potřebuju poradit, mam doma starou herku (kytaru)
moc díky za odpověď a názor
Radsi priplat..stagg nebrat..nebo skus obejit bazaryPešik píše:Zdravim,
potřebuju poradit, mam doma starou herku (kytaru), jsou tam špatný snímače a při hraní chrastí, myslim že se mi oprava nevyplatí, ale teprve se učim a nevim jestli si pořídit nějakýho levnýho strata se singlama i když táhnu víc k metalu a tvrdšímu zvuku tak jestli by bylo lepší si připlatit za krasavici se snímači HB i takhle na začátek nebo jestli mi zatim stačí něco levnějšího se snímači typu singl.....a ještě jestli neni problem např u téhle kytary http://eshop.kytary.cz/stagg-s300-sb/36 ... levy:0:1:0 vymáčknout ostřejší "nářez" při zkrekreslenym zvuku
moc díky za odpověď a názor
řek bych že to ty čínani sekaj líp než jolanaTrao píše:Nebudu tě tady lámat do novejch levnejch stratů, ostatní - kdo chcete, pusťte se do mě
Osobně jestli chceš strata, tak každou chvíli seženeš bazarově, nebo třeba na aukru nějakou tu Jolanu. Spousta lidí na to nadává, spousta lidí chválí, ale oproti Staggu už je to kytara. Jestli tíhneš k metalu, možná bych spíš počkal až našetříš na něco slušnějšího, na co už se dá hrát s pořádně ostrym zvukem
http://eshop.kytary.cz/ibanez-grg-170dx ... 21:0:0:1:0
Jako tahle kytara je fakt super, ale oproti tomu staggu za 2000 už je to fakt pálka. Je pravda, že i tahle se dá sehnat starší za 3-4 tisíce...
takže to mám jako pochopit tak že jestli nemá kamaráda co tam snim může jít tak si musí koupit nástroj za 6 a víc a když má tak teda může za tu dvojku joNero píše:To víš že nemusí, ale ne každej má kamaráda, co se vyzná... Já když jsem kupoval kytaru, tak jsem o elektrikách neměl ani ponětí, neměl jsem nikoho kdo by mi poradil a nebýt toho, že jsem se dostal do péče ve skvělejch hudebninách (tímto bych chtěl pozdravit pana Humla), tak jsem asi dopadl všelijak...
no tak treba cort ma ty snimace o dost lepsi nez stagGreeg píše:de vo to , že každej druhej topic je tu vo tom že si chce někdo koupit megalevnou kytaru stagg , hned první příspěvek pod nim je něco jako stagg né a bla bla bla . stejná čínská fabrika seká miliony snímačů do staggu , cortu, epiphounu ,sguieru atd.ve výrobní ceně neco kolem 5 korun za snímač. Když si tu kytaru vezme do ruky, bude rovná, a bez závad , nevidim důvud proč ji nekoupit, jestliže chce jeden z nejlevnějších nástrojů.
Je důležitý vědět že ve stejný fabrice se vyrábí a montujou hodně značek kytar najednou. De to z jednoho podniku po milionech kusech. (důvod sou menší náklady , vetšina značek po celym světě si nechává dělat kytary v jednom čínskym masakru , kde na to natisknou misto stagg ,cort) a výrobní cena kytary neni 20 dolarů ale 10