Karaoke pro kytaru
Pravidla fóra
-
archangel.lucifer
Karaoke pro kytaru
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s hudebním porovodem pro kytaru .. jestli nevíte co myslím tak na youtube je užasné video s názvem "canon rock" (to co hraje než začne hrát kytarista) .. a přesně to bych chtěl .. nevím jak se to jmenuje ani kde by se to dalo stáhnout popř. koupit i když ta první možnost je určo lepší. Doufám že poradíte nejlépe pro Beatles, Chicago, Queen, Bon Jovi atd.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak buď můžeš hrát s Guitar Pro nebo si stáhnout MIDI soubory nebo speciální Mp3, kde chybí např.doprovodná nebo Lead kytara...já osobně přehrávám MIDI soubory na sestry keyboardu , který má výhodu lepšího zvuku než repráky od PC, nadruhou stranu kdo s kytaristů doma vlastní Keyboard s disketovkou.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! 
-
archangel.lucifer
Nero: Tak sem to zkoušel najít na těch jeho stránkách a píše mi to že odkaz byl přesunut nebo smazán ..
Brousitch: No s tím guitar pro sem to zkoušel ale rodičum se to moc nelíbí když hraju s Guitar pro a oni se chtějí dívat na televizi. Ty midi zase v CD přehrávači nepřehraju, takže kdyby jsi mi mohl říct kde sehnat ty mp3 byl bych ti vděčný. P.S. Vlastním klavír klávesy bohužel ne a ani o tom neuvažuji abych řekl pravdu nemám je rád.
Brousitch: No s tím guitar pro sem to zkoušel ale rodičum se to moc nelíbí když hraju s Guitar pro a oni se chtějí dívat na televizi. Ty midi zase v CD přehrávači nepřehraju, takže kdyby jsi mi mohl říct kde sehnat ty mp3 byl bych ti vděčný. P.S. Vlastním klavír klávesy bohužel ne a ani o tom neuvažuji abych řekl pravdu nemám je rád.
archangel.lucifer píše:Nero: Tak sem to zkoušel najít na těch jeho stránkách a píše mi to že odkaz byl přesunut nebo smazán ..
ty proc nemaj radi guitar pro? tatinek ma alergiii na pocitacovi programy?? rekl bych ze to bude uplne to sami jako kdyz budeš met karaoke ne?
edit: tak to z guitar pro preved do midi, a z midi do MP3 ne?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
hele bylo to v hraní na kytaru - online kytarové lekce někde tam musí bejt odkaz co posílal impact tak se mrkni..je to stránka s těmahle písničkama..archangel.lucifer píše:Nero: Tak sem to zkoušel najít na těch jeho stránkách a píše mi to že odkaz byl přesunut nebo smazán ..
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Něco takovýho jsem viděl na torrentech, zkus zadat něco jako:
Guitar Backing Tracks
Guitar Jam Tracks
Guitar Backing Tracks
Guitar Jam Tracks
Hraju na kytary a mašinky
-
archangel.lucifer
ne že by neměli rádi počítačové programy spíš je to ruší .. abych si mohl zahrát s guitar pro musím zapnout bedničky a my máme počítač v obyváku .. bohužel .. a ještě když začnu hrát s kombemCaggan píše:archangel.lucifer píše:Nero: Tak sem to zkoušel najít na těch jeho stránkách a píše mi to že odkaz byl přesunut nebo smazán ..
ty proc nemaj radi guitar pro? tatinek ma alergiii na pocitacovi programy?? rekl bych ze to bude uplne to sami jako kdyz budeš met karaoke ne?
edit: tak to z guitar pro preved do midi, a z midi do MP3 ne?
-
archangel.lucifer
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kdyžtak Cannon Rock zde http://www.jerrycfan.net/en/download/index.html ... Byl jsem lehce vedle... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008