku což je blbost když je to nová kytara...stejně se tomu nevyhnu leda něco nalepit na tu zadní stranuá aby se to neodíralo víc a víc..někde jsem tady četl že na kytaře má být vidět že se na ni taky hraje žejo;)
jasný kytara musí bejt omlácená (přiměřeně
)
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
Nalep si na to gaffa pasku, zabrání ti to v dalším poškrábání a to předešlý nebude vidět 
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
co to přesně je gaffa páska
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal uživatel Pehve :
Proti obyčejné pásce je inteligentní - lze ji použít opakovaně, nezanechává stopy lepidla ani při odstranění nestrhne nic s sebou (typicky pískovaný povrch)
Patří k nezbytné výbavě zvukaře, tahají to bicmeni, je to v každým studiu - zvukař ti dle potřeby nalepí třeba na činel "klíště" což je v hantýrce právě kousek gaffy.
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
nebo poraďte jaky s tim máte zkušenosti nebo jak tomu předcházíte...a nebo to neřešíte?
- dusty159
- Kontaktovat uživatele:
Když nechceš aby ti zip u kalhot poškrábal lak tak si sundej kalhoty

Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
takhle to děláš ty jo?
-
woro90-1
Já to dělám tak, že mám přesně v místě přezky pásku zadní kryt přes pružiny tremola. A kdybych neměl, řešil bych to jednoduše - pokud bych nechtěl na kytaře známky používání, nepoužíval bych ji nebo bych ji celou oblepil páskou.
já už to neřešim zvuk to neovlivní tak comichalac píše:nebo poraďte jaky s tim máte zkušenosti nebo jak tomu předcházíte...a nebo to neřešíte?
- citizen.one
jo nejlepsi rada je nenosit kovovy zipy na mikinach a ani ne pasky. Osobne je mi to taky uz celkem fuk, rozhodne bych to neopravoval...za zavadu to pri pripadnem prodeji muze povazovat jen debil...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Božinku vždyť je to na zadní straně kytary, kdo tam kdy kouká?
Vůbec to neřeš, když hraješ maskuješ to svím tělem (nikdo to nemůže vidět), když máš kytaru ve stojanu koukáš na ni ze předu a vzadu je stojan (nikdo si nevšimne), když ti vysí na zdi je tam zeď (není to vidět), tak to řešíš???
Vůbec to neřeš, když hraješ maskuješ to svím tělem (nikdo to nemůže vidět), když máš kytaru ve stojanu koukáš na ni ze předu a vzadu je stojan (nikdo si nevšimne), když ti vysí na zdi je tam zeď (není to vidět), tak to řešíš???
- SynysterGate$
Využiju podobné téma. Můžu nějak odstranit vlasové škrábance z laku? Nejspíš je to od hadříku, protože kytaru leštím Dunlopem skoro po každém hraní (za to mě nehaňte
).
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co mě napadá je zkusit to něčím rozleštit, tak jako se to dělá u auta.SynysterGate$ píše:Využiju podobné téma. Můžu nějak odstranit vlasové škrábance z laku? Nejspíš je to od hadříku, protože kytaru leštím Dunlopem skoro po každém hraní (za to mě nehaňte).