Nápisy na plíšku zezadu na Stratovi

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Nápisy na plíšku zezadu na Stratovi

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Zdravím,

tak jsem vypozoroval, že nějaké American Straty mají zezadu na tom plíšku, na kterém jsou šrouby co drží krk, napsáno výrobní číslo a Fender, made in California...

Dneska jsem byl v Kytarách a zkoušel tam pár Stratů, a neměl to ani jeden? Přitom to byly American Straty ...

A ještě jeden dotaz ohledně Stratů, snad všechny v Kytarách mají na hlavě "Custom body", nebo podobně to tam je uvedeno, jak je to možné? To zní jako kdyby všechny byly nějak spešl vyladěné, stejně jako Custom shop ...

Vážně jsem se v tom ztratil, proto se ptám tady a doufám, že mě nikdo nebude kamenovat :roll:
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
woro90-1

Re: Nápisy na plíšku zezadu na Stratovi

Příspěvek od woro90-1 »

jakub.kubaaa píše:Zdravím,

tak jsem vypozoroval, že nějaké American Straty mají zezadu na tom plíšku, na kterém jsou šrouby co drží krk, napsáno výrobní číslo a Fender, made in California...

Dneska jsem byl v Kytarách a zkoušel tam pár Stratů, a neměl to ani jeden? Přitom to byly American Straty ...
Některé série to mají, některé ne - v průběhu výroby se dokonce měnil typ uchycení krku.
jakub.kubaaa píše:A ještě jeden dotaz ohledně Stratů, snad všechny v Kytarách mají na hlavě "Custom body", nebo podobně to tam je uvedeno, jak je to možné? To zní jako kdyby všechny byly nějak spešl vyladěné, stejně jako Custom shop ...
Určitě Custom? Nebude to spíš Comfort Contour, což označuje ty výřezy pro břicho a pro předloktí?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Určitě to bude Comfort Contour. "Custom Body" se podle mě nikdy nepoužívalo - aspoň jsem to nikdy nezaznamenal. Custom Shopy se značí jinak - logem CS, případně i s podpisem kytaráře.

Obrázek

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

woro90-1 píše:
jakub.kubaaa píše:Zdravím,

Některé série to mají, některé ne - v průběhu výroby se dokonce měnil typ uchycení krku.
jakub.kubaaa píše:A ještě jeden dotaz ohledně Stratů, snad všechny v Kytarách mají na hlavě "Custom body", nebo podobně to tam je uvedeno, jak je to možné? To zní jako kdyby všechny byly nějak spešl vyladěné, stejně jako Custom shop ...
Určitě Custom? Nebude to spíš Comfort Contour, což označuje ty výřezy pro břicho a pro předloktí?
Cotour? Nooo :roll: Já sem přecijen hlava děravá ...

Ale je škoda jak nero píše, že některý to zezadu měli na tom plíšku a jiný ne, mě to přijde hezký, lesklý plíšek tam má kde co, ale nějakej nápis, to vypadá tak nějak "luxusněji"
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“