zhodnotíte moje hraní?
Pravidla fóra
Nechci nic říkat ale solo v Nemu je čistě Hetfieldova práce celý ho vymyslel a hraje i soloprostě to tam je moc rychlý a pan hammet má moc rychlý prsty..a mě to vůbec nezní jako originá
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
to je něco trošku jinýho...jestli se to pořád drží stejných pravidel, tak je zadaný doprovod do kterého určený počet soutěžících (3?) improvizuje...Mylann píše:Tak na porovnani svych del uz je tady myslim topic KONTEST...
vidiš, to ani nevim..se sólama mám spojenýho kirkaMastr píše:Nechci nic říkat ale solo v Nemu je čistě Hetfieldova práce celý ho vymyslel a hraje i soloprostě to tam je moc rychlý a pan hammet má moc rychlý prsty..a mě to vůbec nezní jako originá