volba kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Tom46

Příspěvek od Tom46 »

Cau potreboval bych poradit chtel bych si koupit kytaru ale rodiče řikaj že je to zbytečný tak nevim jestli si ji mam koupit. Pls Poradte :(
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

já sem se k první kytaře příšel tak že sem dostal prachy na vobědy a učebnice , a místo toho sem šel a koupil si kytaru , takže sem byl 3 měsíce bez vobědů a učebnice sem si pučoval celej školní rok :D :D

neptej se rodičů a di do kejtry , možná na tebe budou pár dní napruzený ale pak to spadne :D
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Greeg píše:já sem se k první kytaře příšel tak že sem dostal prachy na vobědy a učebnice , a místo toho sem šel a koupil si kytaru , takže sem byl 3 měsíce bez vobědů a učebnice sem si pučoval celej školní rok :D :D
good job 8)
termyx

Příspěvek od termyx »

to je pravej rokenrol :D

já vyměnil dovolenou na sardinii za první elektriku a toho wizard rocka co prodávam:D
to a to a za chvíli zas tohle
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

baetles prej taky takhle začínali :D
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“