Ahoj kolegové muzikanti .
Sháním basové kombo pro kamaráda do zkušebny . Stačilo by něco kolem 35W ( kytarová komba jsou 2 po 30W a bicí k tomu ) ??
Myslím například toto http://kytary.cz/hartke-a35/HN085787/ .
myslim, ze 30W je dost malo i pro kytaru k bicim, natoz pro baskytaru doporucuju posetrit a koupit alespon nejakou stovku, ze zkusenosti vim, ze ani 60W blue cab mi ve zkusebne ani trochu nestacil
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.”Frank Sinatra
Záleží co hrajete, jeslti něco klidnějšího tka bude stačit něco kolem 60w, nejlíp asi ibanez SW65, 35w nevím, na doma je to moc, na zkušebnu málo...a jeslti hrajete cokoliv rockovějšího, tak něco přes stovku, ať se slyšíš...
Jak bylo řečeno. Na basu je 30W pro zkušebnu málo. Teda v příadě, že máte bicí tak určitě. Já mám Ibanez SW65 a ve folkové kapele ve zkušebně se slyším naprosto v pohodě. Ale nemáme bicí. S bicíma to chce aspon těch 80-120W. Záleží co hrajete za muziku? A jestli do toho bicák mlátí jak hluchej do vrat nebo ne.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801