Ibanez RG7321 BK 7-strunná kytara
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ibanez RG7321 BK 7-strunná kytara
aha diky....tak to je dobre 
Taky sem spis pro schectera. Ale vyhodou 7321 je vaha. Schectery jsou docela solidni kus dreva. Ja nikdy nemel moc rad pretezky kytary, kdy je clovek po 3h zkousce jak kvasimodo. Jinak ja mam na kytare EMG707 a zvuk se mi celkem libi, ale jak bylo uz zmineno jde taky hodne o aparat. Na dualrectifieru budou hrat jak svine i origo krap snimace a naopak snimac za 5tis nemusi bejt na tom 20W transistoru a bedne s tesla reprakem zadnej luxus 
Dean Avalanche 7 + EMG707, IMG Stage Line GAT-100R+4x12 box, DigiTech RP7
- dusty159
- Kontaktovat uživatele:
Riffy maji primitivní no ... myslím, že nehrají ani sola.A kdyby nebylo těch effektů tak nic moc.Já je ani nějak nemusím.Možná první desky ty jsou nejlepšíMcKozias píše: ano, korn na me zapusobil spise atmosferou tvorenou zeefktovanyma kytarama ve slokach, nez jen tupymi podladenymi riffy....tak pozor, ladeni do A ti ztoho korny opravdu neudela..
Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak zkus krom kytzar poslouchat i bici a basu, takove taky zadna jina kapela nema...korni jedou na atmosferu, ne na progresivitu, pokud nekdo hleda pritrouble kytarove onanie musi se poohlidnout jindedusty159 píše:Riffy maji primitivní no ... myslím, že nehrají ani sola.A kdyby nebylo těch effektů tak nic moc.Já je ani nějak nemusím.Možná první desky ty jsou nejlepšíMcKozias píše: ano, korn na me zapusobil spise atmosferou tvorenou zeefktovanyma kytarama ve slokach, nez jen tupymi podladenymi riffy....tak pozor, ladeni do A ti ztoho korny opravdu neudela...
- dusty159
- Kontaktovat uživatele:
Takovou basu jak mají v KoRn jsem nikdy ještě neslyšel.Možná v Primus je něco takového.A basa a bicí jsou výborně sehrané to máš pravdu v těch věcech jsou fakt dobří.tak zkus krom kytzar poslouchat i bici a basu, takove taky zadna jina kapela nema...korni jedou na atmosferu, ne na progresivitu, pokud nekdo hleda pritrouble kytarove onanie musi se poohlidnout jinde
Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster