GIBSON J-200
Pravidla fóra
- ibanezfender
Re: GIBSON J-200
Já jen že se mi líbila
, copak jste si nekoupili nikdy nijakou zbytečnou věc jen proto, že se vám líbila??? Jen tak pro radost???
Tak si ji prostě kup jako věc, co se ti líbí a nechtěj, aby ti to rozmlouvali na hudebním fóru 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- ibanezfender
Fórum (antika) – místo v starověkém Římě kde se scházeli lidé a diskutovali
Internetové fórum – též diskuzní fórum je místo na internetu, kde se scházejí lidé a diskutují spolu.....tolik Wikiped.
Pokud si teda opravdu myslíte,že nejsem na správným místě tak ať to někdo zamče a já se Všem omlouvám.
Internetové fórum – též diskuzní fórum je místo na internetu, kde se scházejí lidé a diskutují spolu.....tolik Wikiped.
Pokud si teda opravdu myslíte,že nejsem na správným místě tak ať to někdo zamče a já se Všem omlouvám.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty ale nediskutuješ - přišel jsi, ohlásil si se jako boháč bez hudebních zkušeností a odmítáš akceptovat jakékoli naše argumenty.
Jestli se ti ta kytara líbí, protože vypadá dobře a je na ní napsáno Gibson, tak si jí kup, prosím, ale nechtěj, abysme ti to tu schvalovali nebo vymlouvali. Tyhle aspekty na hudebním fóru nikoho zas tak neberou.
Jestli se ti ta kytara líbí, protože vypadá dobře a je na ní napsáno Gibson, tak si jí kup, prosím, ale nechtěj, abysme ti to tu schvalovali nebo vymlouvali. Tyhle aspekty na hudebním fóru nikoho zas tak neberou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Kupovať takúto Gitaru na príležitostne hranie mi príde upne nepochopiteľne a aby niekde zapadávala prachom
osobne mam taký názor že keď už niekto vlastní takíto nastroj tak by to mal byt už fakt pán muzikant ktorý vie čo od takejto Gitary môže očakávať, dosť dobre si neviem predstaviť sa niekde ukazovák s takýmto nástrojom a nedaj bože hrať na-ňom ako ponocní ... (tím som nechcel povedať že je to tvoj prípad) ale sam neviem kam ta zaradiť podla toho čo píšeš.
osobne mam taký názor že keď už niekto vlastní takíto nastroj tak by to mal byt už fakt pán muzikant ktorý vie čo od takejto Gitary môže očakávať, dosť dobre si neviem predstaviť sa niekde ukazovák s takýmto nástrojom a nedaj bože hrať na-ňom ako ponocní ... (tím som nechcel povedať že je to tvoj prípad) ale sam neviem kam ta zaradiť podla toho čo píšeš.
Takamine TC135SC, Ibanez AVN6-DTS Artwood Vintage + Fishman Matrix Infinity Narrow PRO-MAN, Phil Jones Bass AG 100 CUB, Phil Jones Bass BI 12,TC Electronic Arena Reverb, Rode M3.
- ibanezfender
Konečně nějakej rozumnej argument. To by byl fakt trapas. Dík juxxx
To by nebyl trapas.
Leoš Mareš si taky koupil Ferrari, protože na to měl, a rozmlátil ho v zatáčce při běžné rychlosti, proč bys teda nemohl hrá... eeee... jednou za měsíc vytáhnout z kufru supernástroj, když na to máš?
Leoš Mareš si taky koupil Ferrari, protože na to měl, a rozmlátil ho v zatáčce při běžné rychlosti, proč bys teda nemohl hrá... eeee... jednou za měsíc vytáhnout z kufru supernástroj, když na to máš?
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- ibanezfender
no je fakt, že lyžovat jsem se taky naučil, až jsem si pořídil kvalitní lyže. Do té doby ať sem se snažil sebevíc tak mi to nešlo a taky jsem si neříkal co budou říkat ostatní: blbeček co si koupil drahý lyže a neumí lyžovat.
jestli se ti libi, tak nevidim jedinej duvod proc si ji nekoupit...penize se maj utracet a ne na nich sedet...necet sem teda cely tema, ale mam znamyho, je na tom stejne jak ty a nechal si poslat egen18...co vidim jako minus u nej je to, že jak je teprv zacatecnik, tak se ta kytara blbe vybira, byl problem jestli vybrat lespaula, strata nebo tele atd, jakej krk, co za snimace..to vsechno byly otazky ktery za nej museli resit jiny...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Sportovní vybavení je jasný. Kašlat na to, co si eventuálně pomyslej ostatní, a koupit si prostě dobrej gear.
Ovšem u hudebního nástroje, speciálně tak jak to vypadá v tomhle threadu, bych to asi nazval snobárnou.
Ovšem u hudebního nástroje, speciálně tak jak to vypadá v tomhle threadu, bych to asi nazval snobárnou.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- ibanezfender
proč? kde je ta hranice kdy je to snobárna a kde už není?
ibanezfender píše:no je fakt, že lyžovat jsem se taky naučil, až jsem si pořídil kvalitní lyže. Do té doby ať sem se snažil sebevíc tak mi to nešlo a taky jsem si neříkal co budou říkat ostatní: blbeček co si koupil drahý lyže a neumí lyžovat.
no neviem... to ako keby si napísal, kúpim si dráhu Gitaru a budem na nej hratá ako malí Boh lebo je kvalitná a značková... porovnávať lyže a hru na Gitare to ma hodne ďaleko od seba, ale keď si ju chceš kúpiť že sa ti páči tak to by som si už kúpil Gibson Pete Towshend Limited http://muziker.cz/elektro-akusticke-kyt ... mited.html nech to stojí zato keď už to bude visieť na stene alebo ležať vo futrále
Takamine TC135SC, Ibanez AVN6-DTS Artwood Vintage + Fishman Matrix Infinity Narrow PRO-MAN, Phil Jones Bass AG 100 CUB, Phil Jones Bass BI 12,TC Electronic Arena Reverb, Rode M3.
No myslím, že je blbost, aby si člověk, který na to má, nemohl koupit drahý nastroj a nebo vybavení jen proto, že neumí nějak světoborně hrát (viz. já
). Když na to má ty prachy, tak ať klidně utratí půl milionu za 10 skvělých akustik a utírá z nich jednou týdně prach, myslím si, že je to určitě víc fajn než si koupit za 10 mega obraz typu "hnědý obdelník s jedním náhodně umístěným žlutým cákancem" s názvem "Sklizeň pšenice". Ať tu kytaru klidně používá jako takové umělecké dílo, šoupne si ji v obýváku na stojan, co je nám do toho...
Spíš si myslím, že je ta otázka trochu blbě položená - prostě říct jen: "Chci tohle, protože to má nápis Gibson, je mi jedno, že to stojí co to stojí, jen mi řeknete, proč bych to neměl kupovat." je spíš takový pomyslný rudý prapor před očima býka než dobře položená otázka.
Spíš si myslím, že je ta otázka trochu blbě položená - prostě říct jen: "Chci tohle, protože to má nápis Gibson, je mi jedno, že to stojí co to stojí, jen mi řeknete, proč bych to neměl kupovat." je spíš takový pomyslný rudý prapor před očima býka než dobře položená otázka.
- Nero
- Rádce
Promiň, že na otázku odpovím otázkou, ale je to ta nejlepší reakce, která mě napadla: K čemu tu kytaru vlastně chceš?ibanezfender píše:proč? kde je ta hranice kdy je to snobárna a kde už není?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ta hranice je přesně tady. Nevíš co chceš, musí to mít ale logo Gibson, protože ručně stavěnou kytaru s nápisem Sebastian Šebesta by přece nikdo neocenil jako Gibson... co by tomu řekli lidi?
Ano, Qwer to napsal přesně.
Ano, Qwer to napsal přesně.
- ibanezfender
pro radost. Já jsem Ti odpověděl teď je řada na toběNero píše:Promiň, že na otázku odpovím otázkou, ale je to ta nejlepší reakce, která mě napadla: K čemu tu kytaru vlastně chceš?ibanezfender píše:proč? kde je ta hranice kdy je to snobárna a kde už není?
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kupovat si kytaru kvůli jménu je projev snobismu. O značce Gibson se tu básnilo už za totality, a proto je to nejlepší volba pro někoho, kdo to má jen na upoutávání obdivu. Každý má právo být snob, nikomu to neberu, ale kytara není kus nábytku, je to věc s charakteristickými vlastnostmi, které se absencí hraní degradují. Podívejme se na situaci o pět let později - na bazaru narazíte na Gibson, který jste si přáli a bude za zlomek ceny 30-40%, potáhnete se přes celou republiku, abyste zjistili, že na kytaru nikdo nehrál, a že nehraje jak by měla a jestli se rozehraje je otázka s velkým otazníkem.
Závěr - lyže jsou věc jasné upotřebitelnosti, kytara je věc, která se dává na zeď pokud byla děděna a nebo pokud nehraje. Ale nekoupil bych si drahý nástroj na zeď, jen proto, abych ho víceméně znehodnotil.
Jinak kupovat si solidní kytaru, když na ni chci hrát, není nic špatného.
Závěr - lyže jsou věc jasné upotřebitelnosti, kytara je věc, která se dává na zeď pokud byla děděna a nebo pokud nehraje. Ale nekoupil bych si drahý nástroj na zeď, jen proto, abych ho víceméně znehodnotil.
Jinak kupovat si solidní kytaru, když na ni chci hrát, není nic špatného.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Nero
- Rádce
Tak si ji utíkej koupit a neřeš, jestli ti to někdo doporučí nebo tě od toho bude odrazovat. Jestli ti ten nástroj udělá radost, tak ti může být jedno, že si budu já osobně (nebo kdokoli jiný tady na fóru) myslet, že to je škoda peněz nebo snobárna nebo cokoli jiného.
Jak jsem psal, jestli je pro tebe určující značka a vzhled, nemá smysl se tu dál o věci bavit, protože to jsou subjektivní názory a tebe evidentně jiné nezajímají.
Jak jsem psal, jestli je pro tebe určující značka a vzhled, nemá smysl se tu dál o věci bavit, protože to jsou subjektivní názory a tebe evidentně jiné nezajímají.
PetrPeter 1975 - 2008
- ibanezfender
Ok tak mi poraďte neco jinýho, http://muziker.cz/akusticke-kytary/6-st ... 00-vs.html. jak jsou na tom tyhle?
Abych to shrnul, nezáleží na značce, mě se líbí GIBSON J-200, chci aby to dobře hrálo a nechci vypadat jako sob....pardon, snob
Abych to shrnul, nezáleží na značce, mě se líbí GIBSON J-200, chci aby to dobře hrálo a nechci vypadat jako sob....pardon, snob
i me se libi jedna draha kytara. a daleko drazsi, nez je tahle, o ktere se tu bavime. kdybych na ni mel (a to nejen penize, taky prostor a cas), tak si ji poridim. a budu z ni mit radost.
neres to. jestli z ni budes mit radost, preju ti to.
neres to. jestli z ni budes mit radost, preju ti to.