Gretsch Junior Jet I
Pravidla fóra
Re: Gretsch Junior Jet I
Pěkná a jednoduchá kytara. Takový mám rád. 
Právě, taky se mi ta jednoduchost líbí. Něco jako Gibson Junior.
Na žádnou metalovou pilu bych ji nepředělával, jen hodil nějaký silný snímač.
To je to samé jako když někdo narve do strata silné snímače - a to se mi líbí.
Přesně.. A fakt dobře hraje, aspoň teda ta co jsem loni nechával tak dlouho viset v Musiccity, že už neníKamahl píše:Pěkná a jednoduchá kytara. Takový mám rád.
I´m wheels... movin´wheels
-
woro90-1
Kytary teď mají na krámě Pro Jet G5238, dost zajímavá kytara, ačkoli mně nějak nesedla.Tonda píše:Přesně.. A fakt dobře hraje, aspoň teda ta co jsem loni nechával tak dlouho viset v Musiccity, že už neníKamahl píše:Pěkná a jednoduchá kytara. Takový mám rád.ta teda byla trochu složitější, měla lepenej krk a 2 snímače, takovej gretschovskej LP Special, a kdybych tenkrát objevil ten BaCh (popravdě mě to nenapadlo), tak byla moje.
Ten snímač to právě odlišuje od ostatních zaoblených prken se strunami, a tvém místě bych šel do nějaké laciné kopie něčeho profláklejšího (LP Jr., tele) a to si předělal, tohle je Gretsch a platíš za gretschovský charakter zvuk, který výměnou snímače ztratíš.speed8 píše:Právě, taky se mi ta jednoduchost líbí. Něco jako Gibson Junior.
To už není tak jednoduše krásná kytara: lemovka hmatníku, ToM, "jazzovej" závěs strun, třpytivej pickguard, není to placka, dva snímače... Tfuj, taková snobárna!woro90-1 píše:Kytary teď mají na krámě Pro Jet G5238, dost zajímavá kytara, ačkoli mně nějak nesedla.