Jinak evidentně jediný, kdo by rád dával i mínusy, jsem tu já
Karma / Thank You mod
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Karma / Thank You mod
K tomu moderování Tržiště - to mě taky napadlo. Ale nejsem si jist, nakolik je možné omezit právo moderování jen na vlastní thready. To myslím nejde - práva se udělují na bázi sekcí jako celku.
Pokud bude jen pozitivní thank you, rád bych našel něco na způsob žlutých karet jako formy varování nebo tak něco... Ale to je trochu mimo téma.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
woro90-1
Vždyť existuje, máme ho tu.Sadam.S píše:Dokonalým řešením by spíš bylo jakési tlačítko zpochybňující důvěryhodnost s patřičným slovním komentářem, ale to je v těchto podmínkách nerealizovatelné...
- Nero
- Rádce
Tak za tohle bych ti hned dal palec nahoruworo90-1 píše:Vždyť existuje, máme ho tu.Sadam.S píše:Dokonalým řešením by spíš bylo jakési tlačítko zpochybňující důvěryhodnost s patřičným slovním komentářem, ale to je v těchto podmínkách nerealizovatelné...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Sice jsem měl na mysli spíš něco víc veřejnýho (jakási mhm... interpelace je špatný slovoworo90-1 píše:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvky typu +1 byly v dávné diskuzi moderátorů prohlášeny za příspěvky nekonstruktivní, bez obsahové hodnoty, proto občas mizí. Je to jen hrabání příspěvků.
Jinak Wohmo, degradovat inteligenci uživatelů na úroveň jednoho kliku, stejně jako uživatelů facebooku a tlačítka "to se mi líbí" mi nepřipadá fér. Kam se poděla doba, kdy racionální úvaha znamenala přijetí či odmítnutí prezentovaného názoru. Nováček bude koukat - za to někdo poděkoval, to musí být pravda. Blbost blbost blbost.
Thank you mod - úspěšně nefunguje na gigantickém fóru superfórum.cz přesněji v části auto moto. Málokdy ho někdo použije.
Nestane se tím fórum lepším ani věrohodnějším, ani přehlednějším, tak nevidím důvod to zavádět. Bratři v triku z mettalica vlákna si budou děkovat všude po fóru kde na sebe narazí. Všeobecně objektivita na internetu chybí a thank you modem či něčím podobným ji zabiješ nadobro.
Jinak Wohmo, degradovat inteligenci uživatelů na úroveň jednoho kliku, stejně jako uživatelů facebooku a tlačítka "to se mi líbí" mi nepřipadá fér. Kam se poděla doba, kdy racionální úvaha znamenala přijetí či odmítnutí prezentovaného názoru. Nováček bude koukat - za to někdo poděkoval, to musí být pravda. Blbost blbost blbost.
Thank you mod - úspěšně nefunguje na gigantickém fóru superfórum.cz přesněji v části auto moto. Málokdy ho někdo použije.
Nestane se tím fórum lepším ani věrohodnějším, ani přehlednějším, tak nevidím důvod to zavádět. Bratři v triku z mettalica vlákna si budou děkovat všude po fóru kde na sebe narazí. Všeobecně objektivita na internetu chybí a thank you modem či něčím podobným ji zabiješ nadobro.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Prave proto bych nastavil dekovani jen na posty, protoze uz z principu nemuze mit nikdo 100% vzdy pravdu a vsechny prispevky kvalitni. A jestli jsou souhlasne prispevky ciselne, jednoslovne nebo viceslovne, to nic nemeni na podstate veci - ze spousta prispevku znamena pouze "+1". Nejcasteji propiranym tematem je zasvinenost fora, tohle ho muze resit hned dvema zpusoby: Eliminaci podobnych prispevku a jakymsi zvyraznenim tech prispevku, ktere vice lidem pripadnou prospesne.
Argument, ze na nejakem foru to maji a nefunguje, a tudiz ze to nemuze fungovat tady, neberu v uvahu. Vim i o forech, kde funguje "samomoderovani", vim o forech, kde funguje prispivani uzivatelu na chod serveru, a vim o forech, kde thank you funguje velmi dobre...
Pokud by slo jen o dekovacky v threadu Metallica, tak neni problem domluvit se na tom, ze v sekci Skupiny bude dekovani zakazano.
Argument, ze na nejakem foru to maji a nefunguje, a tudiz ze to nemuze fungovat tady, neberu v uvahu. Vim i o forech, kde funguje "samomoderovani", vim o forech, kde funguje prispivani uzivatelu na chod serveru, a vim o forech, kde thank you funguje velmi dobre...
Pokud by slo jen o dekovacky v threadu Metallica, tak neni problem domluvit se na tom, ze v sekci Skupiny bude dekovani zakazano.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
Jestli bude Thank You mod (dále už jen TYM
) zaveden, rozhodně se to bude týkat jen "smysluplných" sekcí, jak jsem psal výše.
Též jsem proto, aby byl TYM nastaven pouze na posty, protože hodnocení uživatele a všech jeho postů podle mě nemá smysl a je zavádějící - každý se někdy splete a o kvalitě uživatele globálně by si měl udělat každý svůj vlastní obraz na základě čtení jeho postů. ( A hodnocení threadů nemá moc smysl.)
Nicméně suma sumárum - nebyl bych zas tak enormně optimistický ohledně přínosu týhle vychytávky... Skutečnost ale ukáže až čas a její vyzkoušení.
Též jsem proto, aby byl TYM nastaven pouze na posty, protože hodnocení uživatele a všech jeho postů podle mě nemá smysl a je zavádějící - každý se někdy splete a o kvalitě uživatele globálně by si měl udělat každý svůj vlastní obraz na základě čtení jeho postů. ( A hodnocení threadů nemá moc smysl.)
Nicméně suma sumárum - nebyl bych zas tak enormně optimistický ohledně přínosu týhle vychytávky... Skutečnost ale ukáže až čas a její vyzkoušení.
PetrPeter 1975 - 2008
Jak jsem psal výše. Na mnou zmíněném foru je T.Y. mod uplatněn pouze v jedné sekci a to pouze pro první příspěvek. Tak nějak bych si to já mohl představit například u recenzí výbavy i alb. Zkrátka, T.Y. mod tam, kde to bude mít aspoň trochu logiku. Navíc pod tím prvním děkovaným příspěvkem se objevují jména všech, kteří na to klikli. V profilu autora prvního příspěvku je pak číselný údaj, kolikrát mu lidi poděkovali...
http://www.rajce.net/f317349908
http://www.rajce.net/f317349908
-
woro90-1
To je slovo chlapa. Pokud to nebude fungovat, není problém to zlikvidovat. Když nad tím tak přemýšlím, možná by nebylo od věci udělat pro tento účel nějaký dotazník pro nově příchozí, jaký měli z fóra první dojem. Podle mě to bude mít o takovýchto záležitostech větší výpovědní hodnotu než pohled lidí, kteří jsou na fórum zvyklí a orientují se tu víc podle paměti než podle očí.Nero píše:Nicméně suma sumárum - nebyl bych zas tak enormně optimistický ohledně přínosu týhle vychytávky... Skutečnost ale ukáže až čas a její vyzkoušení.
wikxzen: To je ale relevantni temer jen u recenzi, jinak vetsina tohoto fora ma strukturu takovou, ze prvni prispevek je dotaz a az dalsi jsou pripadne reseni (v lepsim pripade
). A ani bych neomezoval pocet thanku na vlakno, protoze kvalitnich odpovedi tam byva i vice.
Nero: Pokud to chceme zavadet, tak musime byt optimisty a musime to umet "prodat"
Nero: Pokud to chceme zavadet, tak musime byt optimisty a musime to umet "prodat"
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Mno právě že Lukáši procházím - ale uznávám že jsou to fóra na byznys base a živí je samotná existence a reklamy.Hele jinak nemám co dodat a napsal jsem ti to upřímně a tak, jak to ze mne vylezlo - nic to nemění na faktu, že ppbh619787@ a bůhvíco je k hovnu a nepřehledný.Nero píše:Pavle, projdi si ta jiná fóra a pak srovnávej![]()
(Kdyby ta jiná byla o tolik lepší, jistě by si tu už nebyl a proháněl bys lenochy na nějakých lepších, funkčnějších přehlednějších boardech.)
Problém je, že jakýkoli systém postavený na phpBB se adminuje systémem "z minima maximum" - a pro náš případ to patří dvakrát tolik, protože jsem značně omezen v tom, co můžu. Ale to už se tu probíralo x-krát a nemá smysl se opakovat.
Migrace na jiný formát je nereálná - 1) znamenalo by to pravděpodobně totální ztrátu všeho, co tu doposud je, 2) osobně neznám jiný systém, který by nabízel to, co phpBB na úrovni, kterou požaduju. Tenhle systém není dokonalý, ale z hlediska technické funkčnosti mu může máloco konkurovat.
Systém reakcí je podle mě zbytečný - když tu člověk je pravidelně, sám si udělá obraz, kdo na něj smysluplně regaguje a kdo ne, stačí si vlákna jen prolítnout a už je vše vidět.
Už sem moc nelezu a mám svý důvody - ale pokud něco hledám v threadu co má ten název, votvírá se mi kludla f kapse než dojdu k meritu vjeci.Než doroůuju na posty pár frajerů, který by právje ten thanx mod zvýratnil - pokud bych chtěl , dohledám si souvislost mezi příspěfky, ale nikdo a nikdy mne nemůže nutit se prokousávat tunou výkalů bo na to už prostě nejni čas ...
Toho argotu si nefšímej - je mým protestem proti úrovni češtiny na jiným fóru a hle - smradi se chytili za nos a snaží se.A teď jdu rozebrat hlídacího psa - nemám škodolibou a bude to tvůrčí
Možnost poděkovat se řeší, o tom je tento thread. Nicméně předat možnost moderování do rukou uživatele, který založil thread, to je strašné riziko. Ono by to technicky možná i šlo, ale se současnou uživatelskou morálkou do toho z principu omítám jít, protože by to pravděpodobně přineslo víc špatného, než dobrého. V tomhle bodě mě nikdo nepřesvědčí.
Naposledy upravil(a) Wohma dne 3.01.2011 23:36, celkem upraveno 2 x.
Důvod: S dovolenim jsem to napravil.
Důvod: S dovolenim jsem to napravil.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Edit - jsem si nechtě rozkoitoval klávesnici bo bytná trvá na tmě a kopíruje mi to odkazy jenom přes pravej Ctrl a vůbec to nechodí, jak jsem zvyklej - už jsem dlouho žádnou nerozšlapal 
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Tak a jdeme na to - Ukaž mi vlákno, co nejni zasviněný plkama dětí z pískoviště a je ryzí a dejchá.Kolik jich je ? Dejme tomu pjet - mno dobře tak šest, ať chodím bos a nežeru (i když uznávám, že úroveň se zvedla stejným poměrem, jako se zvedli uživatelé - tedy mazáci).Red Bull píše:IMHO jakékoliv karma módy, či verze poděkování jsou dvousečnou zbraní. Mohou motivovat i demotivovat. Osobně preferuji čistá diskuzní vlákna, ze kterých jasně čiší snaha o úroveň komunikace a předávání informací. Ty sami osobě přitahují poděkování, nebo i případné individuální dotazy po SZ, když Vám přijde určitý individuální dotaz, tak já osobně to vnímám, jako projevenou důvěru ve Vaše znalosti, a to je x krát lepší než nějaký karma mód.
Sám jsem měl pár podobných komunikací po SZ, případně prostřednictvím ICQ a věřím, že je tu spousta uživatelů s podobnou zkušeností.
Na karmu by nejvíce dopláceli uživatelé, kteří jsou pro spoustu ostatních trnem v oku, například jeden nejmenovaný moderátor, ale se mnou by se svezl i třeba odborník rain, který býval svého času malinko ostřejší, než by si spousta lidí přálo, ale přesto odborník. Pro nováčky by byli automaticky takový uživatelé "nedůvěryhodní".
Jinak návrh na samomoderování tématu, které založí uživatel - větší s prominutím blbost jsem v životě neslyšel. To že někdo zvládne počítačovou gramotnost natolik, že dokáže založit téma na internetovém fóru neznamená, že je schopen toto téma plnohodnotně moderovat stejně jako moderátoři, kteří jsou tu dlouhé roky. Jednoduchá poučka - když jsem dobrý hráč na kytaru, neznamená to automaticky, že budu dobrý učitel kytary - jedná se o rozdílné činnosti (hrát x učit).
Záměrně nebudu ty kluky jmenovat bo bych na nějakýho jistě zapomněl a to by mne mrzelo.
Produktivnost a neproduktivnost dle mého chabého rozumu nejsi v místě a čase schopen vyhodnotit - sám jsi psal o tom, že jsi tu pitbullem a nic víc a tak to i je - koukat se dozadu na to, jak tu bylo před Nerem je stejně kontraproduktivní, jako bránit na barikádě dnešní stav.Jistě mi rozumíš.
Aura mod nejni písmo svaté a nebál bych se ho - společně se zavedením "reakcí" bo už do perdele práce prostě nemám čas tady viset tři hoďky denně by to zavedlo systém - kouknu kde kdo reagoval a jedu.
A hned tak něco bych nerozklikl - pak ať to padne f prach.
Jestli ti současný stav přijde optimální - pochopím to.Taky mi bylo něco přes dvacet a fšecko bylo černobílý a jasný dopředu.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Nero
- Rádce
Woro:
Zas to s těmi dotazníky nepřehánějme
Prostě to vyzkoušíme a uvidíme. Buď to bude fungovat, nebo ne - v administraci to vždy můžu vypnout nebo přenastavit.
Wikxzen:
Tam je v podstatě nastaven TYM pro thread, jestli chápu dobře. Nicméně nevím, jak dělají ten list poděkujivších, to myslím ten nalezený mod nenabízí. Ale to je stejně jen detail...
Wohma:
Jestli to chceme zavádět - nestačí jen argument "já jsem admin a já si tu zavedu, co chci"?
(Když mi to dovolí ti nade mnou...)
Toho bych se fakt nebál... Já v tomhle ooptimista asi nikdy nebudu a nebudu se tak tvářit. Ale to je jen můj názor jako uživatele, jako admin proti tomu nic nemám, když to chce nějaká skupina rozumných lidí...
Pavel:
Já si třeba fakt hodně vážím toho, že jsme bez reklam. Tohle fórum přímo provozovateli nic nepřináší a naopak ho to stojí peníze. Ne nijak moc, ale něco ano. Stejně tak si nemyslím, že by konkurenční fóra byli celkově v něčem výrazně lepší... Mimochodem, snad všechny šlapou na phpBB.
TYM stejnak nic nezvýrazní. Nějaká poznámka o plus bodech bude poměrně dost nevýrazná, takže stejnak to budeš muset pročítat. A navíc - ty plus body budou dávat stejní lidé, kvůli kterým se ti teď otvírají ty tvý žabikuchy.
V tomhle případě se holt musíš s mířit faktem, že v 21. století není uměním jen si najít informace, ale umět je i zpracovat, protřídit a zhodnotit. Ano, stojí to čas a úsílí - ale jak psal Jester - nikdo ti nic nenaservíruje v předževjkaném stavu na zlatém podnose. A pokud člověku vadí diskuzní "balast", tak pro něj asi diskuzní fórum není tou pravou formou získávání informací. Jestli je zábavnější číst Wikipedii, tak budiž - s tím nic nenadělám.
Jak by řekl můj profesor filosofie - "paradoxem informační společnosti je fakt, že mladí poučují staré". Jestli je to dobře nebo špatně, to nebudu soudit, od toho tu nejsem. Ale je to fakt. Pro mladší je fórum výrazně přehlednější než pro starší - evidentně si s těmi informacemi dokážou poradit lépe. A jestli někdo na tot fórum nemá čas - pak je to škoda, ale s tím nic nenadělám.
Zas to s těmi dotazníky nepřehánějme
Wikxzen:
Tam je v podstatě nastaven TYM pro thread, jestli chápu dobře. Nicméně nevím, jak dělají ten list poděkujivších, to myslím ten nalezený mod nenabízí. Ale to je stejně jen detail...
Wohma:
Jestli to chceme zavádět - nestačí jen argument "já jsem admin a já si tu zavedu, co chci"?
(Když mi to dovolí ti nade mnou...)
Toho bych se fakt nebál... Já v tomhle ooptimista asi nikdy nebudu a nebudu se tak tvářit. Ale to je jen můj názor jako uživatele, jako admin proti tomu nic nemám, když to chce nějaká skupina rozumných lidí...
Pavel:
Já si třeba fakt hodně vážím toho, že jsme bez reklam. Tohle fórum přímo provozovateli nic nepřináší a naopak ho to stojí peníze. Ne nijak moc, ale něco ano. Stejně tak si nemyslím, že by konkurenční fóra byli celkově v něčem výrazně lepší... Mimochodem, snad všechny šlapou na phpBB.
TYM stejnak nic nezvýrazní. Nějaká poznámka o plus bodech bude poměrně dost nevýrazná, takže stejnak to budeš muset pročítat. A navíc - ty plus body budou dávat stejní lidé, kvůli kterým se ti teď otvírají ty tvý žabikuchy.
V tomhle případě se holt musíš s mířit faktem, že v 21. století není uměním jen si najít informace, ale umět je i zpracovat, protřídit a zhodnotit. Ano, stojí to čas a úsílí - ale jak psal Jester - nikdo ti nic nenaservíruje v předževjkaném stavu na zlatém podnose. A pokud člověku vadí diskuzní "balast", tak pro něj asi diskuzní fórum není tou pravou formou získávání informací. Jestli je zábavnější číst Wikipedii, tak budiž - s tím nic nenadělám.
Jak by řekl můj profesor filosofie - "paradoxem informační společnosti je fakt, že mladí poučují staré". Jestli je to dobře nebo špatně, to nebudu soudit, od toho tu nejsem. Ale je to fakt. Pro mladší je fórum výrazně přehlednější než pro starší - evidentně si s těmi informacemi dokážou poradit lépe. A jestli někdo na tot fórum nemá čas - pak je to škoda, ale s tím nic nenadělám.
PetrPeter 1975 - 2008
-
woro90-1
Můj císaři, smyslem zmínky o dotazníku bylo spíš upozornit, že jsem v téhle sekci zatím neviděl názor ani jednoho nováčka na fóru - feedback a návrhy na zlepšení chodí víceméně jen od zdejších mazáků, ale chtělo by to se podívat na stav a uspořádání fóra očima člověka, který ho vidí prvně v životě. Takhle jsem hned zkraje začal prudit na rcmanii a Abu si možná pamatuje, že se pak (poté, co stejný názor projevilo víc lidí) skutečně něco dělo.
Nero - slušně sepsaný a argumentačně to má váhu .........
Ale vod začátku mne tlačíš do kouta a to se mi tuze nelíbí Lukáši, ale tuze.
Jak jsem blbej a upřímnej zedník, někudy se ty geny do mladýho pana filozofa, co má 48 kreditů na FF ZČU f půlce roku vzít musely a po přeslici to jistě nejni a nebylo.
Jinými slovy - jestli mi chceš říct že jsem starej kedl a mám si zvykat na plky z pískoviště - fajn.
Nezvyknu - tohle je tuze odborné fórum a musel bys to řešit banánem na věky věků.Tak do toho - jinak se připrav že budu kérovat do fšech vjecí, co už jsem jmenoval a byly mimochodem tvůrčí.
Kousek pokory a sebereflexe nejni nikdy vod vjeci - ale tohle na mne nezkoušej
Ale vod začátku mne tlačíš do kouta a to se mi tuze nelíbí Lukáši, ale tuze.
Jak jsem blbej a upřímnej zedník, někudy se ty geny do mladýho pana filozofa, co má 48 kreditů na FF ZČU f půlce roku vzít musely a po přeslici to jistě nejni a nebylo.
Jinými slovy - jestli mi chceš říct že jsem starej kedl a mám si zvykat na plky z pískoviště - fajn.
Nezvyknu - tohle je tuze odborné fórum a musel bys to řešit banánem na věky věků.Tak do toho - jinak se připrav že budu kérovat do fšech vjecí, co už jsem jmenoval a byly mimochodem tvůrčí.
Kousek pokory a sebereflexe nejni nikdy vod vjeci - ale tohle na mne nezkoušej
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Nero
- Rádce
Woro:
Hele, v rámci již probíhajícího dotazníku chytám feedback průřezově - jak od mazáků, tak od totálních nováčků. Upřímně nevím, co dělat víc, abych nováčky zapojil - mají možnost se kdykoli vyjádřit, ted se jim navíc "vnucuju" dotazníkem, ten bude mít nějaké konsekvence.
Když projíždím průběžné výsledky, tak u nováčků se nejčastěji setkáš s dvěma typy názorů - je to tu v pohodě nebo chtějí udělat něco, co je technicky (a často i principiálně) nemožné.
Dělat další dotazník by asi nemělo smysl - 1) není možné přesně určit a oflitrovat cílovou skupinu, 2) nevím, na co jiného se ptát, než na co se ptám teď.
Tvou pointu nicméně chápu...
Pavel:
Neřekl bych, že tlačím do kouta, pouze si dovoluji nesouhlasit a argumentačně podkládat své názory... Pokud ti to vadí, je mi líto, ale nic s tím neudělám.
Admin nejsem od toho, abych si sednul na zadek v okamžiku, kdy mi tu bude kdokoli cokoli vnucovat, natožpak když bude kérovat, vyhrožovat a já nevím co všechno. Je tu x-set aktivních uživatelů a tohle fórum se nebude přizpůsobovat jen dle přání a představ jednoho - ať už tím jedním budu já, ty, nebo kdokoli jiný.
Pokud máš návrhy, co dělat - a pokud jsou tyto návrhy proveditelné - nic ti nebrání je zde prezentovat. A pokud se pro ně najde podpora od širší skupiny lidí, tak proč ne. Víc pro tebe nemůžu udělat.
A mimochodem - stačí si vzpomenout, na thread "Zamykání kravin" a jeho výsledky. Pak uvidíš, že předchozí odstavec myslím vážně a že to tak skutečně funguje.
Hele, v rámci již probíhajícího dotazníku chytám feedback průřezově - jak od mazáků, tak od totálních nováčků. Upřímně nevím, co dělat víc, abych nováčky zapojil - mají možnost se kdykoli vyjádřit, ted se jim navíc "vnucuju" dotazníkem, ten bude mít nějaké konsekvence.
Když projíždím průběžné výsledky, tak u nováčků se nejčastěji setkáš s dvěma typy názorů - je to tu v pohodě nebo chtějí udělat něco, co je technicky (a často i principiálně) nemožné.
Dělat další dotazník by asi nemělo smysl - 1) není možné přesně určit a oflitrovat cílovou skupinu, 2) nevím, na co jiného se ptát, než na co se ptám teď.
Tvou pointu nicméně chápu...
Pavel:
Neřekl bych, že tlačím do kouta, pouze si dovoluji nesouhlasit a argumentačně podkládat své názory... Pokud ti to vadí, je mi líto, ale nic s tím neudělám.
Admin nejsem od toho, abych si sednul na zadek v okamžiku, kdy mi tu bude kdokoli cokoli vnucovat, natožpak když bude kérovat, vyhrožovat a já nevím co všechno. Je tu x-set aktivních uživatelů a tohle fórum se nebude přizpůsobovat jen dle přání a představ jednoho - ať už tím jedním budu já, ty, nebo kdokoli jiný.
Pokud máš návrhy, co dělat - a pokud jsou tyto návrhy proveditelné - nic ti nebrání je zde prezentovat. A pokud se pro ně najde podpora od širší skupiny lidí, tak proč ne. Víc pro tebe nemůžu udělat.
A mimochodem - stačí si vzpomenout, na thread "Zamykání kravin" a jeho výsledky. Pak uvidíš, že předchozí odstavec myslím vážně a že to tak skutečně funguje.
PetrPeter 1975 - 2008
Vytvořit dotazník jenom pro dotazník je asi tak stejně platný, jako koukat jak si kocour hrabe díru před sraním do řezanky (copyright .J.Hašek).
Oba víme, že to bude Pumprdentlich (copy Ota Popper později znám, jako Pavel) - význam si dohledej pokud neznáš.
Výstřel do tmy - ty to víš a já to vím.Nic víc ...
Oba víme, že to bude Pumprdentlich (copy Ota Popper později znám, jako Pavel) - význam si dohledej pokud neznáš.
Výstřel do tmy - ty to víš a já to vím.Nic víc ...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moment - stěžuješ se na zatěžující plky cituji "dětí z pískoviště" a přitom velká část tvých příspěvků je pomalu ještě horší úrovně, protože v minulosti tyto příspěvky porušovaly pravidla ohledně vulgárnosti a 500 krát napsané alou cvičit holoto, má informační hodnotu stejnou jako +1. Takže kázat vodu a pít víno, to by ti šlo - to už víme.pavel68 píše:Tak a jdeme na to - Ukaž mi vlákno, co nejni zasviněný plkama dětí z pískoviště a je ryzí a dejchá.Kolik jich je ? Dejme tomu pjet - mno dobře tak šest, ať chodím bos a nežeru (i když uznávám, že úroveň se zvedla stejným poměrem, jako se zvedli uživatelé - tedy mazáci).Red Bull píše:IMHO jakékoliv karma módy, či verze poděkování jsou dvousečnou zbraní. Mohou motivovat i demotivovat. Osobně preferuji čistá diskuzní vlákna, ze kterých jasně čiší snaha o úroveň komunikace a předávání informací. Ty sami osobě přitahují poděkování, nebo i případné individuální dotazy po SZ, když Vám přijde určitý individuální dotaz, tak já osobně to vnímám, jako projevenou důvěru ve Vaše znalosti, a to je x krát lepší než nějaký karma mód.
Sám jsem měl pár podobných komunikací po SZ, případně prostřednictvím ICQ a věřím, že je tu spousta uživatelů s podobnou zkušeností.
Na karmu by nejvíce dopláceli uživatelé, kteří jsou pro spoustu ostatních trnem v oku, například jeden nejmenovaný moderátor, ale se mnou by se svezl i třeba odborník rain, který býval svého času malinko ostřejší, než by si spousta lidí přálo, ale přesto odborník. Pro nováčky by byli automaticky takový uživatelé "nedůvěryhodní".
Jinak návrh na samomoderování tématu, které založí uživatel - větší s prominutím blbost jsem v životě neslyšel. To že někdo zvládne počítačovou gramotnost natolik, že dokáže založit téma na internetovém fóru neznamená, že je schopen toto téma plnohodnotně moderovat stejně jako moderátoři, kteří jsou tu dlouhé roky. Jednoduchá poučka - když jsem dobrý hráč na kytaru, neznamená to automaticky, že budu dobrý učitel kytary - jedná se o rozdílné činnosti (hrát x učit).
Záměrně nebudu ty kluky jmenovat bo bych na nějakýho jistě zapomněl a to by mne mrzelo.
Produktivnost a neproduktivnost dle mého chabého rozumu nejsi v místě a čase schopen vyhodnotit - sám jsi psal o tom, že jsi tu pitbullem a nic víc a tak to i je - koukat se dozadu na to, jak tu bylo před Nerem je stejně kontraproduktivní, jako bránit na barikádě dnešní stav.Jistě mi rozumíš.
Aura mod nejni písmo svaté a nebál bych se ho - společně se zavedením "reakcí" bo už do perdele práce prostě nemám čas tady viset tři hoďky denně by to zavedlo systém - kouknu kde kdo reagoval a jedu.
A hned tak něco bych nerozklikl - pak ať to padne f prach.
Jestli ti současný stav přijde optimální - pochopím to.Taky mi bylo něco přes dvacet a fšecko bylo černobílý a jasný dopředu.
Dnešní stav je optimální a fungující, pokud se osvědčí TYM, tak ať tu je, konečné rozhodnutí má císař pán. Vládne tu demokracie, to že já nebudu souhlasit neznamená, že tu nebude. Pokud bude mít jasný rámec a bude v sekcích, kde něco zmůže, tak se mu nebráním.
Pokud nejsi schopen se zde orientovat, či se věnovat diskuzím, které tě zajímají, tak by si měl možná energii věnovanou do neumětelských diskuzích o phpbb věnovat seznámení s tímto systémem. V čr jsem zatím registrován pouze fórech, které šlapají na na phpbb.
Shrnutí - kvůli vyžadování a rozšiřování tohoto fóra došlo k jeho nárůstu. I přesto je struktura co nejvíce přehledně udělaná. Pro nováčka je IMHO jednoduší se tu orientovat, než pro některé z nás, kteří tu pamatují všechny změny a struktury. Jinak věčné odkazy na tvého syna jsou otravné - on není ty, takže jeho úspěch neznamená tvou inteligenci. Vítej v 21. století
"MOJO" kills modern music...
Rád jsem se vyžíval f provokování hlídacího džugla a jest to pravdou.Šmejdovina - uznávám a ačkoli jsem tě nikdy neurazil a ani ty mne.K vjeci.
K bodu A) nemám slušnej komentář - meleš kraviny a snažíš se se je zaštítit názorem "vjetšiny" a při tom jsi f anusu a jenom bubláš z mrákot synu,promiň a já se jen tak někomu jen tak neomluvím
2) zase blekotáš a tvůj názor znamená dost - ale musel bys ho mít.A ty ho nemáš a jenom blekotáš kosočtvercoviny.
3) Mi jaksi nezajímá tvoje zkušenost odnikud - jinýmy slovy ti na to trusím a je mi u anusu - má pološikana a tepání tě mělo mít smysl - zjevně nemá bo jsi (promiň mi to, ale hlupec).
To už nechme plavat,
Ponechme stranou štulec o synkovi. ale u piva a do očí bys to řekl jenom jednou, to mi věř.
Shrneme tu bídu na lopatku - ses nezměnil a nevyrostl - dejme tomu, ty na to prostě nemáš.Budiž ale já ti vjeřil - budiž - jsem hloupej a pletu se.
A to píšu při fší ouctě - jenom nejni pro co sáhnout.
Master tě strčí do kapsy kdykoli si vzpomene.Hned teď z místa.Pober to jak uznáš za vhodný - ale nikdy bych ti nelhal .............
K bodu A) nemám slušnej komentář - meleš kraviny a snažíš se se je zaštítit názorem "vjetšiny" a při tom jsi f anusu a jenom bubláš z mrákot synu,promiň a já se jen tak někomu jen tak neomluvím
2) zase blekotáš a tvůj názor znamená dost - ale musel bys ho mít.A ty ho nemáš a jenom blekotáš kosočtvercoviny.
3) Mi jaksi nezajímá tvoje zkušenost odnikud - jinýmy slovy ti na to trusím a je mi u anusu - má pološikana a tepání tě mělo mít smysl - zjevně nemá bo jsi (promiň mi to, ale hlupec).
To už nechme plavat,
Ponechme stranou štulec o synkovi. ale u piva a do očí bys to řekl jenom jednou, to mi věř.
Shrneme tu bídu na lopatku - ses nezměnil a nevyrostl - dejme tomu, ty na to prostě nemáš.Budiž ale já ti vjeřil - budiž - jsem hloupej a pletu se.
A to píšu při fší ouctě - jenom nejni pro co sáhnout.
Master tě strčí do kapsy kdykoli si vzpomene.Hned teď z místa.Pober to jak uznáš za vhodný - ale nikdy bych ti nelhal .............
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!