Který je lepší kombo ? Orange Crush vs. Line6 Spider
Pravidla fóra
-
guitarist1
Který je lepší kombo ? Orange Crush vs. Line6 Spider
Co si myslíte o tomhle kombu ? Připadne mi slušný za ty prachy http://muziker.cz/kytarove-komba-hlavy- ... h-30r.html a nebo tohle http://kytary.cz/line6-spider-iv-30/HN107959/
Naposledy upravil(a) guitarist1 dne 9.01.2011 21:21, celkem upraveno 1 x.
Re: Který je lepší kombo ?
a co nějaký jiný? Myslím, že za tyhle peníze se dá pořídit daleko lépe.
Co chceš hrát?
Co chceš hrát?
Re: Který je lepší kombo ? Orange Crush vs. Line6 Spider
jestli z těch dvou tak orange
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
-
guitarist1
Nějaké na doma...Něco mezi Rockem a Metalem... Nebo nějaké univerzální.Pikus píše:a co nějaký jiný? Myslím, že za tyhle peníze se dá pořídit daleko lépe.
Co chceš hrát?
co jsem zkoušel kombíčka, tak mi nepřišel špatnej VOX pathfinder (ale na metal to asi moc není). Já mám roladna cube a má hodně efektů a sedm různých zvuků (Clean, Acoustic, Overdive, Distortion, Metal, Metal stack, tube drive) a pokud si trošku vyhraješ s EQ, tak se tam dají nakroutit slušný a zajímavý zvuky. Já jsem právě váhal mezi VOXem a Rolandem, ale nakonec zvítězil ten roland pro větší univerzálnost.guitarist1 píše:Nějaké na doma...Něco mezi Rockem a Metalem... Nebo nějaké univerzální.Pikus píše:a co nějaký jiný? Myslím, že za tyhle peníze se dá pořídit daleko lépe.
Co chceš hrát?
Pak bych možná zkusil nějaký ty modulační kombíčka, co se nedávno objevily (dělá je Fender a Vox). Počkej, až se tu objeví někdo, kdo už na ně hrál nebo si je dojdi vyzkoušet.
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
toho Line6 bych se nebal, měl jsem to ve 30W a hralo to dobře. Koukni ještě na rolanda cube a voxe valvetronix. Chybu neudělaš ani jednim. Orange bych v tyhle cenovy relaci nekupoval
Epiphone Les Paul > Vox ToneLab ST > Roland Cube
Hrál jsem na jeden tranzistorový Orange a dost možná to bylo nejhorší trandové kombo, na které jsem v životě hrál, takže trandových Orangů bych se osobně dost bál, s proslavenýma lampama od nich to nebude mít pranic společného, jen možná barvu potahu...
A na Line6 mám svůj názor. Možná tak na blbnutí doma ok, ale i tak, chemičtější umělý zvuk nedostaneš snad z ničeho, pokud přes to nechceš solit podaděné metaly, myslím, že ve zvuku nenajdeš nic, co by reálný zvuk připomínalo.
Za mě tedy cokoli, jen ne tyto dvě, které jsi postnul
vážně.
A na Line6 mám svůj názor. Možná tak na blbnutí doma ok, ale i tak, chemičtější umělý zvuk nedostaneš snad z ničeho, pokud přes to nechceš solit podaděné metaly, myslím, že ve zvuku nenajdeš nic, co by reálný zvuk připomínalo.
Za mě tedy cokoli, jen ne tyto dvě, které jsi postnul
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
[quote="Demilich"]Hrál jsem na jeden tranzistorový Orange a dost možná to bylo nejhorší trandové kombo, na které jsem v životě hrál
Tady musim plně souhlasit sem si v hudebninách na jednoho takovýhleho orange zahrál přičemž jsem čekal vše jen ne takový hnusný zvuk co z toho lezl. Nevím jestli to byl přesně tenhle typ ale rozhodne z toho lezl zvuk horsí nez z mýho malýho komba na domácí cvičení za 1k který má samo o sobe dost udesný zvuk....
Tady musim plně souhlasit sem si v hudebninách na jednoho takovýhleho orange zahrál přičemž jsem čekal vše jen ne takový hnusný zvuk co z toho lezl. Nevím jestli to byl přesně tenhle typ ale rozhodne z toho lezl zvuk horsí nez z mýho malýho komba na domácí cvičení za 1k který má samo o sobe dost udesný zvuk....
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson