Homemade kytara
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Homemade kytara
Ty jsi zena?
Jinak laku skoda, mel jsi to nechat aspon castecne "natural", ale to se treba libi jen me
Kazdopadne, vypada to docela profesionalne a libi se mi to... jen tak dal... hodlas se tomu venovat i pozdejc zakazkove?
Hodně budem někde...
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
mia píše:djumil: ty jseš hezká holka
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
-
djumil
natural sem nechtel..libi se mi cele čern lemovani je bile....asik jen tak pro zname...kamoš chce pak časem jednu...SUK píše:Ty jsi zena?Jinak laku skoda, mel jsi to nechat aspon castecne "natural", ale to se treba libi jen me
Kazdopadne, vypada to docela profesionalne a libi se mi to... jen tak dal... hodlas se tomu venovat i pozdejc zakazkove?
Djumil: pěknej nástroj a ještě hezčí držák.
Ale vážně jsi nějakej rychlej nebo rychlá (jsem zmaten).
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
-
djumil
rychlyJ.J. píše:Djumil: pěknej nástroj a ještě hezčí držák.Ale vážně jsi nějakej rychlej nebo rychlá (jsem zmaten).
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
pockej, tohle je prace za 13 dni? To ses ale docela rychlej 
Hodně budem někde...
-
djumil
jj za 13. dni.hmm ani nene..brzdilo me ze byly ty svatky.. a na snowboard sem jezdil...jsem stolař anakou vybavu mam doma jako stroje a tak ..SUK píše:pockej, tohle je prace za 13 dni? To ses ale docela rychlej
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ani nedjumil píše:j za 13. dni.hmm ani nene..brzdilo me ze byly ty svatky.. a na snowboard sem jezdil...jsem stolař anakou vybavu mam doma jako stroje a tak ..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Djumil: co tě vedlo k tomu, že si zalakoval i krk? Je ti to pohodlnější?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Vypadá super. Odkud máš hmatník, čím jsi lakoval?
-
djumil
dycky sem mel natural a ted rozhodl jen zvhled,černa a bile lemyNero píše:Djumil: co tě vedlo k tomu, že si zalakoval i krk? Je ti to pohodlnější?
-
djumil
vse vlastni vyroba...chtel sem ho nechat na CNC opracovat ale ty ceny tady u me v okoli byly nelidskekmensik píše:Vypadá super. Odkud máš hmatník, čím jsi lakoval?
Ten hmatník vypadal jako profi předvyrobený, tak to smekám. O kombinaci akryl a PU ví něco Mastr, celé to musel předělat. PU dáš taky ve sprayi? Vodní asi nee.
Předělat jsem musel kombinaci akryl syntetika (psal jsem to tu asi 100X !!!) akryl + Pu je v klidu
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
-
djumil
lak jsem strikl pistoli ;-)jo vodni polyurex ,delam stim podlahy a za par dni po vytvrdnuti vypada solidne tvrde...sice ne jak neco jineho,ale nechtel sem nic zkouset a to znam,navic tj prvni kejtra tak zkusebni pak bude lepči,vsechny mouchy vychytane a takkmensik píše:Ten hmatník vypadal jako profi předvyrobený, tak to smekám. O kombinaci akryl a PU ví něco Mastr, celé to musel předělat. PU dáš taky ve sprayi? Vodní asi nee.
-
djumil
dej si to do podpisuMastr píše:Předělat jsem musel kombinaci akryl syntetika (psal jsem to tu asi 100X !!!) akryl + Pu je v klidu
Moh bys mi kdyžtak poslat nějaký odkaz přímo na ten polyurex co používáš? Dík
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
OK, Mastr, paměť mi neslouží. Dobře že ses připojil.
Stejně se mi nezdá dávat vodou ředitelný lak na rozpouštědlovou barvu. Dělal jsem s kde čím, Polyurex, Adler Aquastep, Bona Traffic, na holé dřevo OK, ale na akrylový spray mi to pocitově nesedí.
Stejně se mi nezdá dávat vodou ředitelný lak na rozpouštědlovou barvu. Dělal jsem s kde čím, Polyurex, Adler Aquastep, Bona Traffic, na holé dřevo OK, ale na akrylový spray mi to pocitově nesedí.