Přesně tak. Nedokážu pochopit proč jsem si asi rok zpět myslel, když jsem narazil na Druhou Trávu v taťkové sbírce hudby, že je to trapný opilecký folk. Prostě mi nesedl ten název... Najednou jsem slyšel taťkovu kapelu slyšet hrát Na španělských schodech, zjistil od koho to je a byl velice mile překvapen. Byl jsem prostě hlupák...jastud píše:Křesťan je podle mě jeden z nejlepšich českých textařů a Druhá Tráva je plná špičkových muzikantů. Je to radost poslouchat. Moc rád mám třeba Odpočiň si Sáro, Než zazvoní hrana nebo Až si jednou (sundám klišé). Jedna z mála věcí která se jim nepovedla je předělávka Wild Horses od Stounů
Jinak nedávno jsem si koupil Dylanovky a například Ještě není tma (Not Dark Yet) nebo Seňore (Seňor – Tales of Yankee Power) považuju za jedny z vůbec nejlepších coverů Dylana co znám.
Co se Dylanových coverů týče, tak pro mě je ještě výborné Ještě jedno kafe (One more cup of coffe)... Uvažuji, že si také nějaké album koupím. Od taťky mám 1775 básní Emily Dickinsenové a Best and Last. Co byste ještě doporučili? Těžko se rozhoduje, v knihovně, ani na internetu toho moc není...