Před koncertem jsme zjistili, že frontmanovi ve Fuzz Face umírá baterka, během songu mi uletěl šroub i s pružinkou od kamene na kobylce (->při poslední písni éčková struna velmi povážlivě plandala na vzepřeném kameni

) a posledním, velmi dramatickým úderem do strun jsem přerval háčko

k tomu nemocný basák s odcházejícím aparátem a je zaděláno na velmi srandovní koncert
I přes velmi krátký prostor jsme stihli zahrát vše, co jsme plánovali a odezva publika byla velmi dobrá... ve zbytku večera se ovšem poznalo, že na ostatní kapely prostě nemáme - všichni průměrně tak o pět let starší než my, s mnohem více koncerty za sebou, déle fungující a perfektně sehrané kapely... připadal jsem si tam jako amatér, no. Chyby, které jsme dělaly byly asi trochu zbytečné a jako vždy je zapříčinila nervozita - holt jsme ještě pódioví bažanti
Do finále se dostává kapela Different Disco. Na to, že polovina hudby byla nasampovaná, basák tam vpodstatě nemusel být a zvuk byl dost nečitelný dobrý... když přičtu nulovou změnu melodií během všech písní... no, co - musím uznat, že show měli velmi dobrou, elektronika byla povedená a zahráli to opravdu skvěle!

Jen škoda toho samplování - s DJem by to byla neskutečná pecka.
Doporučuji kouknout na Bandzone kapely Way Out - pro mě rozhodně vrchol večera

I přes zpěvákovu hlasovou indispozici skvělý výkon
Nadace byla zvukově rozhodně nejlepší a ikdyž asi nejmainstreamovější, velmi se mi líbila a bavila mě.
PS: pokud se tu najde někdo, kdo hlasoval pro Šamanovo zboží - děkujeme! Dostali jsme právě jeden bod - a to právě za hlasy od diváků

porota k nám tak vlídná nebyla - což bohužel naprosto chápu a příliš se tomu nebráním