Yamaha PA120

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Zodiac

Yamaha PA120

Příspěvek od Zodiac »

Zdravím,
http://kytary.cz/yamaha-pa120/HN099684/

co říkáte ke stylu punk-rock?
díky :) v hledej jsem nic o této kytaře nenašel... ;)
Jen nevím co to jsou za snímače atd... :?:
woro90-1

Re: Yamaha PA120

Příspěvek od woro90-1 »

Jednoduché skorotele s dvěma HB - na punk rozhodně paráda. Zda stojí za ty peníze nebo zda se za ně nedá sehnat podobná, ale lepší, řeknou jiní; já jsem ji v ruce neměl.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tyhle levný yamahy jsou za ty prachy slušný - nebál bych se jí.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Zodiac

Příspěvek od Zodiac »

Ptám se proto, že jsem na tomhle fóru četl dost o dřevech a todle je z olše. Podle toho si myslím, že je to lepší než ty Agathisové straty...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Dřevo moc neřeš, Leo Fender přešel z jasanu na olši kvůli tomu, že se s ní dobře pracuje, dost vydrží a byla snadno k sehnání. Důležité je, co ti bude sedět. Třeba to bude agathisový strat, třeba olšová Pacifica, třeba něco úplně jiného.
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Mam ji (v jine barve). Pohodova univerzalni kytara, dost bytelna, krk neni zadny paratko, ale do ruky padne docela dobre. Drevo je vpohode, bez zapojeni hraje pekne cinkave a nahlas (nejhlasitejsi z mych elektrik). Koupil jsem ji bazarovou za 2000,- s rozbitym snimacem u kobylky, takze tam sly RMka a uprava zapojeni (rozepinani na singly). Nevim jak to bude hrat s originalnim kobylkacem, ale s RM bridge to ma peknej ostrej crunch, spis vintage zabarveni. Na punk by to mohlo byt OK, na nejakou modernejsi prasarnu bych volil asi silnejsi snimac s vice stredy.
Hraju výhradně na šrot.
Mongrel

Příspěvek od Mongrel »

To fakt závidim pořídit ji za 2 tisíce :cry: Mohla bych vědět v jakým bazaru si ji koupil? Já po ní slintám už nějakou dobu ale nechtělo se mi do ní dávat skoro 6 tis. za novou....taky ty snímače standard keramika katalog 2007 prej nic moc....kdybys chtěl někdy prodávat ... 8)
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Neprodam, je to takova nenarocna, univerzalni kytara (mam dodelany rozepinani snimacu na singly), idealni nastroj na tahani ssebou na zkousky.
Koupil jsem ji na inzerat na internetovym hudebnim bazaru asi pred 2ma rokama, cirou nahodou presne v te barve co se mi libi (svetle prirodni drevo).
Hraju výhradně na šrot.
impact

Příspěvek od impact »

Tuhle kytaru používal hodně Matt Bellamy z Muse, i když to je spíš progresivní rock než punk. Samozřejmě tam měl jiný snímače.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

impact píše:Tuhle kytaru používal hodně Matt Bellamy z Muse,
Jako presne tuhle kytaru za 5 litru?
Mongrel

Příspěvek od Mongrel »

Já mám dojem, že Matt měl starší verzi pac120 sd, ne sj...a taky ji měl modifikovanou..2 humbuckery DiMarzio a něco od Rolanda...dost ji používal za éry Showbizu
Zodiac

Příspěvek od Zodiac »

Synci mám problém, :? tuto kytaru na webu kytary.cz jsem teď našel ve slevě, hned bych po ní šel...
Jenže kytary.cz myslím nemají v ostravě obchod... a v muzikantu ji nemají vůbec tuším... a mám strach objednávat z netu, myslíte, že kdyby byla špatná, (křivý krk, špatně přilepený krk a podobné věci...), přijali by reklamaci? Sám sem proti nákupům z internetu, ale teď mě honí datum :roll:
Díky za všechny odpovědi :oops:
impact

Příspěvek od impact »

Disasterpiece píše:
impact píše:Tuhle kytaru používal hodně Matt Bellamy z Muse,
Jako presne tuhle kytaru za 5 litru?
Je možný, že to byl model 120SD, což je předchůdce 120SJ, nemůžu to přesný označení najít.

http://www.musewiki.org/Pacifica_120

Skoro sem v pokušení jí objednat, přece jen je to Yamaha, tak bych se nebál vážných vad. Ale já jsem v tomhle děsně neobjektivní, neskrývám svůj obdiv k této značce. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Zodiac

Příspěvek od Zodiac »

Objednáno :d
Slayer

Příspěvek od Slayer »

Když si cokoliv objednáte z netu tak máte právo do 14 dní odstoupit ze smlouvy ( vy vrátíte zpět zboží, a dostanete peníze ) zboží ale musí být v originální krabici, se vším originálním, nepoškozené, ani nesmí být slouplá žádná nálepka, ochraná folie atd...

Co je ale nevýhoda toho vracení je, že s tím máte potom starosti navíc s posílaním a tak, a možné je, že vám to neuznají, ale to jen zřídka pokud s tim nic neuděláte, tak je to v pohodě.

Prodavači to ale asi nemají moc rádi, když něco prodají a pak jim to chodí nazpět. ( Škoda že to takto nejde i v kamených obchodech :D )
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U kytar.cz je ta lhůta na bezdůvodné vrácení 30 dní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Zodiac

Příspěvek od Zodiac »

Tak už mi přišla a nemůžů si skoro na nic stěžovat.
Zpracování kvalitní, zvuk z toho taky celkem leze, ale příští týden jí kámoš veme do studia a vyzkouší na pořádnou aparaturu.
Jediné co mi na ní vadí je, že přepínáč je špatně namontován, nesedí ve výřezu :) aje zaprášená :D
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

no nediv se, kdyz na tebe takovo dobu cekala. :lol:
Zodiac

Příspěvek od Zodiac »

Taky si říkám, jsem jsi sledoval delší dobu :D A jak jsem ji objednal, tak bylo napsáno, že už ji nemají :d
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“