ROLAND Cube 20 X
Pravidla fóra
ROLAND Cube 20 X
Zdravím
Rád bych se zeptal na kombo Roland Cube 20X,je opravdu tak dobré jak se píše?
Uvažuji že bych si ho koupil,jako svoje 1.kombo.
Mám kytaru CORT Zenox a hraju rock.
Děkuji za odpověd.
Rád bych se zeptal na kombo Roland Cube 20X,je opravdu tak dobré jak se píše?
Uvažuji že bych si ho koupil,jako svoje 1.kombo.
Mám kytaru CORT Zenox a hraju rock.
Děkuji za odpověd.
Re: ROLAND Cube 20 X
Jako první amparát na rock je to rozhodně dobrá volba. ([joke] i když třeba takovým DSL50 bys nic nazkazil
[/joke])
kytara: Washburn X10B (nic moc)
Kombo: Ashton Viper50
Kombo: Ashton Viper50
Já jsem sem nepasl proto aby si tu ze mě někdo dělal srandu,já potřebuju poradit,páč se v tom vůbec nevyznám 
Je velmi dobré. Ale pokud bys sehnal 30X, budeš na tom líp - přecijen má větší reprák a nehraje tak krabicovitě.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bohužel mám nedostatek financí
protože jsem si kupaval kytaru.
A chceš nové nebo z bazaru?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě by bylo dobré uvést kolik financí na to kombo máš? Třeba se na bazaru vejdeš do třicítky...
"Lots of people talk and few of them know..."
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Fakt je, že ten malý reprák je hodně velká nevýhoda, ale zase je to kombo snadno přenositelný, takže se dá tahat v podstatě kamkoliv... A ještě navíc má power squeezer, což se na zkreslení na doma hodně využije. ALe zase jestli bydlí v baráku a ne v bytě, tak je ta třicítka lepší, že jí tam může víc ohulit.Bummer píše:Je velmi dobré. Ale pokud bys sehnal 30X, budeš na tom líp - přecijen má větší reprák a nehraje tak krabicovitě.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
tady máš tu třicítku ale jen obyčejnou a ne tu x nebo xl řadu
tady máš tu třicítku ale jen obyčejnou a ne tu x nebo xl řadu
elektrika: Ibanez rgr 321ex , Dimavery strat
akustika: Cremona Luby
Kombo: Roland Cube 30X
akustika: Cremona Luby
Kombo: Roland Cube 30X
Mám byt a ta dvacítka mi přijda tak akorát 
Noo ikdyž mohl bych si rovnou koupit silnější.
Jakej je v nich rozdíl,kromě výkonu?
Jakej je v nich rozdíl,kromě výkonu?
Velikost repráku - 20W má 8" a 30W má 10"
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
A krom toho má víc efektů a simulací a nějaký maličkosti ....
To jo ale já myslel ty efekty a ten power squeezer a tak.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
No tak to se podívej sám někam, power squeezer nemá, ale má myslim zase nějaký solo, což bude pravděpodobně akorát zesílení zvuku, pak má asi o 3 simulace víc a ještě mám pocit, že má oddělený delay a reverb ... Taky má možná linkový výstup ... mrkni na www.rolandee.cz , tam to všechno budeBali píše:To jo ale já myslel ty efekty a ten power squeezer a tak.
no, rolanda 20X mám a ten power sqeezer má jednu nevýhodu, která je poznat zejména na čistých až mírně nakřáplých zvucích... někam se po aktivaci vytratí výšky. Jinak to kombíčko není špatný.
Přikláním se spíš k 20x,nepotřebuju zburcovat celej barák a navíc ji prodává někdo z Prahy,takže budu mít větší šanci si pro něj zajet a vykoušet ho 
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
No to sem taky vypozoroval ... Hlasitější clean s ním zní fakt strašně, clean jedině bez něj hrát ...Pikus píše:no, rolanda 20X mám a ten power sqeezer má jednu nevýhodu, která je poznat zejména na čistých až mírně nakřáplých zvucích... někam se po aktivaci vytratí výšky. Jinak to kombíčko není špatný.