Můj tip na superlevný delay - Behringer Echo Machine EM600:
http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... m-600.html
Je mi jasné, že nad ním bude spousta lidí ohrnovat nos jako nad většinou produktů Behringer, ale budiž. Já jsem s ním spokojen. Mám na PB i EHX Memory Toy, na EM 600 dokážu při troše štelování nastavit velmi podobný efekt. Buffered bypass je podle mě zcela OK, i když spousta lidí referuje o žraní či mršení signálu.
Je to kopie modelovací krabičky Line6, typ teď z fleku nevím. Za ty prachy delay, který by uměl simulovat všechny možné typy echa a delaye (reverse, multitap - dobrý třeba pro zvuk á la Hank Marvin z Shadows, ducking atd., to vše buď v dig., nebo v analog. či tape módu, s možností přimíchat modulaci), prostě neseženete. Myslím, že s ním má nějaké zkušenosti i Cybermuff, viz fotky na jeho stránkách. Rozhodně za ty prachy i dobrá učební a experimentální pomůcka pro věčné hledače požadovaného dozvuku.
Další tipy na levné delaye: Marshall Echohead EH-1, a pak 2 modely delaye Beta Aivin (ten pokročilejší je kopie Bosse, snad DD-6, mám ho a pracuje OK, ale nakonec ho na mém PB nahradil ten EM-600).