Zvukové ukázky aparátů

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Mondy
Kontaktovat uživatele:

Zvukové ukázky aparátů

Příspěvek od Mondy »

Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Tu su tiez ukazky aparatov aj gitar... aj ked im moc neverim :D

http://www.planetguitar.net/
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

McYuri

Příspěvek od McYuri »

www.youtube.com :D :D :D tady mate všechno...
.......::: ENDŽOJ :::.......
Ferino

Příspěvek od Ferino »

McYuri píše:www.youtube.com :D :D :D tady mate všechno...
Nevíte někdo, dají se tyhle videa nějak i uložit do komplu? Nebo se dají prohlížej jen on line?
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Daju sa, pokial mas na to plugin vo svojom prehliadaci. Ja mam napr. Mozillu a k tomu mam stiahnuty VideoDownloader 1.0. Ten mi funguje spolahlivo :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
abel

Příspěvek od abel »

šel bych do www.youtube.com
Deathaak
Kontaktovat uživatele:

sosani z youtube

Příspěvek od Deathaak »

a jakym zpusoben se z toho taha? nainstaloval jsem ten plugin a stejne nemuzu prijit na to, co s tim,pls help :)
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

na liste v Mozille sa ti objavi taka mala ikonka VideoDownloader. Potom staci len skocit na nejake to youtube-video, kliknes na tu ikonku a otvori sa ti okno a uz len odkliknes download. Ulozi to vo formate .flv, flv-player je volne stiahnutelny.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
archangel.lucifer

Příspěvek od archangel.lucifer »

ještě se dá stahovat z youtube pomocí http://vixy.net/
afektband

Příspěvek od afektband »

Braniik píše:na liste v Mozille sa ti objavi taka mala ikonka VideoDownloader. Potom staci len skocit na nejake to youtube-video, kliknes na tu ikonku a otvori sa ti okno a uz len odkliknes download. Ulozi to vo formate .flv, flv-player je volne stiahnutelny.
A pro vyznavače Linux (jako jsem já) je to ještě jednodušší, stačí stáhnout a Linux to přehrává bez problému-program totem, je to "součást" systému, jako třeba windows media player.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

afektband píše:
Braniik píše:na liste v Mozille sa ti objavi taka mala ikonka VideoDownloader. Potom staci len skocit na nejake to youtube-video, kliknes na tu ikonku a otvori sa ti okno a uz len odkliknes download. Ulozi to vo formate .flv, flv-player je volne stiahnutelny.
A pro vyznavače Linux (jako jsem já) je to ještě jednodušší, stačí stáhnout a Linux to přehrává bez problému-program totem, je to "součást" systému, jako třeba windows media player.
Je to sice offtopic, ale mě to nedá, to stahuješ v konqueroru? Opera mě nic takovýho necpe, nebo si musim najít url toho streamovanýho osuboru ve zdrojáku? Otevřít už si to dokážu, ale rači SMplayer, ňák se líp kamarádí se mnou :P
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

MrDuck píše:
afektband píše:
Je to sice offtopic, ale mě to nedá, to stahuješ v konqueroru? Opera mě nic takovýho necpe, nebo si musim najít url toho streamovanýho osuboru ve zdrojáku? Otevřít už si to dokážu, ale rači SMplayer, ňák se líp kamarádí se mnou :P
Ty videa jsem stahoval přes ten videodownloader(naistaluje se do mozily) jak psal braniik. Já to stahoval ve windows, ale myslim že v linux to je taky, ale musíš mít firefox. V linuxu na to jenom koukam, protože nepotřebuješ žádnej speciální přehrávač (FLV Player a podobný zjevy ve kterých se to kouše a nejde vytvořit plylist).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

afektband píše: Ty videa jsem stahoval přes ten videodownloader(naistaluje se do mozily) jak psal braniik. Já to stahoval ve windows, ale myslim že v linux to je taky, ale musíš mít firefox. V linuxu na to jenom koukam, protože nepotřebuješ žádnej speciální přehrávač (FLV Player a podobný zjevy ve kterých se to kouše a nejde vytvořit plylist).
Jó takle,sem si mysel,jestli už by to ňák neumělo samo...jinak Opera na to má taky videodownloader :-) Tak dík.
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“