Metal Muff - adaptér?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Pedro

Metal Muff - adaptér?

Příspěvek od Pedro »

Zdravím,
mám kytarový efekt Metal Muff už nějaký ten čas, super zvuk, ale zatím jsem ho používal jen na 9V baterii. Před týdnem jsem si dokoupil adaptér a jakmile ho pustím přes něj, nevydá ani tón, nic se nerozsvítí, zkrátka nereaguje. Zkoušel jsem i jiné adaptéry k němu a nic. Měl jste někdo podobný problém? Nastavuje se tam třeba něco, nebo má se baterka ponechat v krabičce, i když jedu přes adaptér?
Díky za odpověď.
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: Metal Muff

Příspěvek od DL »

Sedí ti polarita a napětí?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Pedro

Re: Metal Muff - adaptér?

Příspěvek od Pedro »

Mělo by to sedět. Pokud byste ho někdo chtěl, střelím Vám ho za polovinu ceny, na baterku jede super a možná ho rozjedete i na ten adaptér, nevylučuji, že jsem na to úplně blbý :?
http://kytary.cz/electro-harmonix-metal-muff/HN096686/
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Originál by měl být 9,6V=, - na prostředku (centre negative)

Máš na tom svým takovouhle značku?

Obrázek
Pedro

Příspěvek od Pedro »

Sadam.S píše:Originál by měl být 9,6V=, - na prostředku (centre negative)

Máš na tom svým takovouhle značku?

Obrázek
Jo, ta značka tam je. Je to tenhle adaptér: http://kytary.cz/danelectro-stabilizova ... /HN087648/
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“