Schecter - posielaju gitary v kufri?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
BroncekAndy
Kontaktovat uživatele:

Schecter - posielaju gitary v kufri?

Příspěvek od BroncekAndy »

Neviete mi prosim vas poradit, ci Schecter posiela svoje gitary v kufroch?

Objednal som z thomann.de Hellraiser c-1, ale ziadne info o case som nenasiel, takze neviem, ci bude v kufri alebo nie.

Ak nie, vedeli by ste mi nejaky vhodny doporucit? Gitara je lavacky model, preto sa obavam ze vhodny case nezozeniem. Mozno do nejakeho univerzalneho vleze, ale moc sa v tom nevyznam. Dakujem.
(Ospravedlnujem sa za absenciu diakritiky, pisem z mobilu)

EDIT: Teraz som si uvedomil ze som to postol do zlej sekcie. Nero prosim neukamenuj ma :D
Naposledy upravil(a) BroncekAndy dne 4.01.2011 23:15, celkem upraveno 1 x.
Schecter Hellraiser C-1 | Ibanez GRG170DXL | Crate FW65 | Marshall MG 15 | Marshall MS2 | Boss MT-2 MetalZone | Digitech RP 255 | M-Audio FT MK II | Dunlop Jazz III
SynysterGate$

Re: Schecter - posielaju gitary v kufri?

Příspěvek od SynysterGate$ »

Já jsem kufr ke svému Schecterovi nedostal. Je za příplatek. U nás se dají sehnat jejich kufry, ale vyjdou docela draho. Tak od 3500Kč, zas je to ale Schecter a můžeš si koupit třeba ten přímo na tvoji kytaru. :)
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
BroncekAndy
Kontaktovat uživatele:

Bral by som kludne aj ten original, nastastie zrovna su peniaze a za udrzanie ako-takeho stavu gitary mi to stoji :) Nahodou nejaky tip kde by sa dal taky kufor zohnat nemas? Nejaky e-shop napr.?
Schecter Hellraiser C-1 | Ibanez GRG170DXL | Crate FW65 | Marshall MG 15 | Marshall MS2 | Boss MT-2 MetalZone | Digitech RP 255 | M-Audio FT MK II | Dunlop Jazz III
SynysterGate$

..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
BroncekAndy
Kontaktovat uživatele:

Ok, diky moc, porozmyslam nad nim :) Len na tej fotke aj s gitarou sa mi akosi nezda ze by tam mal vojst aj lavacky model, ten vyrez na jeden z tych ”rohov” akosi nesedi, nie? Ci myslis ze to je univerzalny obal?
SynysterGate$

Ajo, ty máš pro leváka. Tak to se tam nejspíš nevleze, protože ten jeden roh je delší než druhý...jedině že bys ji tam položil "nabřicho" ne na "záda" :D (joke). Podle mě asi nebudou dělat kufry pro leváky, ale zkusil bych napsat na audiotek nebo přímo do schecteru. Jinak by ti asi nezbývalo pořidit si univerzální. Za sebe doporučuju třeba Postal Monkey. Kvalitní a hezké kufry.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“